עמותת איילים תקיים סדרת אירועי תרבות חינמיים בדימונה וירוחם במטרה לחשוף צעירים לאזור

עמותת איילים תקיים סדרת אירועי תרבות חינמיים בדימונה וירוחם במטרה לחשוף צעירים לאזור
קרדיט צילום: דבורה שליו

10/10 – בשעה 20:00 הופעה של רביד פלוטניק (נצ'י נצ'), לירון עמרם והפנתרים

17/10 – בין השעות 9:00-18:00 פסטיבל משפחות עם דוכנים וסדנאות

מיקום: מדבר דימונה

עמותת איילים תקיים סדרת אירועי תרבות חינמיים בדימונה וירוחם
קרדיט צילום: דבורה שליו

עמותת איילים הוקמה במטרה לחזק את מפעל ההתיישבות והמעורבות החברתית בנגב בגליל ובעיר לוד. מודל הפעילות של העמותה הוא הקמת כפרי סטודנטים ברחבי הפריפריה הגאוגרפית והחברתית על ידי צעירים, תוך חינוך לערכי הציונות, עידוד יזמות צעירה ויצירת חיבורים בין הדור הצעיר ובין הארץ והחברה.

במטרה להגביר את החשיפה למרחבי הנגב תקיים העמותה  במהלך חודשים אוקטובר – דצמבר סדרה של אירועי תרבות – פסטיבל זמן מדבר אשר יתקיים בשטחים הפתוחים שבתוך תחום השיפוט של הערים דימונה וירוחם. מטרת הפסטיבל היא לחשוף את צעירי הארץ  לפוטנציאל הקיים במרחב המדברי של הערים – כאמצעי להעלאת ביקושים למגורים בערים בדימונה ובירוחם. פסטיבל "זמן מדבר" של עמותת איילים יוצא לדרך בחול המועד סוכות, פסטיבל מוסיקלי ענק אשר יארח ב 10.10 את רביד פלוטניק (נצ'י נצ'), לירון עמרם והפנתרים. ושבוע אחרי ב 17.10 יתקיים באותו המקום פסטיבל משפחות חינמי ענק שיכלול סדנאות ודוכנים לכל המשפחה, דוכני מזון וחוויה מדברית ייחודית, והכל בחינם לכל המשפחה.

עמותת איילים תקיים סדרת אירועי תרבות חינמיים בדימונה וירוחם
קרדיט צילום: דבורה שליו

"הצלחנו לייצר תמהיל נכון של מופעים של האמנים מהשורה הראשונה, הרצאות מעוררות השראה וסדנאות לכל המשפחה והכל בחינם לקהל הרחב" אומרת שיר מזוז רייזמן, עד לאחרונה מובילת כפר איילים ביכיני וכעת מפיקת הפסטיבל מטעם  עמותת איילים.

זמן מדבר הינו הפקת המשך של עמותת איילים שהובילה את פסטיבל הבירה הגדול באשלים , פסטיבל תוצרת מקומית ביכיני והקמת הפאב הראשון בעיר לוד. איילים מפעילה כבר את חצר התרבות "החלוץ 33" בעיר העתיקה באר שבע המהווה בית לאמנים והופעות לקהל הרחב. בימים אלו ממש, מרחיבה העמותה את פעילותה ועתידה לפתוח חצרות תרבות נוספים בערים ירוחם ובלוד. "בחירת המיקום אינה מקרית" מספרת שיר "לאחר שנים של עשיה משותפת, רצינו להנגיש לציבור הרחב את היתרונות האדירים שיש בעצם החיים בערים כמו דימונה וירוחם ולהציג לאלפי באי הפסטיבל את פניו היפים של הנגב".

עמותת איילים תקיים סדרת אירועי תרבות חינמיים בדימונה וירוחם
קרדיט צילום: דבורה שליו
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
הקרן לידידות תורמת 750 אפודים קרמיים למתנדבי מד״א בהיקף של כחצי מיליון דולר - לצד אמבולנס חדש שיוצב באשקלון
בעקבות הלקחים מהמלחמה: הקרן לידידות מציידת את צוותי מד״א במיגון...
קייטנת סבא סבתא ונכדים באופקים
יוזמה חדשה וייחודית יצאה לדרך הקיץ באופקים: במהלך חודש אוגוסט...
אמרו לנו להצניע את הדרום, אבל החלטנו לעשות בדיוק ההפך
גאווה דרומית, מיתוג מבית: שני מרצים ובוגר מבית הספר להנדסאים...
הסטודנטים הזרים הראשונים כבר בארץ!
מועצה אזורית הערבה התיכונה: מלבד לימודי החקלאות המתקדמת הנלמדים במרכז...
גם השנה: מדרשיית אמית קמה ירוחם - מצטיינת משרד החינוך
מדרשיית אמית קמה בירוחם נבחרה על ידי משרד החינוך לבית...
22 משפחות ושנה אחת: כך הפך שיתוף הפעולה בין ICL לגרעין צבר בבאר שבע לעוגן עבור חיילים בודדים
לפני כשנה יצא לדרך שיתוף הפעולה בין חברת ICL הנחשבת...
אל תחכו לדקה ה-90 לקראת מרוץ הלילה של באר שבע- איפה כדאי להתאמן בעיר?
ב-9 בספטמבר יהפכו רחובותיה של בירת הנגב למסלול ריצה מואר...
ספטמבר מתוק ויצירתי: פעילויות, סדנאות, הצגות ואירועים חגיגיים ומשפחתים לתחילת השנה החדשה בעופר קניותר
חודש ספטמבר מגיע לעופר קניותר עם שלל פעילויות חגיגיות לילדים,...
אלפי בלונים במבוך ענק: האטרקציה שתכבוש את הקיץ מגיעה לבאר שבע
במהלך חודש אוגוסט, מתחם העיצוב "דיזיין פלוס" בבאר שבע יהפוך...
דיירות חדשות במפרץ אילת: שש צבות ים שולבו בטבע
שש נקבות של צב ים קרני המצוידות במשדרי לוויין מתקדמים,...
דילוג לתוכן