קניון עזריאלי הנגב שופץ בהשקעה של כ-100 מיליון שקלים

קניון עזריאלי הנגב שופץ בהשקעה של כ-100 מיליון שקלים
קניון עזריאלי הנגב באר שבע.צילום באדיבות זאביק דרור יחסי ציבור

לאחר 27 שנה קניון עזריאלי הנגב מתחדש עם שיפוץ בהשקעה  של כ-100 מיליון שקלים. ארנון תורן מנכ"ל קבוצת קניוני עזריאלי: "עזריאלי הנגב הוא מהקניונים החשובים בישראל, מאז הקמתו ועד היום אנו עדים לראות כי הוא הקניון המשמעותי באזור, ואני מאמין כי לאחר סיום תהליך החידוש הוא ימשיך להוביל את העיר באר שבע".

בימים אלו קניון הנגב בבאר שבע עובר חידוש ושיפוץ יסודי בהשקעה חסרת תקדים של כ-100 מיליון שקלים. התכנון החדש כולל החלפת תקרות, תאורת קניון, סקיילייט, ריצוף, מעקות זכוכית, החלפת תאי השירותים בקניון ושיפוץ והעתקה של כל רחבת המזון המהיר לקומה השנייה.

קניון עזריאלי הנגב הוא הקניון הוותיק ביותר באזור, בשנת 1989 נפתח למבקרים ומימש את ייעודו לייצר שינויים בהרגלי הצריכה הישראלית.

מיד עם פתיחתו הפך הקניון להצלחה. כיום, עוברים בו כ- 25,000 מבקרים ביום. הקניון בנוי משלוש קומות מסחר עם כ- 180 חנויות של המותגים המובילים בארץ ובעולם כמו ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­זארה, פול אנד בר, אמריקן איגל, אורבניקה, מאק, רולדין, פנדורה, המשביר לצרכן ועוד. הקניון מכיל כ-700 מקומות חניה ופרוס על פני 23,000 מטר.

חידוש הקניון יושלם בחודש ספטמבר, במסגרתו, הקניון יתאים עצמו יותר לקהל היעד של הקניון צעירים ומשפחות.

שחר טביב מנכ"ל הקניון מציין: "אנחנו מתרגשים לקראת סיום השיפוץ והתחדשות הקניון לאחר שנים כה רבות. הלקוח הבאר שבעי יודע היטב מה הוא רוצה, ואני בטוח שהקניון המחודש יענה על ציפיותיהם של לקוחותינו. אנחנו מקפידים לשמור על האפיון של "קניון הבית" של הבאר שבעים, כך שההרגשה והאווירה לא ישתנו".

מהלך חידוש הקניון כולל לטעמו של שחר טביב, מנכ"ל הקניון, ארבעה אלמנטים עיקריים המקיפים את כל תחומי הקניון: הראשון, שימור השוכרים הקיימים בקניון  ושמירה על יציבותם. האלמנט השני הוא השיפוץ הנרחב בכל רחבי הקניון. האלמנט השלישי לפי טביב הוא ההשקעה נרחבת בשיווק וקידום מכירות, בהובלתה של מנהלת השיווק לימור לרבוני-גלעדי.

כבר היום, במהלך השיפוץ, הקניון מציע הטבות ומבצעים חדשים בכל שבוע, הגרלות של חופשות משפחתיות על חשבון הקניון, ירידים מיוחדים ואף יוזמה של מועדון לקוחות VIP  של הקניון. האלמנט הרביעי והאחרון הוא למעשה השינוי בתמהיל הקניון, לדוגמא מתחם המזון המהיר עבר מהקומה הראשונה לקומה השנייה ובמקומו נפתח סניף ענק של המותג הבינלאומי "אורבניקה" בפברואר האחרון. השיפוץ יחתום את תהליך השינוי שהקניון עבר בשנתיים האחרונות וקניון הנגב יראה כקניון חדש לחלוטין מהאופן בו היה מוכר עד כה.

קניון עזריאלי הנגב באר שבע.צילום באדיבות זאביק דרור יחסי ציבור
קניון עזריאלי הנגב באר שבע.צילום באדיבות זאביק דרור יחסי ציבור
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
ועידת מרכז הבנייה הישראלי | עיר הנדל״ן אילת | 9-11.12.2025
סיגל חורש, מהנדס העיר רמת גן: ״כיום יש תכנון לשני...
מאירים את הארץ יחד: אירועי חנוכה של קק"ל, בדרום הארץ, בסימן אחדות, תרבות ותקווה
קרן קימת לישראל מזמינה את הציבור הרחב לשורת אירועי חנוכה...
הפנינג ספורטיבי בחנוכה לבני/ות נוער: ספורט מוטורי נגיש לכולם, גם בני/ות נוער בני 14 ומעלה יכולים להשתתף במרוץ המכוניות ג’ימקאנה – במסלול המרוצים בערד
פתוח לקהל הרחב – ללא תשלום: 19.12.2025  התאחדות לנהיגה ספורטיבית, עיריית...
השקעות חכמות בפורטוגל ואוקראינה - העתיד שלך בנדל"ן
יתרונות רכישת דירות למכירה בפורטוגל פורטוגל הפכה בשנים האחרונות ליעד מועדף...
נשיא המדינה בפתיחת קמפוס "חוסידמן" למנהיגות בדואית בנגב
נשיא המדינה יצחק הרצוג פתח היום, יום רביעי, י"ד בחשוון,...
מנטישה שלילית להכפלת תושבי העיר: אופקים העיר שלא עוצרת מממשת את חזון בן גוריון
תכנית ׳אופקים 2035׳ הושקה בסוף השבוע שעבר (רביעי) בהשתתפות ראש...
צומחים מחדש: מרכז השיקום התעסוקתי "מפרשים" באשדוד יחנך מחדש שנתיים לאחר שנהרס מפגיעת רקטה
ב־30 באוקטובר 2025, במעמד שר הבריאות, ראש עיריית אשדוד, איש...
אש ועשן בנגב: מרוץ הדראג ההיסטורי בערד קבע רף חדש בספורט המוטורי בישראל
הסבב השני של ליגת Race Masters הוכיח: הנהגים והרכבים בישראל...
ברוס פרל האגדי ביקר במיצג ההנצחה של שבט הנובה בבוסטון
ברוס פרל, מאמן הכדורסל היהודי האגדי, שהודיע לאחרונה על פרישתו...
אירוע "הרמוניה ביער" בבני שמעון מסורת של וולנס בלב הנגב הפורח
בסוף השבוע התקיים בחוות להב, לצד יער להב הפסטורלי, אירוע...
דילוג לתוכן