פסטיבל Urbanegev יוצא לדרך – פסטיבל אומנות רחוב ומסיבה מטורפת

פסטיבל Urbanegev יוצא לדרך – פסטיבל אומנות רחוב ומסיבה מטורפת
קרדיט לצלם - כרמית קורץ

02/11/18 מרכז הנגב, דרך מצדה 6 באר שבע, 11:00-14:00

הפסטיבל האורבני הגדול של "הרשת: באר שבע" יוצא לדרך ומשנה את צורתו של מרכז הנגב

פסטיבל Urbanegev
קרדיט לצלם – כרמית קורץ
פסטיבל Urbanegev
קרדיט לצלם – כרמית קורץ
פסטיבל Urbanegev
קרדיט לצלם – כרמית קורץ

הופעה חיה של Echo מהצמד האלקטרוני Echo&Tito מסיבת רחוב מטורפת עם דיג'י שי כהן אומנות רחוב של אמנים מקומיים ועוד

פסטיבל אורבנגב (Urbanegev)  הוא פסטיבל רחוב שהמטרה שלו היא קידום המרחב הציבורי ועיצובו לטובת הקהילה, והוא מנוהל ומאורגן על ידי חברי קהילת"הרשת", מבית ארץעיר. המבקרים והחוגגים ייהנו מהופעה חיה של Echo מהצמד האלקטרוני Echo&Tito, שפרצה לאחרונה בקריירת סולו היפ הופ נשי מקפיץ ומלא בגרוב. לפני ואחרי עלייתה של Echo לבמה, ינגן דיג'יי שי כהן שיקפיץ את האורחים ויגרום לאווירה משוגעת! לאורך כל הפסטיבל, ייהנו המבקרים גם מאומנות רחוב מעוררת השראה של אמנים מקומיים.

מתן סעד, מוביל קהילת הרשת וממייסדי הפסטיבל סיפר כי: "פלייסמייקינג הוא תהליך קידום המרחב הציבורי ועיצובו לטובת הקהילה. זיהינו פוטנציאל במרכז הנגב ובעזרת חיבור לעסקים המקומיים, החלטנו להפוך את המקום לנעים ובעל משמעות. זה בעצם כל הרעיון של קהילת "הרשת" – להפוך את באר שבע למקום נעים ובעל משמעות, במקום שיראו בה עוד תחנת מעבר בין הצבא ל'אחרי התואר' "

בלה אלכסנדרוב, מנכ"לית ארץעיר בירכה על היוזמה ואמרה: "הפעילות של הרשת היא דוגמא לצעירים שלוקחים אחריות על המקום בו הם חיים, על העיר שלהם. מאות צעירים המגיעים לפסטיבל לוקחים חלק פעיל בהפיכת המקום למזמין ונעים, וכל זאת תוך כדי חגיגה פתוחה וחינמית לכל מי שירצה להצטרף. קהילת הרשת מוכיחה איך קהילה יזמית ומחוברת יוצרת מציאות וסביבת חיים עירונית קהילתית ומשגשגת. אני גאה להיות שותפה בקהילה הזו ובפעילות שלהם".

"הרשת: באר שבע" היא קהילה מבית "ארץעיר", ארגון הפועל לפיתוח קהילתיות עירונית ב 27 ערים ברחבי הארץ באמצעות קהילות, יזמות ותעסוקה. "הרשת: באר שבע" מונה מאות צעירים וצעירות מהעיר ופועלת בשיתוף הרשות לפיתוח הנגב ומרכז סטארט-אפ. "הרשת" מציעה פלטפורמה לאירועים תרבותיים ומיזמים חברתיים דוגמת נגריה קהילתית, מפגשים קהילתיים, ארוחות שישי משותפות, מחסן ציוד שיתופי, אמנות רחוב, גינות כלבים, כוורות מתנות, טיולי ירח מלא, ארוחות שישי המוניות וכל יוזמה שבוערת בצעירי העיר להריץ קדימה.

פסטיבל Urbanegev, שישי ה02/11/18,

מרכז הנגב, דרך מצדה 6 באר שבע, 11:00-14:00

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
יזמות צעירה בערבה התיכונה
במסגרת התוכנית (Start Up Now) SUN של עמותת יוניסטרים, השלימו השבוע 15 תלמידות ותלמידים משכבה...
מסע משמעותי ומגבש לתלמידי אמית טכנולוגי אשקלון בקיבוץ ניר עוז
מסע המכינה השנתי של בית החינוך אמית טכנולוגי אשקלון אמנם...
חדשנות ישראלית בשירות העולם
במרכז המשתלמים הבינלאומי לחקלאות  AICATבערבה התיכונה, התקיים טקס חגיגי ל- 300 בוגרים...
אלו את ניצן בשיתוף פעולה ייחודי עם עיריית ירוחם: חברת אלו את ניצן, המתמחה בעיצוב תכנון ובנית מתקני משחק וכושר, מכריזה על תכנון והקמת גן האריה בירוחם בהשקעה כספית של כ-6 מיליון ₪
גולת הכותרת בגן האריה החדש בירוחם, שנבנה בימים אלו בשכונת...
לכבוד יום הפיקניק הבינלאומי שיחול ב-18.6
בערבה התיכונה ממליצים על מקומות לפיקניק מול נוף בראשיתי: תצפית...
בין דמיון למציאות: תלמידות "יוצר עתיד באר-שבע" חזרו לסיפורי הילדות שלהן בתערוכת "הוצאה לאור"
במסגרת טקס הסיום של בוגרי תיכון "יוצר עתיד באר-שבע", שנערך...
שני תארים בתוך 4 שנים
בשורה לתושבי הדרום: שיתוף פעולה ייחודי בין מכללת אשקלון לבין...
כמו באוסקר: מחזור כ"ו של תיכון רגר נפרד בטקס סיום חגיגי ומרגש
כ-260 תלמידי שכבת י"ב בתיכון רגר בבאר שבע ציינו לאחרונה...
אלופת רשת אמית בכדורסל: אמית קבוצת יבנה
נבחרת הכדורסל של בית החינוך אמית קבוצת יבנה (שחקני כיתות...
בהובלת אגף רשם הקבלנים במשרד הבינוי והשיכון: נחשפה פעילות קבלנית בניגוד לחוק, אותרו שוהים בלתי חוקיים וצפויים צווי סגירה באתרי בנייה בבאר שבע
אגף רשם הקבלנים במשרד הבינוי והשיכון, בשיתוף ארגון הקבלנים בנגב,...
דילוג לתוכן