קנון גירון אשקלון מתחדש בחנות קונספט של נעמן

קנון גירון אשקלון מתחדש בחנות קונספט של נעמן
קרדיט צילום: יחצ

אקסטרה ריטייל, זרוע הקמעונאות הפרטית של קבוצת אלון רבוע כחול, שבבעלות איש העסקים מוטי בן משה, ממשיכה בהרחבת פריסת החנויות הפיזיות, חיזוק והשבחת מותגי הקבוצה. היום, רביעי ה-25.9, השיקה אקסטרה ריטייל בקניון גירון שבאשקלון חנות קונספט חדשה של נעמן, המותג המוביל את עולם הבישול, ההגשה והאירוח בישראל.
את הסרט גזרו אסף גרניט, הפרזנטור והיועץ המקצועי, המלווה את המותג מזה 7 שנים, דודי כהן, מנכ"ל אקסטרה ריטייל, סיגל אורון, מנכ"לית חטיבת נעמן ורדינון, וריקי כהן, מנהלת הסחר של נעמן. הסניף החדש בשטח של כ-90 מ"ר ממוקם בקומה השנייה של הקניון, ובהקמתו השקיעה אקסטרה ריטייל כ-800 אלף שקלים. החנות החדשה מצטרפת לחנות משולבת של ורדינון ונעמן במתחם סילבר. לרגל הפתיחה ייהנו הלקוחות מ-40% הנחה על קולקציית החג החדשה והמרהיבה, בקניית 2 מוצרים ומעלה.

קרדיט צילום: יחצ

סיגל אורון, מנכ"לית חטיבת ורדינון נעמן, ציינה: "אנחנו עם הפנים קדימה. קבוצת אקסטרה ריטייל אשר ביססה את עצמה במשך עשרות שנים כבעלת מותגים המצטיינים באיכות ללא פשרות, בעלי ניסיון רב, הבנת השוק וקהל לקוחות מתחדש, אינה נחה לרגע על זרי הדפנה וממשיכה ליישם בנחישות אסטרטגיית צמיחה, גיוון והרחבת הפעילות הקמעונאית. הקונספט העיצובי הייחודי שפיתחנו בקפידה והבאנו לידי מימוש יחד עם מקצועני קליין סטודיו, הינו עוד נדבך בעשייה שלנו למען שיפור ושדרוג חווית הלקוח".

מדובר בחנות קונספט ראשונה מסוגה של המותג נעמן. הקונספט העיצובי החדשני בא לידי ביטוי בהשקעה במראה מוקפד ואקסקלוסיבי, מידוף וסידור פריטים בצורה נגישה ונוחה, עיצוב מרהיב ויוצא דופן שטרם נראה כמותו בתחום, שימוש בטכנולוגיית מסכים דיגיטליים חדשנית – שכולם יחדיו מעניקים לחלל החנות אווירת פרמיום ייחודית. באקסטרה ריטייל בטוחים כי הקונספט החדש ישדרג משמעותית את חווית הקניה ויעניק ערך מוסף ללקוחותיה.

קרדיט צילום: יחצ

גיל גרשון, מנהל מחלקת שיווק ואיקומרס בחטיבת נעמן ורדינון, הוסיף: "אנו שמחים לפתוח חנויות חדשות בקניונים ובמרכזי הקניות המובילים בישראל ולהנגיש את המוצרים המשובחים של המותגים שלנו ללקוחותינו כמו כן, נמשיך לשדרג להשביח את פעילות ה-E-commerce ונפעל לטיפוח והעצמת מועדון הלקוחות שלנו NV CLUB הכולל כחצי מיליון לקוחות מרוצים".

בין המותגים שבבעלות אקסטרה ריטייל, קבוצת קמעונאות מובילה בשוק הישראלי: מותג אופנת הפרימיום האמריקאי GANT, מותג הג'ינסים ההולנדי G-STAR, מותג אופנת גברים יוקרתי מלונדון, Hackett, רשתות הלאנז'רי בוניטה דה מאס ואפרודיטה. ובתחום התכשיטים – את מגנוליה, רשת התכשיטים המובילה בישראל.
בתחום עיצוב הבית, נוסף לנעמן וורדינון, מפעילה הקבוצה גם את רשת הום סטייל, היבואנית והסיטונאית הגדולה בארץ לכלי מיטה ווילונות. בתחום האירוח המוסדי – את אקיפ, החברה לציוד מלונאי בע"מ, שעוסקת בייבוא, שיווק, אספקה והתקנה של מכלול הציוד התפעולי לבתי מלון, אולמות אירועים ומסעדות.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
כללית סמייל אשקלון משיקה באירוע חגיגי טיפולי הזרקות לפנים
מרפאת כללית סמייל אשקלון תקיים ביום חמישי, 22 באוקטובר, אירוע...
אוקטובר של חוויות: מדע, דמיון, יצירה וקולינריה – חודש של הפתעות לכל המשפחה בעופר קניותר
כל הפעילויות והאירועים פתוחים לקהל הרחב – ללא עלות עופר...
טבע מתפרץ בשבילים שלא היכרתם: צעדת ראשוני ים המלח 2026 יוצאת לדרך 23-24 לאוקטובר
ארץ המנזרים, בית הערבה ההיסטורי ושפך הירדן - שלושה מסלולי...
סכך כהלכתו: חקלאי הערבה התיכונה במשלוחים אחרונים של כפות תמרים לטובת סכך לסוכות
המשלוחים יצאו במשאיות עמוסות לרחבי הארץ עד לערב סוכות במטעי התמר...
מפסלים אוצרות על החוף: רשות הטבע והגנים: תחרות הפיסול בחול חוזרת לגן הלאומי חוף פלמחים בחול המועד סוכות
בחול המועד סוכות, תתקיים בגן הלאומי חוף פלמחים, זו הפעם...
לשלושה ימים בלבד: פסטיבל "האי הנעלם" לכל המשפחה בפלאנט באר שבע
הסרט שובר הקופות משתלט על קולנוע פלאנט באר שבע בפסטיבל...
רשת הטקס מקס 'רפידוס' מתרחבת לדרום הארץ: פותחת סניף דגל חדש באילת בהשקעה הנאמדת ב כ – 1 מיליון שקל
רשת הטקס-מקס  רפידוס (RAPIDOS), מקבוצת BBB, ממשיכה את תנופת ההתרחבות...
תושב הדרום וקצין לשעבר בפיקוד דרום, אלכסנדר בסנביץ' מונה למנהל מפעל המיון ב"דודאים"
אלכסנדר בסנביץ' (53), תושב קריית גת, מונה למנהל מפעל המיון...
רשת מקס סטוק משיקה את סניף עד הלום
הסניף ה-65 של הרשת נפתח באזור תעשיה עד הלום ומתפרש...
שירות חדש ובלעדי למבוטחי מאוחדת באשקלון: בדיקות וטיפולי עיניים במכון "לומאל"
מכון העיניים "לומאל" יחל להעניק שירות ייחודי ובלעדי למבוטחי מאוחדת....
דילוג לתוכן