ערק אפנדי מותג חדש בשוק המשקאות החריפים

ערק אפנדי מותג חדש בשוק המשקאות החריפים
ערק אפנדי.צילום יחסי ציבור

ערק אפנדי, מותג ערק חדש, מביא בשורה חדשה לשוק המשקאות עם ערק סופר פרימיום, 40% אלכוהול, מזוקק ומסונן 5 פעמים, השומר על בידול מכל מה שזכיתם להכיר עד כה בתחום.

הסיפור של ערק אפנדי מתחיל בבקבוק ובאווירה שהוא מייצר סביבו, כאילו נלקח מסיפורי אלף לילה ולילה וצולל דרך המשקה האניסי המיוחד הזה ולבסוף מתחבר לסיפור משפחתי מסקרן ויוצא דופן.

זה מתחיל בעיצוב של הבקבוק המיוחד, שמשלב אלמנטים ים-תיכוניים, ממשיך בתווית שמשלבת תמונה קסומה של ארמון מזרחי עתיק בכיתוב שנראה בתחילה כמו אותיות בערבית, שנלקחו אולי מתוך עלילותיו הקסומות של סיפורי אלף לילה ולילה.

ערק אפנדי.צילום יחסי ציבור
ערק אפנדי.צילום יחסי ציבור

ערק אפנדי משווק על ידי חברת אלכוהום, שמזה שנים מייצרת משקאות אלכוהוליים.כמו הבקבוק והתווית, גם טעמו של הערק נרקח בקפידה ועבר תהליך ייחודי של חמישה סינונים, כדי לזקק את החוויה ולעורר את הטעם המופלא המחליק בגרון ומדגיש את האניס והניחוח המיוחד שלו.

אפנדי (מתורכית) הוא תואר שמשמעו "אדון". הוא מביע כבוד ונימוס בשימוש המסורתי והמודרני. כזה הוא ערק אפנדי. טעים, מחליק בקלות בגרון וגורם לתחושה של נוכחות ושליטה.

הערק, שהופק לראשונה במדינות המזרח התיכון (ישראל לבנון, סוריה, מרוקו ותורכיה) מיוצר בתהליכי זיקוק, אידוי וטפטוף. הוא עובר סדרת זיקוקים ארוכה במיוחד שמביאה אותו להיות עדין, ונקי מטעמי לוואי.

הוא משלב מסורת עתיקה ושיטות ייצור בלתי מתפשרות המביאות לכך שהינו ערק סופר פרימיום בטעם מרענן בשילוב איכות וניסיון עתיק יומין.

כדי להשלים את סיפורו על ערק אפנדי, נגלה כי הוא מיוצר על ידי משפחת ספיבק, דור רביעי של מומחים לאלכוהול.

האגדה מספרת על לילה אחד בברית המועצות, אהרון ספיבק, אז תינוק בן כמה חודשים בוכה כל הלילה, מכאב שן שצומחת. אחרי שכבר נואשו הוריו והבכי לא הפסיק, שלח הפעוט את ידו לבקבוק הוודקה מתוצרת ביתית שעמד ליד, אחז בבקבוק ונרדם בין רגע.

מארק ספיבק, בנו של אותו תינוק, למד מאביו אהרון את סודות זיקוק הוודקה שעברו במסורת במשפחה. לאחר שהגשים חלום ראשון ועלה לארץ בשנת 1974, התפנה להגשים את החלום השני והמשיך לייצר וודקה ביתית לפי אותה מסורת.

האהבה לתחביב העמיקה ורזי ייצור האלכוהול לסוגיו נלמדו. המשקה הראשון ששיווק מארק, באופן מסחרי, היה הפסחובקה – משקה יהודי עתיק מבוסס וודקה שייחודו בהשריית צימוקים וסינון התוצרת. בתחילה הופקה הפסחובקה ליצוא בלבד: ארה"ב, אירופה ורוסיה.הצלחת המשקה בחו"ל היא שהביאה להחלטה לייצר ולשווק את מוצרי החברה בארץ.

עם הזמן הלכה הדרישה למוצרים חדשים וגברה. כיום מייצרת החברה סדרת משקאות אלכוהוליים בלעדיים הנמכרים בהצלחה בארץ ובעולם ובעתיד מתכננת החברה להגדיל את סל המוצרים שלה ולהפיח עוד ועוד חיים במסורת האלכוהול ארוכת השנים של המשפחה.את ערק אפנדי ניתן להשיג ברשתות בנא משקאות רשת יש , רשת מגה ,ובחנויות היין והאלכוהול המובילות.כשר בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים והרבנות שומרון.

מחיר 55 ₪ כולל מע"מ.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מנהיגות חוצה ארגון בלב הנגב: עשרות נשים מובילות התכנסו לכנס המעסיקות השנתי של מרכז לאודר לתעסוקה בנגב
פורום המעסיקות של מרכז לאודר לתעסוקה בנגב התכנס למפגש פסגה...
ביום שישי האחרון העיר אופקים לבשה חג: רשת "בום" של אלי להב ממשיכה להתרחב והיא פותחת את הסניף ה-20 שלה באופקים
אלי להב ובנו אמיר להב לא נחים על השמרים וממשיכים...
חנות LEGO חדשה נפתחת בעופר גרנד קניון באר שבע
קבוצת TOR GROUP פותחת השבוע את חנות LEGO® STORE ה...
שוק האיכרים חוזר למדרחוב קק"ל בעיר העתיקה באר שבע
שוק איכרים תוצרת הארץ שמקיימת עיריית באר שבע באמצעות חברת...
האורות חוזרים למסך: בית הקולנוע פלאנט בבאר שבע נפתח מחדש לפעילות
מתחם הקולנוע פלאנט (Planet) בבאר שבע חוזר לפעילות ומחדש את...
"מהחממה לצלחת" – סופ"ש קולינרי בערבה
אירועי שף וחקלאות בלב החממות, ארוחות זוגיות מתוצרת מקומית, מטבחי...
בונים עתיד משותף בנגב
המועצה המקומית התעשייתית נאות חובב אירחה השבוע את יו״ר מרכזי...
טעמים מהמדבר: חדש בערבה התיכונה: סיור קולינרי-חקלאי מודרך
סיור בין מוקדי הקולינריה והחקלאות בערבה מפגש עם חקלאים, יצרנים...
מעל 30 אלף איש פקדו את התערוכה החקלאית הגדולה בישראל שהתקיימה שוב לאחר שנתיים- עקב המלחמה
שר החקלאות וביטחון המזון ח״כ אבי דיכטר: ״מחמם את הלב...
KIDS HAPPY HOUR - זמן איכות לילדים במחיר שנוח להורים
בשעות אחר הצהריים, כשהמסגרות החינוכיות מסתיימות והיום הארוך עוד רגע...
דילוג לתוכן