קבוצת רמי צרפתי יוצאת בשיווק של פרויקט "צרפתי על הנחל" בנתיבות

קבוצת רמי צרפתי יוצאת בשיווק של פרויקט "צרפתי על הנחל" בנתיבות
קרדיט הדמייה רועי מור

מדובר בפרויקט המשלב דירות לזכאי מחיר למשתכן ודירות לכלל האוכלוסיה הכולל סה"כ 363 דירות

קבוצת רמי צרפתי מוציאה לשיווק 145 יח"ד לשוק החופשי בפרויקט "צרפתי על הנחל" המשלב גם דירות במסגרת תכנית מחיר למשתכן. מדובר ב-40% מתוך 363 הדירות שייבנו בפרויקט "צרפתי על הנחל" בשכונת נווה שרון בנתיבות, שצפויה לעבור בשנים הקרובות תנופת פיתוח גדולה.

תמהיל הדירות המשווקות לשוק החופשי מגוון וכולל דירות 3, 4 ו-5 חדרים, דירות גן בנות 3-4 חדרים, ודירות פנטהאוז בנות 5-6 חדרים שכוללות מרפסות גדולות במיוחד. לפרויקט התקבל כבר היתר בנייה מלא.

טווח המחירים יחל בכ-900 אלף שקל לדירת שלושה חדרים עד כ-1.7 מיליון שקל לדירות הפנטהאוז 6 חדרים. החברה תעניק לרוכשים תנאי מימון נוחים וגמישות בתשלומים בהתאם ליכולת הכספית של הרוכשים.

לדברי רמי צרפתי, מנכ"ל ובעלים של קבוצת רמי צרפתי, "הפרויקט מהווה אחת מההזדמנויות היחידות בישראל לרכוש דירה חדשה בפחות ממיליון שקל. רמת הגימור של הדירות תהיה גבוהה מעל הסטנדרט המקובל בכלל ובנתיבות בפרט, וכל דירה מקבלת מחסן צמוד וכן חניה.  הפרויקט מרכז עניין וכבר לפני היציאה לשיווק קיבלנו פניות שהפכו למכירות. עיריית נתיבות מבצעת פיתוח רחב היקף של השכונה לרווחת התושבים והיא צפויה להפוך לפנינה של אזור הדרום".

פרויקט "צרפתי על הנחל" משתרע על שטח של כ-20 דונם וכולל 10 בנייני מגורים בני 9 קומות כל אחד, עם כ-36 דירות בכל בניין. 60% מהדירות מיועדות לזכאי מחיר למשתכן ו-40% מיועדות לשוק החופשי.

שכונת נווה שרון ממוקמת בחלקה הצפון מערבי של נתיבות, ליד הכניסה לעיר מכביש 25 ובסמוך לנחל בוהו. השכונה תכלול כ-2,600 יחידות דיור על פני 1,280 דונם, וכ-530 צמודי קרקע, כ-35,000 מ"ר למסחר ותעסוקה, ושטחים ציבוריים בהיקף של כ-50,000 מ"ר. מתוכנן לקום בה גם פארק נחל בוהו בשטח של 900 דונם. עיריית נתיבות אחראית על פיתוח כל התשתיות – כבישים, גינות ומדרכות, תשתיות למוסדות חינוך וציבור כגני ילדים, ביוב, עבודות עפר ותאורה.

פרויקט צרפתי על הנחל בנתיבות של קבוצת רמי צרפתי
קרדיט הדמייה רועי מור
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
משפחת מתן מרדכי ליאור ז"ל דורשת ענישה מחמירה, גזר הדין בפרשת ביזת מערכת הסאונד יינתן ב-7 באוקטובר, שלוש שנים בדיוק לאחר הטבח
שלשום (רביעי) התקיים בבית משפט השלום בבאר שבע דיון הטיעונים...
אופקים היא הזוכה במקום הראשון במדד משרד האנרגיה לייצור אנרגיה מתחדשת
המדד בוחן את הרשויות המקומיות המובילות את מהפכת ייצור האנרגיה...
מהפכת הניקיון של אופקים נמשכת: מכונות השאיבה החכמות הראשונות נכנסו לפעילות
עיריית אופקים ממשיכה להרחיב את מהפכת הניקיון העירונית: השבוע נקלטה...
איך מנהלים 7,000 טונות פסולת ביום? מנכ"לי רשויות מדן ועד אילת הגיעו לראות מקרוב
מנהלים בכירים המשתתפים בקורס להכשרת מנכ"לים בחברות עירוניות וברשויות המקומיות...
הסטודנטים של SCE מציגים פתרונות יצירתיים לפצועי בית הלוחם באר שבע
סטודנטים משנה ג' במחלקה להנדסת מכונות במכללת -SCE המכללה האקדמית...
"נוקדים עם כוכבים" חוזר: פסטיבל המטאורים בכפר הנוקדים
ארבעה סופי שבוע של קסם מדברי ומטר מטאורים בלתי נשכח!...
משתלת שורשים מצטרפת לרשת האנרגיה המבוזרת של nGrid
המשתלה השלימה הטמעת מערכות אגירה בכלל אתריה במסגרת היערכות לעלייה...
מילדות לבגרות: עמותת נגבה ומועדוניות באר שבע ציינו את אירוע בנות המצווה השנתי, המסכם שנה של פעילות חינוכית משותפת
נערות עמותת "נגבה" ומועדוניות באר שבע חגגו השבוע את המעבר...
רשת DONNA VICTORIA פותחת חנות דגל חדשה בעופר קניותר נס ציונה בהשקעה של חצי מיליון שקל
לרגל הפתיחה החגיגית תעניק הרשת מבצע השקה חד פעמי: 1+1...
הבנת שמאות מקרקעין: כל מה שצריך לדעת
שמאי להערכת דירה כשמדובר בערך הנכס שלך, פנייה אל שמאי להערכת...
דילוג לתוכן