שוקר קריאייטיב ינהלו את תקציב הפרסום של חברת נגב אקולוגיה

שוקר קריאייטיב ינהלו את תקציב הפרסום של חברת נגב אקולוגיה
pixabay

משרד פרסום ׳שוקר קריאייטיב׳ בבעלותם של דור ותמיר שוקר קיבל לידיו את ניהול תקציב הדיגיטל של חברת ׳נגב אקולוגיה׳.

שוקר קריאייטיב ינהלו את תקציב הפרסום של חברת נגב אקולוגיה
pixabay

תקציב הפרסום של חברת נגב אקולוגיה עובר למשרד הפרסום ׳שוקר קריאייטיב׳ בבעלותם של דור ותמיר שוקר. המשרד יטפל בכל מערך הפרסום הדיגיטלי של החברה בשנת 2019.

"שוקר קריאייטיב"; משרד הפרסום והדיגיטל הממוקם בעיר באר שבע, ינהל מעתה את היקף תקציב הפרסום של חברת "נגב אקולוגיה". משרד הפרסום "שוקר קריאייטיב" מתמחה בשיווק ברשתות חברתיות, קידום ממומן ואורגני בגוגל, מיתוג עסקי, בניית אסטרטגיות שיווקיות, ניהול קמפיינים וקידום נכסים דיגיטליים בפלטפורמות השונות.

חברת "נגב אקולוגיה" מתמחה בפתרונות מחזור וטיפול בפסולת ומובילה את חוד החנית של ערכי שיפור ושימור איכות הסביבה. מטרת הליבה של החברה היא הקטנת נפח הפסולת המופנית להטמנה והגדלה של כמויות הפסולת המפונות למחזור.

בין השירותים שהחברה מציעה הם: ייצור ושיווק קומפוסט, טיפול בשפכים, פינוי גזם ואיסוף גזם, תפעול אתרי פסולת, איסוף פסולת, פינוי קרקעות מזוהמות, מיחזור פסולת בניין ועוד.

יניב דמרי, סמנכ״ל השיווק של חברת "נגב אקולוגיה"מסר בתגובה להחלטה: "אנו מתרגשים לקראת העבודה המשותפת עם 'שוקר קריאייטיב' ושמחים לעבוד יחד עם משרד פרסום מקומי הפועל בדרום. פתיחת השנה האזרחית מסמלת עבורנו את תחילתה של תקופה ומאחלים לכולנו הצלחה רבה בדרכינו החדשה".

דור שוקר, מנכ"ל ״שוקר קריאייטיב״: חברת 'נגב אקולוגיה' היא מהמובילות בתחום שימור איכות הסביבה ושיפור המדדים האקולוגיים. בתור משרד פרסום הפועל בדרום אנחנו שמחים על ההזדמנות בעבודה משותפת עם ארגון מקומי הפועל למען ערכים סביבתיים ונפעל לגיוס לקוחות חדשים ושימור הלקוחות הקיימים. אנו מתכוונים להצעיד את החברה לעתיד של חדשנות והובלת מודעות ציבורית בכל הקשור לתחום איכות הסביבה".

משרד הפרסום שוקר קריאייטיב הוקם בתחילת שנת 2016 על ידי דור ותמיר שוקר, בין לקוחותיו ניתן למצוא מותגים מקומיים וארציים, ביניהם: רשת המסעדות BBB, עיריית באר-שבע, רשת Good Pharm, Black Bar Burger, התאחדות המלאכה והתעשייה, נ.ר.ש.א השקעות ועוד.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
ברקע מספר תאונות בטיחות מצערות בענף: ארגון הקבלנים בנגב השיק את תוכנית "כוכבי הבטיחות" לקבלנים
ארגון הקבלנים בנגב השיק את תוכנית "כוכבי הבטיחות" לקבלנים ביוזמה...
פיתוחים וחידושים מישראל והעולם בתחומי החקלאות, השקיה, רכבי שטח ועוד יוצגו השבוע בתערוכה החקלאית הגדולה בישראל
מו"פ ערבה תיכונה וצפונית-תמר, תחנת "יאיר" בחצבה – 29-28 בינואר...
עוד פרויקט חברתי בהפעלת עמותת "יחדיו": חנוכת מרכז "אלומה" בבאר-שבע
בטקס חגיגי ומרגש נחנך היום (יום שני ה-26.6) מרכז "אלומה"...
המלחמה בחרמות עולה שלב: ''סיירת ההורים'' של תיכון רגר בבאר שבע יוצאת לדרך
תלמידי התיכונים בישראל מתמודדים לא רק עם מציאות ביטחונית מורכבת,...
שמהפכת האוטומציה מגיעה לדרום עשרות תעשיינים הגיעו לסיור מקצועי במפעל 'שניב' באופקים
למעלה מ-35 מנהלים ובעלי מפעלים מכל רחבי הדרום התכנסו הבוקר...
משקיעים בחקלאות העתיד כנס חדשנות בחקלאות ופוד-טק בהשתתפות סטארטאפים, מדענים, נציגי ממשלה, משקיעים ועוד במסגרת התערוכה החקלאית הגדולה בישראל 28-29 בינואר, מו"פ ערבה תיכונה וצפונית-תמר
כנס חדשנות ועתיד החקלאות, בהשתתפות חברות סטארטאפ ישראליות בתחום הפוד-טק,...
בטקס חגיגי בהשתתפות ראש המועצה תמיר עידאן : נחנך מחדש מרכז היום "חושן" בשדות נגב
בטקס חגיגי ומרגש בהשתתפותו של ראש מועצת שדות נגב תמיר...
כל חורף מחדש מופע הציפורים בפארק דודאים
בשבוע שעבר התקיים סיור חורפי בפארק דודאים, הפארק למיחזור וחינוך...
חיזוק הרצף התעסוקתי בנגב
מרכז לאודר לתעסוקה בנגב ממשיך לפעול לחיזוק הקשר בין האקדמיה...
טקס "רב קבלן" מרגש לאנשי הבנייה בישראל: שלושה קבלנים חברי ארגון הקבלנים בנגב זכו לתואר "רב קבלן" על תרומתם רבת השנים לענף ולפיתוח האזור
בטקס חגיגי ומרגש שקיימו התאחדות הקבלנים בוני הארץ וארגוני הקבלנים...
דילוג לתוכן