ערב הוקרה מיוחד לכונני מד"א מרחב נגב

ערב הוקרה מיוחד לכונני מד"א מרחב נגב
ערב גיבוש וקבלת כוננים חדשים במרחב נגב של מדא - צילום גד קלרמן דוברות מדא

השבוע נערך בתחנת מד"א בנתיבות טקס הוקרה מיוחד למערך הכוננים במרחב נגב ולציון שיתוף הפעולה הפורה עם ארגון מד"א-הצלה דרום. במהלך הערב התקיימה ארוחת ערב חגיגית, נערכו פעילויות גיבוש וכן חולקו ערכות ל-14 כונני מד"א חדשים, תושבי נתיבות והסביבה, שהצטרפו למערך.

במהלך הטקס אלי זהר, מנהל מוקד התגובה המידית באגף המבצעים של מד"א, הסביר למתנדבים ולכוננים החדשים על אפליקצית מד"א שדרכה מוזנקים הכוננים באופן אוטומטי בכל רחבי הארץ ועל חשיבותם של האופנועים למערך התגובה המידית של מד"א וכן על מוקד הכוננים הארצי שהוקם בהנחיית משרד הבריאות ועומד לרשותם של כלל כונני התגובה המיידית במדינת ישראל. הכל כחלק ממערך כולל שמטרתו להביא לקיצור זמני התגובה בהגעה מהירה של צוותי רפואה מיומנים לאירועים ולתרום להצלת חיים.

ערב גיבוש וקבלת כוננים חדשים במרחב נגב של מדא – צילום גד קלרמן דוברות מדא

איציק אלפסי, מנהל מרחב נגב במד"א, בירך את המשתתפים ואמר "אנו מודים על שיתוף הפעולה הפורה עם ארגון מד"א-הצלה דרום איתו אנו עובדים כבר תקופה ארוכה יחד, ובהצלחה רבה".

אדיר ביתן אחראי תגובה מידית במרחב נגב של מד"א: "שיתוף הפעולה עם מד"א-הצלה דרום התחיל לפני כשנה, מדובר בשיתוף פעולה מבורך ומוצלח שמוכיח את עצמו מפעם לפעם על ידי הצטרפות המתנדבים המתרחבת ושביעות רצונם מהמענה לצרכים החברתיים והאישיים הייחודיים למגזר הדתי חרדי. אני מאחל בהצלחה לכוננים החדשים שהצטרפו ומוקיר ומעריך את פועלם של כלל חברי מד"א-הצלה דרום ובפרט את פועלו של הרב שוורץ הפועל רבות לרווחתם של המתנדבים"

יהודה ויצמן, חבר הנהלת מד"א-הצלה דרום: "מד"א-הצלה דרום מברך את כל הכוננים שמצטרפים לשורות הארגון, על מנת לתרום לחברה הישראלית ולהציל חיים".

מנכ"ל מד"א, אלי בין: "תרומתם של המתנדבים, הכוננים והאופנוענים של מד"א משמעותית ביותר ומביאה להצלת חייהם של רבים בישראל. יש להם יתרון משמעותי בהגעה מהירה לזירות, אנו עושים ונמשיך לעשות ככל הניתן על מנת להקנות לכוננים את הידע, הציוד הרפואי והכלים הטובים ביותר ולהכשיר מתנדבים נוספים שיפעלו בסטנדרטים הגבוהים ביותר. אנו גאים במערך הכוננים ומודים לאלפי מתנדבי מד"א ולמתנדבי העמותות הרבות שפועלים תחת מד"א על השקעתם הרבה ותרומתם שלא תסולא בפז".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
הקבלנים מדברים - מי התארח בפודקאסט הבכורה של ארגון הקבלנים בנגב?
בוקר יום שישי האחרון, באולפני ILLUMI בעיר העתיקה. מתכנסים בלבוש חגיגי...
מחזקים את הרשויות המקומיות הבדואיות בנגב
הרשות לפיתוח והתיישבות הבדואים בנגב ורשות מקרקעי ישראל, בשיתוף המועצות...
האגודה לבריאות הציבור בתכנית חדשה הכוללת פעילות התנדבותית כשלב ביניים להחזרת אנשים למעגל התעסוקה בעקבות 'חרבות ברזל'
באגודה לבריאות הציבור (סניף דרום) השיקו לאחרונה תכנית חדשה בשם...
ארגון הקבלנים בנגב משקיע במצוינות ענף הבנייה 12 מלגות הוענקו לסטודנטים מצטיינים מהמכללה הטכנולוגית באר שבע
משקיעים בעתיד ענף הבנייה: ארגון הקבלנים בנגב העניק במהלך השבוע...
דוכני אוכל לאירועים: חוויית טעמים שמשדרגת כל חגיגה
בכל אירוע, האוכל משחק תפקיד מרכזי ביצירת האווירה ובהשארת רושם...
הדור הבא של המשפטנים מהנגב המערבי
בית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר רושם הישג מרשים. למרות...
במסגרת פעילות של רשות מקרקעי ישראל למסירת התראות לפינוי בקרקעות בנגב אותרה חממת קנאביס של כ- 650 שתילים
ביום ב' 2.9 התקיימה פעילות רחבת היקף של רשות מקרקעי...
נשיא המדינה יצחק הרצוג בפתיחת שנת הלימודים בקיבוץ יד מרדכי
״לב של מדינה שלמה, מדינת ישראל מרוסק לרסיסים הבוקר. זה...
תכנית תחבורתית חדשה לשכונת רמות יוצאת לדרך
לקראת אכלוס שכונת "פסגת רמות" ובמטרה להקל על זרימת התנועה...
חדשנות ותקומה בנגב
מעין קיטרון מנהלת מו"פ ערבה תיכונה וצפונית- תמר נפגשה עם...
דילוג לתוכן