ערב הוקרה מרגש ליחידת חילוץ ערבה ערך דורון זקצר שנפצע קשה בהידרדרות במצוק נחל פרס וחולץ

ערב הוקרה מרגש ליחידת חילוץ ערבה ערך דורון זקצר שנפצע קשה בהידרדרות במצוק נחל פרס וחולץ
צילום - ארז ביטון בצילום- דורון זקצר, יוזם האירוע

ערב הוקרה מרגש, ליחידת חילוץ ערבה, שיזם דורון זקצר, מקיבוץ חצור. דורון חולץ על ידי מתנדבי היחידה ב- 22.4.2019, כאשר התדרדר מגובה 15 ממטרים, ממצוק בנחל פרס ונפצע קשה. דורון סיפר על החילוץ המורכב, הפציעה הקשה, השיקום הארוך והחלומות לעתיד. באירוע השתתף גם ראש מועצה אזורית הערבה התיכונה מאיר צור.

צילום – ארז ביטון
בצילום- דורון זקצר, יוזם האירוע

למרות שדורון הפך לנכה גופנית, הוא נשאר חזק נפשית ורוחנית ואף תורם מזמנו ומרצו לחברה, לבני נוער ולפצועים, תוך כדי התהליך האישי והמורכב שהוא עובר בשיקום. דורון נמצא בקשר הדוק עם מתנדבי היחידה מאז החילוץ.

באירוע נפרדו אורי לב, מפקד יחידת חילוץ ערבה והמתנדבים, באופן מכובד ומעורר התרגשות, מאיציק מעוז, חנן אורן וד"ר אודי הר שמש, שפורשים מאחר והמשטרה אינה מאשרת השתתפות בחילוצים מעל גיל מסוים.

לכבוד מיוחד זכה יורם ריאטי, מהאנשים הבולטים ביחידת החילוץ, שעובר תהליך החלמה מפציעה, לאחר שנפגע בהתקלות עם מבריחים בגבול.

בסיום הברכות הנעימה שרהל'ה שרון בשירה בציבור שירי ארץ ישראל היפה. שרון הגיעה לאירוע בהתנדבות.

מאיר צור, ראש מועצה אזורית הערבה התיכונה: "תודה לדורון על האירוע שריגש את כולנו והעניק השראה ליכולותיו כאדם והנתינה לזולת, למרות הפציעה הקשה. תודות והערכה עצומה, בשם כל תושבי האזור ובשם עם ישראל ליחידת חילוץ ערבה, על ההתנדבות לתפקיד המורכב, הזמן הפרטי המוקדש לאימונים, לסיוע ולחילוץ בכל יום ובכל שעה וזמינות של 24/7, זה אינו מובן מאליו! רוח התנדבות הינה תכונה מדהימה, ששמה בצד את הנוחות האישית, למען טובתו של האחר, מעשה טהור ונקי מאינטרסים. נתינה ללא דרישה. או כפי שאמר סופוקלס: "לעשות מעשה טוב, הוא משימתו המהוללת ביותר של האדם". תודה לכם מתנדבי יחידת חילוץ ערבה! אנו גאים בכם" אמר צור באירוע.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
"הבית של כולנו": עלילות בניין דירות בבאר שבע הפך להצגה מרגשת
איך רגעים קטנים מתוך בניין מגורים בבאר שבע הופכים להצגה?...
לרגל יום המודעות הבינלאומי לבנק חלב האם שצוין אתמול (19.5) העברת חלב בנקאית לתינוקות רועי ועוז הושלמה בהצלחה
בשלוש שנים האחרונות, אזרחי מדינת ישראל התמודדו עם מציאות ואתגרים...
700 מהנדסים ומעצבים חדשים הוסמכו בקמפוס באר שבע של SCE
בצל תקופה ביטחונית מורכבת ושירות מילואים ממושך של רבים מהסטודנטים,...
בלב תקופת המבחנים: ביה"ס תיכון "יוצר עתיד באר-שבע" חגג את שבועות בהפנינג חגיגי במיוחד
בין מבחני הבגרות, ההכנות לשירות הצבאי והעשייה הלימודית האינטנסיבית, בתיכון...
נאות חובב ממשיכה לחזק את התשתיות: נחנך מקטע חדש של כביש 5 במרחב המועצה
המועצה המקומית תעשייתית נאות חובב, חנכה השבוע את המקטע החדש...
רשות הטבע והגנים: המדוזות הגיעו והרוחצים כבר מרגישים אותם
לאחר מזג האוויר החם ששרר בארץ והתחממות מי הים, המדוזות...
נפרדים מחובש בכיר מתנדב מד"א איתי ניסנוב ז"ל שנהרג בתאונת דרכים "כל מטופל שטופל אצלו באמבולנס, ידע שהוא בידיים טובות"
מגן דוד אדום מרכין ראש עם פטירתו בטרם עת של...
שבועות סוּפִי במדבר: הפסטיבל הסוּפִי ה-14 חוזר לכפר הנוקדים לירז צ'רכי, YEMEN BLUES, דיוואן הלב ועוד רבים וטובים במקום אחד
הפסטיבל הסוּפִי, מהאירועים המובילים והמוערכים בעולם מוזיקת העולם והרוח, חוזר...
דן בדרום ודן באר שבע מצטיידות בעשרות אוטובוסים חדשים
חברות התחבורה הציבורית דן בדרום ודן באר שבע הכניסו בימים...
המכללה האקדמית ספיר, עיריית שדרות, מ.א. שער הנגב ומנהלת תקומה מכריזות על הקמת קמפוס חדש לפקולטה לטכנולוגיה: "מנוע צמיחה חדש לנגב המערבי"
בהשקעה של 130 מיליון ש"ח מכספי מנהלת תקומה, יוקם קמפוס...
דילוג לתוכן