פורום תעשייני ערד צובר תאוצה במפגש מקצועי בנושא כיבוי אש ודיני עבודה

פורום תעשייני ערד צובר תאוצה במפגש מקצועי בנושא כיבוי אש ודיני עבודה
קרדיט צילום דנה שדה

בשבוע שעבר בוצע מפגש של פורום מנכ"לי ערד, ביוזמת החברה הכלכלית לפיתוח ערד, למפגש מקצועי משותף עם התאחדות התעשיינים – מרחב דרום בנושא חקיקת ויחסי עבודה והתמודדות עם דרישות כיבוי והצלה .

פורום תעשייני ערד
קרדיט צילום דנה שדה
פורום תעשייני ערד
קרדיט צילום דנה שדה

לפני כשנה הקימה ומובילה החברה הכלכלית לפיתוח ערד, בניהולה של לילי שפי, את פורום תעשייני ערד, זאת במטרה לספק מענה הדוק לצרכי תעשייני העיר.

המפגש הנוכחי נולד כחלק משיתוף הפעולה ההדוק בין החברה הכלכלית לפיתוח ערד לבין התאחדות התעשיינים – מרחב דרום. מטרת המפגש הינו להעניק לתעשייני ערד ומהאזור מענה רחב היקף ככל שניתן בנושאים בירוקרטים ומנהלתיים. כל זאת כדי להמשיך לפתח ולהעצים את התעשייה בערד ולחזק אותה בתור עוגן כלכלי מרכזי באזור.

למפגש, שהתקיים בחברה הכלכלית בערד, הגיעו כעשרה תעשיינים ממפעלי ערד, שם פגשו את ראש העיר ערד, ניסן בן חמו, מנכ"לית החברה הכלכלית, לילי שפי ומנהל מרחב דרום בהתאחדות התעשיינים, אביב חצבני.

עו"ד מוטי עזרן, מנהל תחום המשפט הקיבוצי בהתאחדות התעשיינים דיבר עם התעשיינים על החוק להגברת האכיפה של דיני העבודה וצמצום סיכונים וחשיפה לעיצומים כספיים. לאחר מכן נפגשו עם טפסר יצחק שמעוני, ראש מחלקת חקיקה ומו"פ ברשות הארצית לכיבוי והצלה שהסביר לתעשיינים את ההקלות בדרישות כיבוי והצלה שבוצעו בשנתיים האחרונות והסביר כיצד על מפעלי התעשייה להיערך לביקורת כיבוי אש וליצירת וודאות באשר לעמידה בדרישות כיבוי אש.

אביב חצבני, מנהל מרחב דרום של התאחדות התעשיינים מסר כי "התעשייה בערד בפרט ובנגב בכלל מהווה עוגן כלכלי ותעסוקתי חשוב לתושבי ערד והדרום. אנחנו בהתאחדות התעשיינים יחד עם עיריית ערד והחברה הכלכלית נמצאים וזמינים לרשות התעשיינים 24/7 עם זה במענה לבעיות רגולטוריות או חסמים ואתגרים בנושאי תעסוקה והכשרות. בהזדמנות זו אני רוצה להודות לחברה הכלכלית של ערד שעושה ימים כלילות בעבור התעשיינים שלה."

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
"לילות קיץ בערבה"
תצפית כוכבים בטלסקופ, צפייה בחיות הבר הליליות, ארוחות שטח ומדורה, קולינריה...
"השנים הללו": המציאות הישראלית פוגשת את לב המדבר תערוכה חדשה בערבה
תערוכת אמני הערבה התיכונה בגלריה 'עשוש' כפר האמנים צוקים מציגה...
"חלק ממשי ממורשת בית הספר" - נחנך פרויקט סרטי ההנצחה המרגש של מקיף אמית שדרות
רגע לפני היציאה לחופשת הקיץ, התקיים במקיף הכללי למדעים אמית...
נפרדים בחסד
במקום חגיגות שגרתיות, תלמידי שכבת י"ב בישיבה התיכונית אמית בלבב...
1,000 ימים עברו מאז טבח שבעה באוקטובר
"עבורי לא עבר אפילו יום אחד": ביום ה־1,000 למלחמה, שמונה...
תוכנית ענק להתחדשות עירונית במכרז נתיבות המקודמת ע"י רשות מקרקעי ישראל והעירייה - אושרה להפקדה בותמ"ל
התוכנית 'התחדשות מרכז העיר נתיבות (העיר הותיקה כניסה מזרחית)' כוללת...
הנהלת רשות מקרקעי ישראל סיירה בעוטף עזה: נמשיך לפעול בנחישות לקידום התקומה בדרום ולצמיחת היישובים
הנהלת רשות מקרקעי ישראל (רמ"י) קיימה השבוע סיור ביישובי עוטף...
החופש למצוינות באופקים
כ-5,000 תלמידות ותלמידי אופקים פתחו את הקיץ במסגרות החינוך והמצוינות...
חזקים בביטחון: עיריית אופקים זכתה לציון 96 בביקורת מערך האכיפה המקומי של המשרד לביטחון הלאומי
עיריית אופקים ממשיכה להוביל גם בתחום הביטחון והאכיפה: בביקורת השנתית...
נבחרת הנגב: חמישה קבלנים מהדרום קיבלו את תואר "יקיר ההתאחדות"
נציגות מכובדת במיוחד נרשמה לארגון הקבלנים בנגב בערב חגיגי שפתח...
דילוג לתוכן