שיירת השמחה של תיכון אמית בנים שדרות

שיירת השמחה של תיכון אמית בנים שדרות
קרדיט: דוברות רשת אמית

לכבוד חודש אדר יצאה שיירה שמחה במיוחד מבית החינוך של מסלול הבנים שבקריית חמ"ד אמית בשדרות. בראש השיירה נסע רכב גדול עם עגלה שהעמידה לרשותם עיריית שדרות, ועליה ציוד DJ מקצועי אותו הפעילו תלמידי י"ב מתיכון הבנים. את הציוד השאילו ממועדון המוסיקה 'שדרוק' בו פעילים התלמידים.

לשיירת השמחה שהסתובבה ברחבי העיר עם מוזיקה שמחה וחלוקת בלוני הליום לכלל התושבים, הצטרפו מחנכי הכיתות עם ילדיהם הפרטיים, תלמידי השל"ח מתיכון הבנים, בוגרי התיכון, מנהל קריית החינוך אסף בן דוד וכן סגן ראש העיר אלעד קלימי שברך את התלמידים.

תגובות התושבים למראה השיירה היו מרגשות ביותר. תושבים יצאו למרפסות לחצרות, הרימו תינוקות לחלונות לשמוע את המוזיקה. הכמיהה לשגרה לשימחה ניכרה בכל מקום, קריאת עידוד ושמחה נשמעו מכל העבר.

קרדיט: דוברות רשת אמית

מדובר בשרשרת פעילות של הצוות החינוכי של התיכון, שבאופן קבוע יוצא אל השטח לפגוש את התלמידים. רק לאחרונה הגיעו המחנכים אל התלמידים כדי לחלק להם באופן אישי את התעודות.

אופק חזן תלמיד כיתה י"ב משתף: "ראיתי חובה שהיא זכות לעמוד בעגלת המוזיקה ולקחת חלק בשיירת השמחה, לשמח את בני עירי היקרים במיוחד בתקופה מאתגרת זאת. התרגשתי מאוד לראות את השפעת השיירה על התושבים".

אלעד קלימי, סגן ראש העיר שדרות: "תלמידי התיכון הדתי בקרית החינוך אמית הם גאווה לעיר. שמחתי להיות שותף ליוזמה המבורכת שהרימה את המוראל בימים אלו. תודה לאורנה דידי היקרה על הזכות. המשיכו לעשות טוב לעיר ותושביה".

אופיר מחפוד ראש מסלול תיכון הבנים: "ראינו הזדמנות גדולה לצאת יחד עם משפחות המחנכים וקבוצות המנהיגות של התלמידים כדי ליצור אוירת שמחה בעיר. היה מרגש לראות את התושבים יוצאים מהמרפסות והבתים, לאחר סגר ארוך עם פנים שמחות ומעודדות והכרת תודה. זכינו להמון אהבה ושמחה ברחובות".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מהפיכה בציר המרכזי של באר שבע: אורון נדל״ן נבחרה לקדם פרויקט פינוי־בינוי במתחם רגר - בן מתתיהו בעיר
חברת אורון נדל״ן ממשיכה להעמיק את פעילותה בתחום ההתחדשות העירונית...
מאוחדת פורצת דרך בנתיבות: נחתם הסכם לשיתוף פעולה אסטרטגי עם שלוחת "הדסה הלמסלי" בעיר
במסגרת שיתוף הפעולה ייהנו לקוחות מאוחדת בנתיבות והסביבה משירותי MRI,...
יוני והמארזים: סיפור ההצלחה של השף מעמותת "יחדיו"
בלא מעט אירועים בנגב בולטת באחרונה חברה שמגישה מארזי כיבוד...
לקראת יום העצמאות תשפ"ו משרד העלייה והקליטה מפרסם: מעל 2,000 עולים חדשים הגיעו לאזור הדרום מיום העצמאות אשתקד
אופיר סופר, שר העלייה והקליטה: "אלפי העולים שבחרו להגיע למדינת...
מעומק השבי למאהל הגבורה: איתן מור ומשפחת זמורה במפגשים פתוחים לקהל הרחב
ימים ספורים לאחר יום השואה, כשהלב הישראלי עובר מזיכרון העבר...
להקת המחול קמע יוצאת לגרמניה עם "כרמינה בורנה 2.0" מאת תמיר גינץ ותציג השבוע את Gray בבאר שבע
להקת המחול קמע תצא בשבוע הבא לסיור הופעות בגרמניה, במסגרתו...
בין אזעקות לעשייה: קהילת תיכון רגר בבאר שבע התגייסה למען החיילים
עם פרוץ המלחמה והשבתת מערכת החינוך, הפך תיכון רגר בבאר...
מסקר שערכה עמותת 'הראש הכרוני שלי' עולה: מעל למחצית מחולי המיגרנה מדווחים על עלייה בתדירות ההתקפים מאז תחילת המלחמה וכ 90% נאלצו להיכנס למרחב מוגן בזמן התקף כ 10% מהמשיבים הם תושבי הדרום
פייגא מרקס, יו"ר עמותת 'הראש הכרוני שלי': "ממצאי הסקר מוכיחים...
האורות חוזרים למסך: בית הקולנוע פלאנט בבאר שבע נפתח מחדש לפעילות
מתחם הקולנוע פלאנט (Planet) בבאר שבע חוזר לפעילות ומחדש את...
כל הכבוד לצה"ל!!! ד”ר להבית אקרמן מתגייסת למילואים ונכנסת לעזה לטפל בחיילי צה”ל
ד”ר להבית אקרמן, בת 55, מומחית לרפואת עור, ממשיכה להוביל...
דילוג לתוכן