עמותת יחדיו קיבלה אות הוקרה בכנס "רואים אור"

עמותת יחדיו קיבלה אות הוקרה בכנס "רואים אור"
צילום- צבי תקשורת

עמותת יחדיו קיבלה אות הוקרה מהשדולה לעידוד יזמות חברתית-קהילתית בכנס ״רואים אור״ בכנסת ישראל שהתקיים היום (ב׳) לציון יום המודעות הבינלאומי לאנשים עם מוגבלויות

עמותת יחדיו קיבלה אות הוקרה
צילום- צבי תקשורת

היום (ב׳) התקיים בכנסת כנס ״רואים אור״ בהובלת חה״כ יהודה גליק ובמסגרת השדולה לעידוד יזמות חברתית-קהילתית. בכנס, שהתקיים ביום הבינלאומי לשילוב אנשים עם מוגבלויות, העניק חה״כ גליק אות הוקרה לעמותת יחדיו על פעילותה לשילוב אנשים עם מוגבלויות ועל פועלה בדרום בכלל.

את הכנס פתחה מקהלת בית ספר רננים המשלב ילדים עם מוגבלויות ובכניסה לו הוצגה תערוכת ציורים של מטופלי עמותת יחדיו מפרויקט רב נכותי ״מיוחד״ ומפרויקט ״בשבילך״ לטיפול בנשים בזנות.

חה״כ יהודה גליק: ״זהו יום מאוד מרגש עבורי. אני שמח שיש לי את הזכות לקיים את הכנס הזה, שיצא במקרה גם ביום הראשון של חנוכה ויש בו הרבה אור. כשנכנסתם ראיתם תערוכת ציורים, זו אינה תערוכה רגילה. אלא תערוכת ציורים שצוירו ע״י אנשים עם מוגבלויות וע״י נשים שמתמודדות עם יציאה ושיקום מזנות. זוהי תוצאה של עמותה מיוחדת במינה שפועלת בדרום, עמותת יחדיו.

במעמד קבלת האות קרא *מנכ״ל עמותת יחדיו, אל״מ (מיל.) יאיר באר*, מכתב אישי שכתבה אישה שיצאה ממעגל הזנות שלא הותיר עין יבשה. באר ניצל את ההזדמנות להודות למי שהעניק לו את האות, יו״ר ועדת העבודה, הרווחה והבריאות, חה״כ אלי אללוף, על כך שהביא אותו לעמותה לפני כשש שנים. אללוף הודה לבאר על פעילותו וכן ליו״ר העמותה, הד״ר אסתר לוצאטו.

בכנס השתתפו מנכ״לים רבים מהעמותות המשתתפות, ביניהם מנכ״לית עמותת אנוש, וח״כים וסגני שרים שהגיעו להעניק את אותות ההוקרה, ביניהם סגנית שר החוץ, ציפי חוטובלי, סגן שר הביטחון, הרב אלי בן דהן, חה״כ מירב בן ארי, חה״כ שרן השכל, חה״כ יפעת שאשא ביטון ועוד.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
יו"ר ארגון הקבלנים בנגב, אלי אביסרור, בקריאה לממשלה: "התחדשות עירונית אינה רק פתרון למצוקת הדיור – היא משנה ומצילה חיים!"
בעקבות המלחמה מול איראן שהחלה במפתיע וללא כל התראה והטרגדיות...
לקראת אי סדר עולמי חדש
המכללה האקדמית אשקלון אירחה את הכנס ה-18 של העמותה הישראלית...
מתגייסים למען העורף: מרחב נגב בהסתדרות הקים חמ"ל לסיוע ותמיכה בעובדי כוחות הביטחון וההצלה
מיד עם פרוץ המבצע "עם כלביא", הנחה יו"ר ההסתדרות, ארנון...
הרמוניה דרומית: מקהלות תלמידים מכל הנגב הופיעו עם הסינפונייטה הישראלית באר שבע
ביום חמישי האחרון התמלא המשכן לאמנויות הבמה בבאר שבע בקולות...
פתיחת התערוכה השלישית בסדרת תערוכות היחיד "דרום מערב" לאמני.ות הנגב המערבי: מור פלד, "חדר במלון קיסר"
פתיחת תערוכת היחיד של מור פלד "חדר במלון קיסר", ביום שלישי...
אופקים חוגגת פתיחה חגיגית למתחם GT CENTER החדש: עוד צעד משמעותי בצמיחתה של העיר
אתמול (שלישי), נחנך באירוע חגיגי מתחם GT CENTER החדש באופקים...
ילנה טרופנוב: "יש בעם הזה הרבה חוסן להמשיך קדימה ולא לאבד תקווה"
יותר מ-2,000 איש השתתפו בטקס חלוקת תארים של המכללה האקדמית...
קרדיט צילום: ICNL Israel
מה קורה כשקו הייצור מותקף? תעשיינים וסייבר
המועדון העסקי של התאחדות התעשיינים מרחב דרום, בשיתוף עם מערך...
פונו מהבית – ונאלצו להתמודד עם קשיים בירוקרטים
שיעור השיבה בקרב מפונים מאזור הדרום חצה את רף ה–90%...
בשורה לעיר ולתושביה: הסתיימו עבודות הרחבת הפיתוח הסביבתי סביב מתחם אסותא באר שבע
עיריית באר שבע, באמצעות החברה הכלכלית לפיתוח באר שבע ובשיתוף...
דילוג לתוכן