קנון גירון אשקלון מתחדש בחנות קונספט של נעמן

קנון גירון אשקלון מתחדש בחנות קונספט של נעמן
קרדיט צילום: יחצ

אקסטרה ריטייל, זרוע הקמעונאות הפרטית של קבוצת אלון רבוע כחול, שבבעלות איש העסקים מוטי בן משה, ממשיכה בהרחבת פריסת החנויות הפיזיות, חיזוק והשבחת מותגי הקבוצה. היום, רביעי ה-25.9, השיקה אקסטרה ריטייל בקניון גירון שבאשקלון חנות קונספט חדשה של נעמן, המותג המוביל את עולם הבישול, ההגשה והאירוח בישראל.
את הסרט גזרו אסף גרניט, הפרזנטור והיועץ המקצועי, המלווה את המותג מזה 7 שנים, דודי כהן, מנכ"ל אקסטרה ריטייל, סיגל אורון, מנכ"לית חטיבת נעמן ורדינון, וריקי כהן, מנהלת הסחר של נעמן. הסניף החדש בשטח של כ-90 מ"ר ממוקם בקומה השנייה של הקניון, ובהקמתו השקיעה אקסטרה ריטייל כ-800 אלף שקלים. החנות החדשה מצטרפת לחנות משולבת של ורדינון ונעמן במתחם סילבר. לרגל הפתיחה ייהנו הלקוחות מ-40% הנחה על קולקציית החג החדשה והמרהיבה, בקניית 2 מוצרים ומעלה.

קרדיט צילום: יחצ

סיגל אורון, מנכ"לית חטיבת ורדינון נעמן, ציינה: "אנחנו עם הפנים קדימה. קבוצת אקסטרה ריטייל אשר ביססה את עצמה במשך עשרות שנים כבעלת מותגים המצטיינים באיכות ללא פשרות, בעלי ניסיון רב, הבנת השוק וקהל לקוחות מתחדש, אינה נחה לרגע על זרי הדפנה וממשיכה ליישם בנחישות אסטרטגיית צמיחה, גיוון והרחבת הפעילות הקמעונאית. הקונספט העיצובי הייחודי שפיתחנו בקפידה והבאנו לידי מימוש יחד עם מקצועני קליין סטודיו, הינו עוד נדבך בעשייה שלנו למען שיפור ושדרוג חווית הלקוח".

מדובר בחנות קונספט ראשונה מסוגה של המותג נעמן. הקונספט העיצובי החדשני בא לידי ביטוי בהשקעה במראה מוקפד ואקסקלוסיבי, מידוף וסידור פריטים בצורה נגישה ונוחה, עיצוב מרהיב ויוצא דופן שטרם נראה כמותו בתחום, שימוש בטכנולוגיית מסכים דיגיטליים חדשנית – שכולם יחדיו מעניקים לחלל החנות אווירת פרמיום ייחודית. באקסטרה ריטייל בטוחים כי הקונספט החדש ישדרג משמעותית את חווית הקניה ויעניק ערך מוסף ללקוחותיה.

קרדיט צילום: יחצ

גיל גרשון, מנהל מחלקת שיווק ואיקומרס בחטיבת נעמן ורדינון, הוסיף: "אנו שמחים לפתוח חנויות חדשות בקניונים ובמרכזי הקניות המובילים בישראל ולהנגיש את המוצרים המשובחים של המותגים שלנו ללקוחותינו כמו כן, נמשיך לשדרג להשביח את פעילות ה-E-commerce ונפעל לטיפוח והעצמת מועדון הלקוחות שלנו NV CLUB הכולל כחצי מיליון לקוחות מרוצים".

בין המותגים שבבעלות אקסטרה ריטייל, קבוצת קמעונאות מובילה בשוק הישראלי: מותג אופנת הפרימיום האמריקאי GANT, מותג הג'ינסים ההולנדי G-STAR, מותג אופנת גברים יוקרתי מלונדון, Hackett, רשתות הלאנז'רי בוניטה דה מאס ואפרודיטה. ובתחום התכשיטים – את מגנוליה, רשת התכשיטים המובילה בישראל.
בתחום עיצוב הבית, נוסף לנעמן וורדינון, מפעילה הקבוצה גם את רשת הום סטייל, היבואנית והסיטונאית הגדולה בארץ לכלי מיטה ווילונות. בתחום האירוח המוסדי – את אקיפ, החברה לציוד מלונאי בע"מ, שעוסקת בייבוא, שיווק, אספקה והתקנה של מכלול הציוד התפעולי לבתי מלון, אולמות אירועים ומסעדות.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
הדרך שלך לכושר מושלם באזור פתח תקווה
אם אתם מחפשים את הדרך האפקטיבית ביותר לשפר את הכושר...
התלמידים מבאר שבע שמסייעים למשפחות שביתן נפגע ממתקפת הטילים האיראנית
עם סיום המלחמה מול איראן ועשרות אלפי האזרחים שביתם נפגע...
"לילות קיץ בערבה"
תצפית כוכבים בטלסקופ, צפייה בחיות הבר הליליות, שתילת ערב, שחייה...
פתרונות סולאריים מתקדמים לבית ולעסקים
היתרונות של מערכת סולארית לבית השימוש במערכת סולארית לבית הולך וצובר...
רומנסה בטריו סופרן
עדכון - מוצ״ש 5.7.2025 בשעה 21:00, במשכן לאמנויות הבמה באר...
ממשיכים לפתח בלב המדבר
ממשיכים לפתח בלב המדבר- ראש מועצה אזורית הערבה התיכונה מאיר...
קיץ של אטרקציות בחינם לכל המשפחה: חודש מלא בפעילויות, הצגות משעשעות, מופעי ילדים, סדנאות, אירועים מרתקים, ופעילויות יצירה לכל המשפחה - במהלך חודש יולי בעופר קניותר
קיץ של כייף יערך בעופר קניותר, מקבוצת קניוני עופר,  במהלך...
הזמר והיוצר יואב חסיס יפתח את עונת הקיץ של "בית הבד - שמן יוגב" במושב כפר אחים.
שירים ושורשים שירים אהובים שמחברים לאדמה, לארץ, ולשורשים שלנו יואב חסיס –...
תהפוך את האירוע שלך לקסום עם קרקס סוואגו
אפשר להפוך כל אירוע לחוויה בלתי נשכחת עם קרקס סוואגו....
השגת המגיע לך: עזרה בהגשת תביעה לביטוח לאומי, תביעת סיעוד, ופציעה בעבודה
עזרה בהגשת תביעה לביטוח לאומי כאשר נדרשים עזרה בהגשת תביעה לביטוח...
דילוג לתוכן