שלב ראשון בפרויקט "נופי בראשית" באילת יוצא לדרך

שלב ראשון בפרויקט "נופי בראשית" באילת יוצא לדרך
הדמיה- נופי בראשית

בימים אלו הונחה אבן הפינה לשלב הראשון בפרויקט "נופי בראשית" אותו מקימה קבוצת מנוס על שטח של שבעה מגרשים ברובע 11 של שכונת שחמון באילת. השלב הראשון הינו הסנונית הראשונה של הפרויקט בו ייבנו 52 יח"ד מחציתן דירות גן ומחציתן דירות גג. בכל הדירות קיימת אופציה לבריכה פרטית בחצר רחבת ידיים, והן פונות לנוף המדברי של העיר. שיווק השלב הראשון כמעט הסתיים והשלב השני בו ייבנו 36 יח"ד עומד לצאת לשיווק בשבועות הקרובים.

הנחת אבן פינה נופי בראשית קבוצת מנוס
הנחת אבן פינה נופי בראשית קבוצת מנוס

דירות הגן יכללו 5 חדרים, והן ישתרעו על שטח של 140 מ"ר בממוצע. בכל דירה 2 יחידות מאסטר, הכוללות שירותים ומקלחת. לדירות הגן שתי גינות צמודות- הגינה הקדמית המשתרעת על שטח של כ-40 מ"ר, וגינה רחבת ידיים בחלק האחורי של הבית, המשתרעת על שטח של כ-120 מ"ר, עם אופציה לבריכה פרטית בחצר. מחירה של דירת גן בפרויקט עומדת בשלב זה על כ-2 מיליון ש"ח.

דירות הגג יהיו בנות מפלס אחד בלבד, ויכללו בממוצע 125 מ"ר, עם מרפסת המשתרעת על כ-80 מ"ר, ובה אופציה לבניית בריכה פרטית, כמובן. גם בדירות הגג קיימים שני חדרי מאסטר, הכוללים שירותים ומקלחת, לצד חדרי השינה הנוספים בבית. מחירה של דירת גג בפרויקט עומדת בשלב זה על 1.95 מלש"ח.

הנחת אבן פינה נופי בראשית קבוצת מנוס
קרדיט: קבוצת מנוס

השלב הראשון של הפרויקט נמצא בבניה בימים אלו בעוד ששאר הפרויקט הנמצא בהליכי פיתוח מואצים וצפוי לכלול שבעה מגרשים עליהם תבנה קבוצת מנוס עשרות בניינים עם כ- 200 יח"ד. הפרויקט כולו יוקם כמעין מתחם, המחובר ברחוב הולנדי ולכל אחת מיחידות הדיור יוצמדו כמובן חניות מקורות ופתרונות הצללה איכותיים המיועדים לאפשר התמודדות עם תנאי החום הכבד בעיר.

שמואל חי ראובן, מנכ"ל קבוצת מנוס:  " אנחנו שמחים ונרגשים להניח אבן פינה אשר מהווה את יריית הפתיחה להקמת הפרויקט הראשון שלנו בעיר. לצורך הקמת הפרויקט, בחרנו באנשי המקצוע הטובים ביותר בעיר, במטרה להעניק לתושבי אילת הזדמנות לרכישת דירה בסטנדרט הגבוה ביותר בפרויקט הייחודי המהווה בשורה נדל"נית של ממש . לפרויקט יש ביקוש רב ובקרוב יצאו לשיווק השלבים הבאים".

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
אפה מבלים עם הילדים בחודש יוני? ללא תשלום: חגיגת הרפתקאות, סדנאות חווייתיות, שעת סיפור, פעילויות מוזיקליות, יצירה ואפייה לכל המשפחה
כל הפעילויות פתוחות לקהל הרחב – ללא תשלום במהלך חודש...
יום המעשים הטובים עובדי תאגיד מי שבע התנדבו במחלקה לקידום נוער בסיכון בבאר שבע
עובדות ועובדי תאגיד מי שבע התנדבו במחלקה לקידום נוער בסיכון...
אייפון 17 256GB ב-1,999 ₪: רשת מחסני השוק ממשיכה להציע אלטרנטיבות תחרותיות לשוק הסלולר עם מבצע שובר שוק באילת
מהלך שיווקי נקודתי בסניף “הספן” של הרשת המונה 70 סניפים...
מי יספר את סיפור שבעה באוקטובר של העיר שדרות?
עדות 710 הארכיון הגדול בעולם לעדויות שבעה באוקטובר ועיריית שדרות...
הומור, כאב וזהות על הבמה פסיפס ישראלי" 2026 ערב של יצירה, זהות וקול ישראלי צעיר בגודמן
ביום שלישי האחרון התקיים ב"גודמן" בית הספר למשחק בבאר שבע,...
בסימן עתיד חינוכי משותף בנגב: כנס החינוך של מנהלי תיכונים מבאר שבע ומהחברה הבדואית בתיכון רגר בעיר
מנהלי תיכונים מבאר שבע ומהחברה הבדואית בנגב, התכנסו השבוע בתיכון...
מתנדבי חברת "אדמה מכתשים" שדרגו את המרכז הטיפולי לנערות בסיכון בבאר שבע
במסגרת יום המעשים הטובים שנדחה התקיימה פעילות קהילתית משותפת עם...
הנגב מתבסס כמרכז הדאטה של ישראל: חברת מגה די סי החלה בעבודות להקמת חוות שרתים מתקדמת מהגדולות בישראל בפארק התעשייה עידן הנגב
טרקטורים עלו על הקרקע במגרש האחרון לשיווק באונה הצפונית של...
ידידותי לסביבה: הסירה החכמה שדוגמת מים ללא מגע יד אדם
סטודנטים ב- SCE אשדוד פיתחו סירה אוטונומית קטנה וחכמה לניטור...
כדאי לדאוג ל״מקומות שמורים״ בתיאטרון באר שבע
רגע לפני שהתחילו ״ליישר״ את עוגות הגבינה של חג השבועות,...
דילוג לתוכן