שוברים את שיאי המכירות: בתוך 48 שעות בלבד- נמכרו 30 יחידות דיור בפרויקטים של חברת אורון נדל"ן בבאר שבע

שוברים את שיאי המכירות:  בתוך 48 שעות בלבד- נמכרו 30 יחידות דיור בפרויקטים של חברת אורון נדל"ן בבאר שבע
קרדיט תמונה: חברת אורון נדל"ן.

הקורונה תעצור את שוק הנדל"ן? בחברת אורון נדל"ן מוכיחים אחרת, ושוברים את שיאי המכירות בבאר שבע. במהלך 48 שעות בלבד בשבוע שעבר, מכרה החברה 30 יח"ד, בהיקף כספי כולל של למעלה מ-44 מליון ₪ * עוד לא רכשתם? יח"ד אחרונות נותרו בפרויקט concept 4u בשכונת סיגליות בעיר

חששות רבות הציפו את שוק הנדל"ן בישראל עם פרוץ הקורונה בארץ. רבות דובר על האפשרות שהקורונה תגרום לירידה דרמטית במחירי הדיור ואף על האפשרות ששוק הנדל"ן יקפא לחלוטין בשל המצב המאתגר.

למרות כל אלה, בחרה חברת אורון נדל"ן, מקבוצת אורון אחזקות והשקעות, להשיק בשבוע שעבר באירוע חגיגי את הדירה לדוגמא בפרויקט concept 4u בשכונת 'סיגליות'  בבאר שבע- מהלך שהתברר כבעל משמעות אדירה, עם מכירתן של 25 יח"ד בפרויקט במשך 48 שעות בלבד.

בין הדירות שנמכרו,  ניתן למצוא דירת גן בעלת 5 חד', המשתרעת על שטח של כ-142 מ"ר בנוי ו-238 מ"ר חצר במחיר של 1.7 מליון ₪, דירת 5 חד' נוספת המשתרעת על פני שטח של 133 מ"ר בנוי ו-19 מ"ר מרפסת במחיר של 1.435 מליון ₪, ואפילו דירות במסגרת מחיר למשתכן- בהן דירות 5 ו-4 חדרים במחיר שבין 1.243-1.352 מיליון ₪.

סך הכל, נמכרו בפרויקט בפרק זמן של 48 שעות כאמור 25 יח"ד, בהיקף כולל של כ-33.5 מליון ₪.

פרויקט סיגליות בבאר שבע כולל 284 יחידות דיור בלבד, מתוכן ישווקו 227 דירות במסגרת תכנית מחיר למשתכן והשאר משווקות לשוק החופשי. הפרויקט נהנה מרמת ביקוש גבוהה במיוחד ושבר את שיאי המכירות בתקופה קצרה יחסית. הפרויקט מהווה הזדמנות נפלאה להשקעה- הן לתושבי באר שבע והסביבה והן

לרוכשים ממרכז הארץ ומצפונה, שרואים בבאר שבע אופציה ריאלית למגורים בסטנדרט גבוה.

שוברים את שיאי המכירות
קרדיט תמונה: חברת אורון נדל"ן.

במקביל, עלה גם קצב המכירות של פרויקט royal king concept בשכונת רמות בעיר, שם נמכרו במהלך 48 שעות בשבוע שעבר כ-5 קוטג'ים אחרונים, שהביאו לסיומו של שיווק הפרויקט שכלל 47 וילות וקוטג'ים. בין הקוטג'ים האחרונים שנמכרו בפרויקט, היה גם קוטג' בן 6 חד', המשתרע על פני מגרש בשטח של 205 מ"ר, מתוכו 160 מ"ר בנוי.

עלות הקוטג' עמדה על כ-2,150 מליון ₪.

סך המכירות במהלך השבוע האחרון בפרויקט royal king concept בשכונת רמות עמדו על כ-10,750 מיליון ₪, מתוך סך מכירות הפרויקט ששיווקו, כאמור הסתיים, עם מכירת כל יחידות הדיור בשבוע שעבר. סך כל המכירות בפרויקט זה, נאמדות בכ-109 מליון ₪.

 

גל קסטל, מנהל השיווק והמכירות בחברת אורון נדל"ן, מקבוצת אורון אחזקות והשקעות: "אנחנו מאמינים באיכות ללא פשרות וגאים על האמון הרב שהביעו בנו עשרות הרוכשים שהצטרפו למשפחת אורון נדל"ן במהלך השבוע שעבר. גל הרכישות המשמעותי מהווה אבן דרך משמעותית בשני הפרויקטים, ואנחנו מאמינים שהוא צפוי להימשך גם בתקופה הקרובה. הדירה לדוגמא בפרויקט concept 4u ממשיכה לפעול ולהעניק לרוכשים הרבים הזדמנות לבחור את הדירה המתאימה להם ביותר ולדעת איך בדיוק היא צפויה להיראות ואני מזמין את המעוניינים להגיע, להתרשם וליהנות ממחירים אטרקטיביים במיוחד, שלא יחזרו".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
הקרון של חוות נאות פותח שולחן לחגים
גבינות שמיוצרות בחווה, יינות ובירות מהאזור, מנות עם הרבה אופי...
הערעור נגד הביטוח הלאומי התקבל: הפגיעה בעיניים נגרמה מפתיחת כריות האוויר בתאונה
בית הדין האזורי לעבודה בבאר שבע קיבל לאחרונה תביעה שהוגשה...
מדרשת "באר" חנכה שלוחה חדשה באופקים
מדרשת "באר", הפועלת בליווי רשת אמית, ממשיכה להרחיב את פריסתה...
חבר כיתת הכוננות מעלומים שרץ מרתון שלם, מנציח את הגיבורים ומגייס כספים לילדי "שלוה"
פסטיבל הריצה Light Run Festival באר שבע יתקיים השנה בסימן...
קניוני עופר יוצאים במבצע לראש השנה וחגי תשרי: מאות מתנות ב־25 שקל בלבד
המבצע יתקיים ב־17 קניוני עופר ברחבי הארץ, בין 1 ל־11...
תשובת הניצחון של שדרות: גידול במספר התלמידים וכנס התעוררות ענק בשלישי הקרוב לציון 30 שנה לישיבה הגדולה בישראל
בעיצומם של ימי הסליחות וכחודש לציון 3 שנים ל-7 באוקטובר,...
גאווה דרומית, דור העתיד של הכימיה בישראל מסיימים מחזור אחד, פותחים מחזור חדש בתוכנית המצוינות "מארי קירי"
שבוע של גאווה ונחת בתוכנית "מארי קירי": חברת "אדמה" ניצבת...
סיור סליחות לילי בשדרות: מתחנת המשטרה ועד לטיש המוזיקלי
חודש אלול מביא עימו מדי שנה ימי סליחות והתעוררות בכל...
NVIDIA, רפאל, מפטגון ועוד: חודש של הזדמנויות תעסוקה בנגב
בתוך שבועות ספורים מקיים מרכז לאודר לתעסוקה בנגב רצף יוצא...
כללית רפואה משלימה באירוע השקה של מרפאת כללית להט"ב בבאר שבע
צוות כללית רפואה משלימה באר שבע השתתף ביריד בריאות ובהשקה...
דילוג לתוכן