פסטיבל Urbanegev יוצא לדרך – פסטיבל אומנות רחוב ומסיבה מטורפת

פסטיבל Urbanegev יוצא לדרך – פסטיבל אומנות רחוב ומסיבה מטורפת
קרדיט לצלם - כרמית קורץ

02/11/18 מרכז הנגב, דרך מצדה 6 באר שבע, 11:00-14:00

הפסטיבל האורבני הגדול של "הרשת: באר שבע" יוצא לדרך ומשנה את צורתו של מרכז הנגב

פסטיבל Urbanegev
קרדיט לצלם – כרמית קורץ
פסטיבל Urbanegev
קרדיט לצלם – כרמית קורץ
פסטיבל Urbanegev
קרדיט לצלם – כרמית קורץ

הופעה חיה של Echo מהצמד האלקטרוני Echo&Tito מסיבת רחוב מטורפת עם דיג'י שי כהן אומנות רחוב של אמנים מקומיים ועוד

פסטיבל אורבנגב (Urbanegev)  הוא פסטיבל רחוב שהמטרה שלו היא קידום המרחב הציבורי ועיצובו לטובת הקהילה, והוא מנוהל ומאורגן על ידי חברי קהילת"הרשת", מבית ארץעיר. המבקרים והחוגגים ייהנו מהופעה חיה של Echo מהצמד האלקטרוני Echo&Tito, שפרצה לאחרונה בקריירת סולו היפ הופ נשי מקפיץ ומלא בגרוב. לפני ואחרי עלייתה של Echo לבמה, ינגן דיג'יי שי כהן שיקפיץ את האורחים ויגרום לאווירה משוגעת! לאורך כל הפסטיבל, ייהנו המבקרים גם מאומנות רחוב מעוררת השראה של אמנים מקומיים.

מתן סעד, מוביל קהילת הרשת וממייסדי הפסטיבל סיפר כי: "פלייסמייקינג הוא תהליך קידום המרחב הציבורי ועיצובו לטובת הקהילה. זיהינו פוטנציאל במרכז הנגב ובעזרת חיבור לעסקים המקומיים, החלטנו להפוך את המקום לנעים ובעל משמעות. זה בעצם כל הרעיון של קהילת "הרשת" – להפוך את באר שבע למקום נעים ובעל משמעות, במקום שיראו בה עוד תחנת מעבר בין הצבא ל'אחרי התואר' "

בלה אלכסנדרוב, מנכ"לית ארץעיר בירכה על היוזמה ואמרה: "הפעילות של הרשת היא דוגמא לצעירים שלוקחים אחריות על המקום בו הם חיים, על העיר שלהם. מאות צעירים המגיעים לפסטיבל לוקחים חלק פעיל בהפיכת המקום למזמין ונעים, וכל זאת תוך כדי חגיגה פתוחה וחינמית לכל מי שירצה להצטרף. קהילת הרשת מוכיחה איך קהילה יזמית ומחוברת יוצרת מציאות וסביבת חיים עירונית קהילתית ומשגשגת. אני גאה להיות שותפה בקהילה הזו ובפעילות שלהם".

"הרשת: באר שבע" היא קהילה מבית "ארץעיר", ארגון הפועל לפיתוח קהילתיות עירונית ב 27 ערים ברחבי הארץ באמצעות קהילות, יזמות ותעסוקה. "הרשת: באר שבע" מונה מאות צעירים וצעירות מהעיר ופועלת בשיתוף הרשות לפיתוח הנגב ומרכז סטארט-אפ. "הרשת" מציעה פלטפורמה לאירועים תרבותיים ומיזמים חברתיים דוגמת נגריה קהילתית, מפגשים קהילתיים, ארוחות שישי משותפות, מחסן ציוד שיתופי, אמנות רחוב, גינות כלבים, כוורות מתנות, טיולי ירח מלא, ארוחות שישי המוניות וכל יוזמה שבוערת בצעירי העיר להריץ קדימה.

פסטיבל Urbanegev, שישי ה02/11/18,

מרכז הנגב, דרך מצדה 6 באר שבע, 11:00-14:00

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מוכנים לרוץ בלילה? המדריך המלא למרוץ הלילה של באר שבע
ביום רביעי הקרוב (9.9.26), אלפי רצים ורצות יעמדו על קו...
החגים של פלאנט באר שבע: מנוי משפחתי, מזנון מפתיע ושוברי קופות לכל המשפחה
מתחם הקולנוע פלאנט באר שבע מציג מגוון פעילויות והטבות המיועדים...
מהכיתה לתעשייה: תיכון "יוצר עתיד באר-שבע" קיים את יום החשיפה והשילוב השנתי לתלמידי שכבה י"א שיצטרפו לתעשייה הטכנולוגית המובחרת כעובדים מן המניין במסגרת ההכשרה המעשית של מגמות הלימוד
תלמידי שכבה י"א בבית הספר נפגשו עם בכירים מ־12 המפעלים...
לרגל הזכיה בפרס החינוך הארצי: בכירי אגף שחר והעירייה בביקור חגיגי באמית טכנולוגי אשקלון
בית החינוך אמית טכנולוגי אשקלון ציין השבוע מפגשים מרגשים במיוחד,...
שלוש שנים ל-7 באוקטובר: שכונה חדשה קמה בקיבוץ נחל עוז בסיוע קק”ל
שכונת מגורים חדשה נחנכה בסוף השבוע בקיבוץ נחל עוז, שנפגע...
בשיא עונת קטיף הענבים ורגע לפני ראש השנה ביקרה משלחת מטעם ארגון מגדלי הפירות בכרמים ובבית האריזה של "ענבי טלי"
מנכ"ל ארגון מגדלי הפירות: "מושב לכיש ו"ענבי טלי" הינם מודל...
פארק האריה – פארק משחקים ענק וחדש בירוחם, בעלות של 6 מיליון ₪, נפתח לתושבי העיר
עו״ד נילי אהרון, ראש עיריית ירוחם והלן רות ניצן, מייסדת...
נשיא המדינה בהתייחסות לפשיעה ולאלימות בנגב: ״חייבים להמשיך ולבנות את הנגב באמצעות מתן הזדמנויות לכולם, אבל קודם כל באמצעות מאבק בלתי מתפשר בפשיעה - בכל הכוח ובעזרת הרשויות וגורמי האכיפה״
נשיא המדינה יצחק הרצוג, השתתף היום, יום חמישי, כ״א באלול,...
מבלים בסוכות באילת – ללא תשלום!
פסטיבל אילת לתיאטרון רחוב חוזר לעיר! והפעם – פסטיבל פנטזיה:  הקרקס...
מהכיתה להייטק: המורים שמפתחים את האפליקציות של בתי הספר
עם פרוץ מלחמת "חרבות ברזל", תלמידי כפר הנוער "עתיד" ע"ש...
דילוג לתוכן