פרויקט גרנד אביסרור שהביא את היוקרה לב"ש נערך לאכלוס

פרויקט גרנד אביסרור שהביא את היוקרה לב"ש נערך לאכלוס
קרדיט וויופוינט

בימים אלו חברת אביסרור המקימה את פרויקט גרנד אביסרור שבשדרות טוביהו בעיר נערכת לאכלוס 2 מגדלי המגורים הראשונים בפרויקט היוקרה.

מהחברה נמסר כי קצב המכירות בפרויקט גבוה ושיווק הבניין השלישי נמצא בעיצומו. בקרוב לאור קצב המכירות המהיר צפויה החברה לפתוח לשיווק גם את המגדל הרביעי והאחרון בפרויקט.

פרויקט גרנד אביסרור בבאר שבע
קרדיט וויופוינט

יורם אביסרור, סמנכ"ל שיווק של החברה ציין, כי "פרוייקט גרנד אביסרור מביא לדרום יוקרה בר השגה. אנו נתקלים בביקושים רבים לרכישת דירה בפרויקט ושיווק הדירות בניין השלישי מתקדם במהירות רבה. רוב הרוכשים בפרויקט הינם מצמצמי דיור אשר החליטו לעזוב את הוילה הגדולה שלהם ולעבור לדירה במגדל אשר מעניק להם חווית מגורים בשילוב איכות חיים כמו במגדלים של תל אביב".

באשר לזהות הרוכשים בחברת אביסרור מציינים כי מרביתם הם מצמצמי דיור. כמו כן מרבית הרוכשים מגיעים מבאר שבע, עומר, להבים, מיתר והסביבה .

פרויקט גרנד אביסרור תוכנן על ידי האדריכל סמי טיטו והוא מציע לדייריו מפרט ושירותים יוצאי דופן לאזור. הפרויקט כולל פארק פרטי גדול ומרווח עם מתחמי ישיבה שונים לרווחת הדיירים וכן מתחם ספא נפרד הכולל חדר כושר, סאונות, ג'קוזי, בית כנסת פארק שעשועים ועוד.
בחזית הפרויקט תוקם טיילת שתתחבר לקניון "גראנד קניון" בעיר ולאורך כל שדרות טוביהו. בצמוד לפרויקט שוכן בית ספר תיכון מקיף ו', גני ילדים, מבני מסחר, מבני ציבור, תחבורה ציבורית וכל יתר השירותים הנדרשים.

"אל הפרויקט מגיעים רוכשים מכל הסוגים – אם זה משפרי דיור שרוצים להתגורר בדירה גדולה יותר, אם זה מצמצמי דיור שמבקשים לעזוב את הבית הפרטי הגדול ולעבור לדירה מפנקת במגדל, אם זה ילדים שהוריהם רכשו את הדירה כהשקעה טובה לילדיהם ואם זה זוגות צעירים. יש כאן מגוון של רוכשים שכולם בחרו בפרויקט בשל ייחודיותו ומיקומו המרכזי. בזמנים של היום, התא המשפחתי משוכלל יותר והמשפחה היא multi family שזקוקה למענה מהיר לכל צרכיה. מאחר שהפרויקט נותן מענה לכל סוגי הרוכשים הרבה רוכשים מכל הסוגים מוצאים מענה בפרויקט וזאת הסיבה לקצב המכירות המהיר", מציין אביסרור.

חברת אביסרור משה ובניו הוקמה בשנת 1978 בבאר שבע ע"י משה אביסרור המכהן כיום כנשיא החברה. עד כה חברת אביסרור משה ובניו אחראית להקמתן של עשרות אלפי יחידות דיור בכל רחבי הארץ כמו אילת, אזור, אשדוד, אשקלון, באר-שבע, בית שמש, גדרה, יבנה, ירושלים, מודיעין, ראש העין רחובות ועוד.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מנכ״לית מכבי שירותי בריאות בביקור במחוז הדרום: ״נערכים להמשך עבודה שוטפת גם במהלך חג הפסח; רפואת הקהילה פועלת כבשגרה למען המטופלים - במרפאות ובמוקדי החירום”
על רקע המשך הלחימה ופינוי תושבי הדרום שביתם נפגע במבצע...
גם בימי המלחמה: היוזמה של תיכון רגר בבאר שבע ללימוד ערבית שמחברת בין דורות
גם בימים מורכבים של למידה מרחוק, בתיכון רגר בבאר שבע...
גם בזמנים מורכבים: תיכון ''יוצר עתיד באר-שבע'' למען התלמידים והקהילה
בין שיעורי הזום המקוונים ובזמן שאין לימודים פרונטליים בתיכונים ברחבי...
בהמשך לפגיעות הטילים בערד ובדימונה: ארגון הקבלנים בנגב הודיע על התגייסות לשיקום המבנים שנפגעו
אלי אביסרור: "ההרס שנחשף בזירות ממחיש שוב את מחיר פערי...
"שיירת השמחה" של ישיבת אמית באר שבע כבשה את העיר
בישיבת אמית באר שבע החליטו שלא מחכים לתלמידים בין כותלי...
מנכ״ל משרד הבינוי והשיכון סייר בדימונה ובערד לאחר פגיעות הטילים: "נעמיד לרשויות את כל הכלים המקצועיים והסיוע הנדרש".
בעקבות פגיעות הטילים שאירעו אמש התקיים היום סיור בדימונה ובערד...
מבקר המדינה בזירות הנפילה בדרום: "הנחנו בפני ראש הממשלה, שר הביטחון והרמטכ"ל דוח סודי ביותר שהוגש להם אחרי עם כלביא, על מערכת ההגנה האווירית - עליהם לתת מענה לנושאים שעלו בדוח"
בסיור בדימונה ובערד קרא המבקר לממשלה: "הממשלה חייבת להכין תוכנית...
נשיא המדינה ביקר במאפיית משפחתו של שורד השבי שגב כלפון, שנפגעה מפגיעת הטיל בדימונה
נשיא המדינה יצחק הרצוג, הגיע היום, יום ראשון, ד׳ בניסן,...
נשיא המדינה בזירת הנפילה בערד: ״המשטר באיראן בהיסטריה פנימית, הם חוטפים וחוטפים. זה תהליך שבסופו נמצא את איראן יותר מוחלשת. חזקו ואמצו עם ישראל - אנחנו נעבור את זה, ונעבור את זה בגדול״
נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר היום, יום ראשון, ד׳ בניסן,...
מכבי שירותי בריאות: בהמשך לפעילות מחוז הדרום במשך הלילה: צוותי הרפואה של מכבי נמצאים במלונות המפונים מביתם בים המלח, סניף מכבי פארם בערד פעל במהלך הלילה כדי לספק תרופות לזקוקים להן; קו הסיוע לנפש ממשיך לפעול כל העת
במהלך השעות החולפות הגיעו צוותי הרפואה של מכבי למלונות ים...
דילוג לתוכן