פופ אפ שף במסעדת קפאסה באר שבע שף דרור שושן מארח: שף אליעד דנון 12-14/5 שף כפיר ינין 19-21/5

פופ אפ שף במסעדת קפאסה באר שבע שף דרור שושן מארח:  שף אליעד דנון 12-14/5  שף כפיר ינין 19-21/5
אליעד וכפיר יחד קרדיט: יח"צ

מסעדת קפאסה הוותיקה בבאר שבע ממשיכה להפתיע בהפקות קולינאריות שלה והפעם, פופ אפ שף נוסף כאשר הפעם, שף דרור שושן שמוביל את המסעדה, מארח את השף אליעד דנון בין התאריכים 12-14/5 ואת השף כפיר ינין בין התאריכים 19-21/5 כל ערבי  הפופ אפ יחלו מהשעה 18:00.

שף אליעד דנון

פיינליסט "משחקי השף" בעונה הרביעית, שף מוכשר שאחרי ארבע שנים שבהן עבד צמוד לאסף גרניט, שימש עד לאחרונה כשף של מסעדת אונזה ביפו. השף דנון נחשב לילד הפלא של המטבח הישראלי החדש, שגדל עם סבתא מרוקאית פעילה במטבח. מבין את הטעמים מהבית ומחבר אליהם את העוקץ. לכל חומר גלם הוא מתייחס בחרדת קודש, והוא קשוב להכול – למה שקורה במטבחים בעולם ולמה שקורה בקולינריה בארץ כשמזרח נפגש עם מערב. בין המנות שיגיש שף דנון: שכבות של כרוב מלפוף – שומן אווז, פלפל שחור, ציר עוף חום, ויסקי "שיבס" וגלידת קשיו. שקדי טלה חרוכים – תירס לבן, חמאה חומה וצ׳ילי מותסס. סטייק טונה בלופין – משוואיה עגבניות ירוקות, חלפיניו וחלה שרופה.

שף כפיר ינין

מכוכבי תוכנית הטלוויזיה "משחקי השף" בעונתה השישית, בשנים האחרונות מוביל את המטבח של מסעדת "אמש" בלילינבלום 30 בתל אביב, "אמש" – בר מסעדה שיודעת לתת חוויה בילוי מתגלגלת כמסעדה – בר – לאונג׳. תפריט המסעדה של השף ינין ב"אמש" מתבסס על מנות שף עונתיות המשלבות טעמים מן המטבח המקומי, עם טעמים מן המטבח העולמי ויוצרות בכל ביס מנעד רחב של טעמים חדשים ומפתיעים. בין המנות שיגיש שף ינין: ברזואלה ביתית – ברזואלה וויסברטאן במעטפת של פלפל אורפה, סלט ביצים יהודי, לחם קלוי. סאנדו טרטר בקר מקומי – לחם בריוש רך, רמולד צלפים, צ׳דר לבן מגורד וקריספי פנצ׳טה טלה. סטייק אנד פפר – דנבר קאט צלוי ברוטב פלפלת דמי גלאס חרדל ושיבאס, סלט תפוח אדמה רוסי.

מסעדת קפאסה, רחוב חיל ההנדסה 1, מתחם ביג, באר שבע. טלפון : 08-6655122

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מהתעשייה לקהילה: הכנס הלאומי הראשון לקהילות עירוניות
חברת ICL גאה לקחת חלק בכנס הלאומי הראשון לקהילות עירוניות,...
עשור למיזם החברתי 'בית לגדול טוב' באופקים: תנובה והחברה למתנ"סים חוגגות עם תושבי אופקים עשור למיזם 'בית לגדול טוב' בעיר
המיזם הוקם במטרה להשקיע בדור העתיד ולייצר הזדמנויות לילדים מהפריפריה...
יריד התעסוקה ה-11 במכללה האקדמית אשקלון
המרכז לפיתוח קריירה במכללה האקדמית אשקלון יקיים בשבוע הבא (ב',...
23.8% מהשכירים במשק ללא פנסיית חובה, מרביתם צעירים מהעשירון התחתון
הצלחה לפנסיית החובה ששיעור מקבליה הוכפל: בשנת 2007 רק שליש...
מכוורת פורת עין יהב- צילום דן בלילטי
'יום הדבורה הבינלאומי' ב-20 במאי
המועצה להאבקה ודבש: ללא פעולת ההאבקה של הדבורה לא יהיה...
מבקר המדינה מתניהו אנגלמן במפגש עם תושבי ניר עוז
המבקר אנגלמן לתושבי ניר עוז: "לממשלה יש מחויבות לבנות מסלול שיקום לכלל תושבי העוטף שנפגעו ב-7.10, בכל מקום בו יבחרו לגור"
מבקר המדינה ונציב תלונות הציבור, מתניהו אנגלמן, נפגש עם תושבי...
פופ אפ שף במסעדת קפאסה באר שבע שף דרור שושן מארח: שף אליעד דנון 12-14/5 שף כפיר ינין 19-21/5
מסעדת קפאסה הוותיקה בבאר שבע ממשיכה להפתיע בהפקות קולינאריות שלה...
תיכון יוצר עתיד באר-שבע זכה במקום הראשון באולימפיאדת מגמות ארצית
ביום שלישי (6.5) התקיימה אולימפיאדת המגמות הטכנולוגיות הארצית של רשת...
נשים מובילות שינוי בדרום שיתוף פעולה אזורי ראשון מסוגו מצמיח קהילת HR בנגב
הבוקר, (שלישי) התקיימה במכללה האקדמית ספיר, ועידת משאבי אנוש אשר...
מנהלת מו"פ ערבה תיכונה וצפונית-תמר השתתפה בפאנל מקצועי בכנס החקלאות של התנועה הקיבוצית שהתקיים בים המלח
מעין קטרון מנהלת מו"פ ערבה תיכונה וצפונית-תמר, הוזמנה להשתתף בפאנל...
דילוג לתוכן