שוקר קריאייטיב ינהלו את תקציב הפרסום של חברת נגב אקולוגיה

שוקר קריאייטיב ינהלו את תקציב הפרסום של חברת נגב אקולוגיה
pixabay

משרד פרסום ׳שוקר קריאייטיב׳ בבעלותם של דור ותמיר שוקר קיבל לידיו את ניהול תקציב הדיגיטל של חברת ׳נגב אקולוגיה׳.

שוקר קריאייטיב ינהלו את תקציב הפרסום של חברת נגב אקולוגיה
pixabay

תקציב הפרסום של חברת נגב אקולוגיה עובר למשרד הפרסום ׳שוקר קריאייטיב׳ בבעלותם של דור ותמיר שוקר. המשרד יטפל בכל מערך הפרסום הדיגיטלי של החברה בשנת 2019.

"שוקר קריאייטיב"; משרד הפרסום והדיגיטל הממוקם בעיר באר שבע, ינהל מעתה את היקף תקציב הפרסום של חברת "נגב אקולוגיה". משרד הפרסום "שוקר קריאייטיב" מתמחה בשיווק ברשתות חברתיות, קידום ממומן ואורגני בגוגל, מיתוג עסקי, בניית אסטרטגיות שיווקיות, ניהול קמפיינים וקידום נכסים דיגיטליים בפלטפורמות השונות.

חברת "נגב אקולוגיה" מתמחה בפתרונות מחזור וטיפול בפסולת ומובילה את חוד החנית של ערכי שיפור ושימור איכות הסביבה. מטרת הליבה של החברה היא הקטנת נפח הפסולת המופנית להטמנה והגדלה של כמויות הפסולת המפונות למחזור.

בין השירותים שהחברה מציעה הם: ייצור ושיווק קומפוסט, טיפול בשפכים, פינוי גזם ואיסוף גזם, תפעול אתרי פסולת, איסוף פסולת, פינוי קרקעות מזוהמות, מיחזור פסולת בניין ועוד.

יניב דמרי, סמנכ״ל השיווק של חברת "נגב אקולוגיה"מסר בתגובה להחלטה: "אנו מתרגשים לקראת העבודה המשותפת עם 'שוקר קריאייטיב' ושמחים לעבוד יחד עם משרד פרסום מקומי הפועל בדרום. פתיחת השנה האזרחית מסמלת עבורנו את תחילתה של תקופה ומאחלים לכולנו הצלחה רבה בדרכינו החדשה".

דור שוקר, מנכ"ל ״שוקר קריאייטיב״: חברת 'נגב אקולוגיה' היא מהמובילות בתחום שימור איכות הסביבה ושיפור המדדים האקולוגיים. בתור משרד פרסום הפועל בדרום אנחנו שמחים על ההזדמנות בעבודה משותפת עם ארגון מקומי הפועל למען ערכים סביבתיים ונפעל לגיוס לקוחות חדשים ושימור הלקוחות הקיימים. אנו מתכוונים להצעיד את החברה לעתיד של חדשנות והובלת מודעות ציבורית בכל הקשור לתחום איכות הסביבה".

משרד הפרסום שוקר קריאייטיב הוקם בתחילת שנת 2016 על ידי דור ותמיר שוקר, בין לקוחותיו ניתן למצוא מותגים מקומיים וארציים, ביניהם: רשת המסעדות BBB, עיריית באר-שבע, רשת Good Pharm, Black Bar Burger, התאחדות המלאכה והתעשייה, נ.ר.ש.א השקעות ועוד.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
בסימן עתיד חינוכי משותף בנגב: כנס החינוך של מנהלי תיכונים מבאר שבע ומהחברה הבדואית בתיכון רגר בעיר
מנהלי תיכונים מבאר שבע ומהחברה הבדואית בנגב, התכנסו השבוע בתיכון...
מתנדבי חברת "אדמה מכתשים" שדרגו את המרכז הטיפולי לנערות בסיכון בבאר שבע
במסגרת יום המעשים הטובים שנדחה התקיימה פעילות קהילתית משותפת עם...
הנגב מתבסס כמרכז הדאטה של ישראל: חברת מגה די סי החלה בעבודות להקמת חוות שרתים מתקדמת מהגדולות בישראל בפארק התעשייה עידן הנגב
טרקטורים עלו על הקרקע במגרש האחרון לשיווק באונה הצפונית של...
ידידותי לסביבה: הסירה החכמה שדוגמת מים ללא מגע יד אדם
סטודנטים ב- SCE אשדוד פיתחו סירה אוטונומית קטנה וחכמה לניטור...
כדאי לדאוג ל״מקומות שמורים״ בתיאטרון באר שבע
רגע לפני שהתחילו ״ליישר״ את עוגות הגבינה של חג השבועות,...
בטיחות מעל הכל: ארגון הקבלנים בנגב בטקס הענקת תעודות "כוכב הבטיחות" לקבלנים
12 חברות קבלניות קיבלו תעודות "כוכב הבטיחות" לאחר שהשלימו את...
"הבית של כולנו": עלילות בניין דירות בבאר שבע הפך להצגה מרגשת
איך רגעים קטנים מתוך בניין מגורים בבאר שבע הופכים להצגה?...
לרגל יום המודעות הבינלאומי לבנק חלב האם שצוין אתמול (19.5) העברת חלב בנקאית לתינוקות רועי ועוז הושלמה בהצלחה
בשלוש שנים האחרונות, אזרחי מדינת ישראל התמודדו עם מציאות ואתגרים...
700 מהנדסים ומעצבים חדשים הוסמכו בקמפוס באר שבע של SCE
בצל תקופה ביטחונית מורכבת ושירות מילואים ממושך של רבים מהסטודנטים,...
בלב תקופת המבחנים: ביה"ס תיכון "יוצר עתיד באר-שבע" חגג את שבועות בהפנינג חגיגי במיוחד
בין מבחני הבגרות, ההכנות לשירות הצבאי והעשייה הלימודית האינטנסיבית, בתיכון...
דילוג לתוכן