שר התקשורת ביקר באופקים

שר התקשורת ביקר באופקים
צילום ישראל שם טוב

שר התקשורת, ח"כ יועז הנדל (תקווה חדשה), ביקר אתמול באופקים. בין היתר השתתף הנדל יחד עם מנכ"ל חברת דואר ישראל, דני גולדשטיין, ביום הדרכה לנציגי השירות של דואר ישראל, אשר מספקים מענה ללקוחות בחיבור למערכות הדואר מהבית.

מוקד השירות 171 של הדואר עובד במודל אשר משלב עבודה מהבית באופן מלא או חלקי – ועבודה ממטה החברה בקריה הדוארית במודיעין. בהמשך להחלטת החברה להרחיב משמעותית את מערך השירות במוקדים הטלפוניים, הוחלט לגייס עובדים לזרוע הפעילות של המוקד הטלפוני, אשר תישען כולה על חיבור מרחוק ועל מתן שירות ע"י נציגים – מהבית. הגיוס המוצלח של עשרות עובדים התאפשר בזכות תמיכה וליווי של עיריית אופקים, אשר סייעה באיתור מועמדים ובצרכים תפעוליים נוספים, מתוך אינטרס משותף למתן פתרונות תעסוקה לתושבי העיר. המהלך הוכתר כהצלחה, ועד כה הושלמו כבר שני סבבים של גיוסים והכשרות, כאשר המודל פתוח וזמין לעובדים מרחבי הארץ.

צילום ישראל שם טוב

"יש כאן מודל מנצח", בתום הביקור שר התקשורת, יועז הנדל. "עבודה מרחוק, תעסוקה ליישובים מרוחקים, צמצום מרחקים גיאוגרפיים, הרבה ציונות והפרחת הנגב. אני מברך את ראש עיריית אופקים איציק דנינו ומנכ"ל הדואר דני גולדשטיין על שיתוף הפעולה בהוצאת המיזם המוצלח הזה לפועל. ברכות לעיר אופקים".

"שמחנו מאוד לארח את שר התקשורת הנמרץ, אשר רואה בתחומי התקשורת אמצעי חשוב לקידום הפריפריה, ומעלה על סדר היום את קידומם של נושאים כמו הנחת סיבים אופטיים וקליטת רשתות הסלולר", הוסיף ראש עיריית אופקים, איציק דנינו. "מדובר במשב רוח מרענן בכל תחום התקשורת בישראל. עם חברת דואר ישראל קידמנו מודל חדשני של תעסוקה מתקדמת, אשר מאפשר מתן שירות ללקוחות הדואר מבתי התושבים עצמם בד בבד עם עשרות משרות שנפתחו באופקים. אני מודה למנכ"ל הדואר וצוותו ולשר התקשורת ואנשיו על הביקור המוצלח והפורה".

"אנחנו פותחים את שנת 2022 לאחר שהשלמנו מהלכים נרחבים בהשקעות משמעותיות במערכי התפעול, הטכנולוגיה ושרשרת האספקה, ומעל כולם, ניצבת ההשקעה שלנו במערך שירות הלקוחות שהשלימה מהפך חסר תקדים", אמר מנכ"ל דואר ישראל, דני גולדשטיין. "הרחבת מוקד השירות הטלפוני והשירותים הדיגיטליים, הביאה לירידה דרמטית בזמני ההמתנה ולעלייה בשביעות הרצון של הלקוחות שלנו, שזה הכי חשוב".

"אני רוצה להודות לשר התקשורת יועז הנדל, שיודע לדרוש כשצריך, אך גם לפרגן להצלחות, והתמיכה שלו כאן היום היא חשובה ביותר גם לעובדים הרבים שלנו במאות יחידות הדואר ברחבי הארץ ובמטה החברה", סיכם גולדשטיין. "תודה מיוחדת לאיציק דנינו, ראש עיריית אופקים, שהרים את הכפפה ועזר לנו ולתושבי אופקים ביצירת מודל תעסוקה שמוחק מרחקים גיאוגרפיים ומעניק שוויון הזדמנויות ובטחון תעסוקתי ללא קשר למקום המגורים".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
1,000 ימים עברו מאז טבח שבעה באוקטובר
"עבורי לא עבר אפילו יום אחד": ביום ה־1,000 למלחמה, שמונה...
תוכנית ענק להתחדשות עירונית במכרז נתיבות המקודמת ע"י רשות מקרקעי ישראל והעירייה - אושרה להפקדה בותמ"ל
התוכנית 'התחדשות מרכז העיר נתיבות (העיר הותיקה כניסה מזרחית)' כוללת...
הנהלת רשות מקרקעי ישראל סיירה בעוטף עזה: נמשיך לפעול בנחישות לקידום התקומה בדרום ולצמיחת היישובים
הנהלת רשות מקרקעי ישראל (רמ"י) קיימה השבוע סיור ביישובי עוטף...
החופש למצוינות באופקים
כ-5,000 תלמידות ותלמידי אופקים פתחו את הקיץ במסגרות החינוך והמצוינות...
חזקים בביטחון: עיריית אופקים זכתה לציון 96 בביקורת מערך האכיפה המקומי של המשרד לביטחון הלאומי
עיריית אופקים ממשיכה להוביל גם בתחום הביטחון והאכיפה: בביקורת השנתית...
נבחרת הנגב: חמישה קבלנים מהדרום קיבלו את תואר "יקיר ההתאחדות"
נציגות מכובדת במיוחד נרשמה לארגון הקבלנים בנגב בערב חגיגי שפתח...
מבקר המדינה: שורש הכשל בפינוי הפצועים ב-7.10 נבע מהכישלון של צה"ל בהגנה על יישובי הדרום; כשלים בפינוי וויסות הפצועים הגבירו את העומס
241 פצועים הגיעו לבית החולים ברזילי ב-7 באוקטובר: 49% מכלל...
יותר משני עשורים אחרי שהמדינה הכירה בצורך, עדיין אין מדיניות להתמודדות עם ירידת מפלס ים המלח והשפעותיה
למרות החלטת הממשלה להפוך את צפון ים המלח מאזור מוכה...
בועה בלב מדבר: פסטיבל "מטאורה" חוזר לכפר הנוקדים במהדורה שישית וקסומה חוויה מוזיקלית מהפנטת בשכיבה, משקיעה ועד זריחה
מהדורה שישית: מסע לילי בן 12 שעות של חושך, שקט,...
פסטיבל כדורים פורחים בצפון הנגב חוזר!
לאחר 3 שנים, הפסטיבל הכי צבעוני בישראל ממריא שוב. מגוון...
דילוג לתוכן