קניון עזריאלי הנגב שופץ בהשקעה של כ-100 מיליון שקלים

קניון עזריאלי הנגב שופץ בהשקעה של כ-100 מיליון שקלים
קניון עזריאלי הנגב באר שבע.צילום באדיבות זאביק דרור יחסי ציבור

לאחר 27 שנה קניון עזריאלי הנגב מתחדש עם שיפוץ בהשקעה  של כ-100 מיליון שקלים. ארנון תורן מנכ"ל קבוצת קניוני עזריאלי: "עזריאלי הנגב הוא מהקניונים החשובים בישראל, מאז הקמתו ועד היום אנו עדים לראות כי הוא הקניון המשמעותי באזור, ואני מאמין כי לאחר סיום תהליך החידוש הוא ימשיך להוביל את העיר באר שבע".

בימים אלו קניון הנגב בבאר שבע עובר חידוש ושיפוץ יסודי בהשקעה חסרת תקדים של כ-100 מיליון שקלים. התכנון החדש כולל החלפת תקרות, תאורת קניון, סקיילייט, ריצוף, מעקות זכוכית, החלפת תאי השירותים בקניון ושיפוץ והעתקה של כל רחבת המזון המהיר לקומה השנייה.

קניון עזריאלי הנגב הוא הקניון הוותיק ביותר באזור, בשנת 1989 נפתח למבקרים ומימש את ייעודו לייצר שינויים בהרגלי הצריכה הישראלית.

מיד עם פתיחתו הפך הקניון להצלחה. כיום, עוברים בו כ- 25,000 מבקרים ביום. הקניון בנוי משלוש קומות מסחר עם כ- 180 חנויות של המותגים המובילים בארץ ובעולם כמו ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­זארה, פול אנד בר, אמריקן איגל, אורבניקה, מאק, רולדין, פנדורה, המשביר לצרכן ועוד. הקניון מכיל כ-700 מקומות חניה ופרוס על פני 23,000 מטר.

חידוש הקניון יושלם בחודש ספטמבר, במסגרתו, הקניון יתאים עצמו יותר לקהל היעד של הקניון צעירים ומשפחות.

שחר טביב מנכ"ל הקניון מציין: "אנחנו מתרגשים לקראת סיום השיפוץ והתחדשות הקניון לאחר שנים כה רבות. הלקוח הבאר שבעי יודע היטב מה הוא רוצה, ואני בטוח שהקניון המחודש יענה על ציפיותיהם של לקוחותינו. אנחנו מקפידים לשמור על האפיון של "קניון הבית" של הבאר שבעים, כך שההרגשה והאווירה לא ישתנו".

מהלך חידוש הקניון כולל לטעמו של שחר טביב, מנכ"ל הקניון, ארבעה אלמנטים עיקריים המקיפים את כל תחומי הקניון: הראשון, שימור השוכרים הקיימים בקניון  ושמירה על יציבותם. האלמנט השני הוא השיפוץ הנרחב בכל רחבי הקניון. האלמנט השלישי לפי טביב הוא ההשקעה נרחבת בשיווק וקידום מכירות, בהובלתה של מנהלת השיווק לימור לרבוני-גלעדי.

כבר היום, במהלך השיפוץ, הקניון מציע הטבות ומבצעים חדשים בכל שבוע, הגרלות של חופשות משפחתיות על חשבון הקניון, ירידים מיוחדים ואף יוזמה של מועדון לקוחות VIP  של הקניון. האלמנט הרביעי והאחרון הוא למעשה השינוי בתמהיל הקניון, לדוגמא מתחם המזון המהיר עבר מהקומה הראשונה לקומה השנייה ובמקומו נפתח סניף ענק של המותג הבינלאומי "אורבניקה" בפברואר האחרון. השיפוץ יחתום את תהליך השינוי שהקניון עבר בשנתיים האחרונות וקניון הנגב יראה כקניון חדש לחלוטין מהאופן בו היה מוכר עד כה.

קניון עזריאלי הנגב באר שבע.צילום באדיבות זאביק דרור יחסי ציבור
קניון עזריאלי הנגב באר שבע.צילום באדיבות זאביק דרור יחסי ציבור
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
ממכונת האספרסו באופן-ספייס לקפה של חדר המורים: כשהלב של ת' בחר בחינוך
בגיל 22 כבר השתכרה רס"ל במיל' ת' 25 אלף שקל...
על גג העולם: בין הים למדבר, המסעדה החדשה שמפתיעה את אילת נפתחה לפעילות מלאה
אסיה, המסעדה האסייתית שעל גג מתחם שבעת הכוכבים, שהוקמה בהשקעה...
במקום להילחם ב-AI ב- SCE הופכים אותו לכלי עבודה
SCE מכשירה את הסטודנטים החדשים לשימוש חכם בבינה מלאכותית עוד לפני...
גשר אקדמי ותרבותי בין ישראל למרוקו: המכללה האקדמית אשקלון תקיים כנס אקדמי לחיזוק הקשרים במסגרת הסכמי אברהם
הכנס יתקיים באוקטובר במרכז הכנסים של המכללה ויעסוק בדו-קיום בין...
שוברים שגרה בערד: יום אירוח מפנק ועתיר תוכן לדיירי מעון "משמרות"
בריכה מרעננת, קבלת פנים חמה, הרצאה ברוסית עם שירים ומשחקי...
מקום שבו הזיכרון פוגש את החיים: ICL חנכה גינת זיכרון במרכז הרפואי סורוקה
הגינה החדשה מנציחה את עובדי החברה ובני משפחותיהם שהלכו לעולמם...
הנוער בנס ציונה הכריע: ניצחון מוחץ למפלגת "ביחד" בתיכון בן גוריון
מאות תלמידי תיכון ע"ש בן גוריון בנס ציונה פגשו נציגים...
סיכול פריצה בשעת מעשה בלהבים
סיירי צוות 3 תפסו חשוד בפריצה לבית בלהבים, כאשר ברשותו...
טקס ההנצחה והזיכרון של המשפחות השכולות ועמותת קהילת שבט הנובה
למעלה מ-3,500 איש, בני המשפחות השכולות, שורדי ושורדות מסיבות הדרום,...
רגע לפני הגיוס: תלמידי י"ב מקריית גת יצאו לסיור בנגב המערבי בעקבות 7 באוקטובר
ביום הזיכרון הלאומי ל־7 באוקטובר יצאו תלמידי שכבת י"ב מאורט...
דילוג לתוכן