קבוצת רמי צרפתי יוצאת בשיווק של פרויקט "צרפתי על הנחל" בנתיבות

קבוצת רמי צרפתי יוצאת בשיווק של פרויקט "צרפתי על הנחל" בנתיבות
קרדיט הדמייה רועי מור

מדובר בפרויקט המשלב דירות לזכאי מחיר למשתכן ודירות לכלל האוכלוסיה הכולל סה"כ 363 דירות

קבוצת רמי צרפתי מוציאה לשיווק 145 יח"ד לשוק החופשי בפרויקט "צרפתי על הנחל" המשלב גם דירות במסגרת תכנית מחיר למשתכן. מדובר ב-40% מתוך 363 הדירות שייבנו בפרויקט "צרפתי על הנחל" בשכונת נווה שרון בנתיבות, שצפויה לעבור בשנים הקרובות תנופת פיתוח גדולה.

תמהיל הדירות המשווקות לשוק החופשי מגוון וכולל דירות 3, 4 ו-5 חדרים, דירות גן בנות 3-4 חדרים, ודירות פנטהאוז בנות 5-6 חדרים שכוללות מרפסות גדולות במיוחד. לפרויקט התקבל כבר היתר בנייה מלא.

טווח המחירים יחל בכ-900 אלף שקל לדירת שלושה חדרים עד כ-1.7 מיליון שקל לדירות הפנטהאוז 6 חדרים. החברה תעניק לרוכשים תנאי מימון נוחים וגמישות בתשלומים בהתאם ליכולת הכספית של הרוכשים.

לדברי רמי צרפתי, מנכ"ל ובעלים של קבוצת רמי צרפתי, "הפרויקט מהווה אחת מההזדמנויות היחידות בישראל לרכוש דירה חדשה בפחות ממיליון שקל. רמת הגימור של הדירות תהיה גבוהה מעל הסטנדרט המקובל בכלל ובנתיבות בפרט, וכל דירה מקבלת מחסן צמוד וכן חניה.  הפרויקט מרכז עניין וכבר לפני היציאה לשיווק קיבלנו פניות שהפכו למכירות. עיריית נתיבות מבצעת פיתוח רחב היקף של השכונה לרווחת התושבים והיא צפויה להפוך לפנינה של אזור הדרום".

פרויקט "צרפתי על הנחל" משתרע על שטח של כ-20 דונם וכולל 10 בנייני מגורים בני 9 קומות כל אחד, עם כ-36 דירות בכל בניין. 60% מהדירות מיועדות לזכאי מחיר למשתכן ו-40% מיועדות לשוק החופשי.

שכונת נווה שרון ממוקמת בחלקה הצפון מערבי של נתיבות, ליד הכניסה לעיר מכביש 25 ובסמוך לנחל בוהו. השכונה תכלול כ-2,600 יחידות דיור על פני 1,280 דונם, וכ-530 צמודי קרקע, כ-35,000 מ"ר למסחר ותעסוקה, ושטחים ציבוריים בהיקף של כ-50,000 מ"ר. מתוכנן לקום בה גם פארק נחל בוהו בשטח של 900 דונם. עיריית נתיבות אחראית על פיתוח כל התשתיות – כבישים, גינות ומדרכות, תשתיות למוסדות חינוך וציבור כגני ילדים, ביוב, עבודות עפר ותאורה.

פרויקט צרפתי על הנחל בנתיבות של קבוצת רמי צרפתי
קרדיט הדמייה רועי מור
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
האורות חוזרים למסך: בית הקולנוע פלאנט בבאר שבע נפתח מחדש לפעילות
מתחם הקולנוע פלאנט (Planet) בבאר שבע חוזר לפעילות ומחדש את...
כל הכבוד לצה"ל!!! ד”ר להבית אקרמן מתגייסת למילואים ונכנסת לעזה לטפל בחיילי צה”ל
ד”ר להבית אקרמן, בת 55, מומחית לרפואת עור, ממשיכה להוביל...
רשות הטבע והגנים: ניקיונות פסח - ממשיכים לשקם את שמורת הטבע עברונה
12 שנים לאחר זיהום הנפט הגדול ולאחר שניסיונות השיקום באמצעים...
התעשייה בדרום לא עוצרת לרגע נשיא התאחדות התעשיינים בסיור חיזוק במפעלי הנגב
אברהם (נובו) נובוגרוצקי נשיא התאחדות התעשיינים, ביקר במפעלים בנגב ועמד...
רגע לפני ''שאגת הארי'': ''תיכון יוצר עתיד באר-שבע'' זכה בתקן בינלאומי לאיכות ומצוינות בחינוך
רגע לפני היציאה למבצע "שאגת הארי", נערך בתל אביב הכנס...
בכנס מיוחד של עמותת "מתנת חיים" התכנסו בבנייני האומה בירושלים כ-1000 נשים וגברים
בתאריך ה-25.1.26, במסגרת כנס מיוחד של עמותת "מתנת חיים", התכנסו...
נשיא המדינה ביקר בבסיס "תל נוף" של חיל האוויר
נשיא המדינה יצחק הרצוג, ביקר היום, יום חמישי, ח׳ בניסן,...
קק”ל מרחיבה את סיוע החירום לערים שנפגעו בדרום: 5 מיליון ש״ח לדימונה וערד
בהמשך לסיוע החירום שאושר לבית שמש ובאר שבע, דירקטוריון קק"ל...
לאחר שביתם נהרס כליל: מבוטחי מאוחדת מדימונה וערד קיבלו סיוע רפואי צמוד בים המלח
 בעקבות פגיעות הטילים בדימונה ובערד, צוותי מאוחדת מחוז דרום הקימו...
בצל המצב הביטחוני: ״מכבי״ קיימה יום בריאות האישה בקריית מלאכי והציבה ניידת ממוגרפיה לבדיקות מצילות חיים
על רקע המצב הביטחוני המאתגר, מכבי שירותי בריאות קיימה יום...
דילוג לתוכן