עושים עסקים

עושים עסקים
באדיבות פדרציית מונטריאול

20 אנשי עסקים ממונטריאול הגיעו לביקור מקצועי בישראל מטעם פדרציית מונטריאול כדי ללמוד על התעשייה והכלכלה הישראלית

משלחת אנשי עסקים מבקרים בבאר שבע
צילום באדיבות פדרציית מונטריאול

השבוע הגיעה משלחת של כ – 20 אנשי ונשות עסקים בגילאי 35-45 ממונטריאול לביקור מקצועי של 8 ימים בישראל, בכדי להכיר את הכלכלה, התעשייה ותחום היזמות בארץ. המשלחת מתקיימת מטעם פדרציית מונטריאול והיא תוצר של שותפות ארוכת שנים בין באר שבע, בני שמעון והקהילה במונטריאול.

חברי המשלחת, כולם חברים בלשכת המסחר היהודית הJCC (Jewish Chamber of Commerce), הגיעו כל הדרך לישראל לשתי מטרות עיקריות. המטרה הראשונה היא ללמוד ולהכיר את עולם העסקים המתחדש ואת ההזדמנויות הקיימות בו באזור באר שבע ובני שמעון בפרט ובישראל בכלל, והשנייה היא ליצור קשרים אישיים עם יזמים, יזמיות ואנשי עסקים באזור השותפות, במטרה לייצר שיתופי פעולה בעתיד.

במהלך השהות של אנשי העסקים הקנדיים באזור, הם מבקרים בעסקים ובחברות מקומיות, ביניהם בעידן הנגב, פארק ההיי-טק בבאר שבע, מעבדות הסייבר של בן גוריון ועוד, שם הם מנהלים פגישות אישיות עם מקביליהם המקומיים. כחלק מהביקור התקיים אירוע "ספיד דייטינג" שנערך בשיתוף CDI בפארק ההיי-טק, במהלכו כל אנשי העסקים הקנדים נפגשו עם יזמים מקומיים במגוון רחב של תחומים כמו נדל"ן, הייטק, רפואה וכלכלה, נחשפו לפעילות שלהם, והכירו את הסצנה המקומית המתפתחת של סטארטאפים ומיזמים בדרום.

משלחת אנשי עסקים מבקרים בבאר שבע
באדיבות פדרציית מונטריאול

כחלק מלוח הזמנים הצפוף, חברי המשלחת נפגשו עם ראש עיריית באר שבע – רוביק דנילוביץ', ראש מועצת בני שמעון – ניר זמיר ועם מנכ"ל עידן הנגב – משה פאול. את הקבוצה מלווים לאורך כל שמונת הימים אנשי עסקים מקומיים מהאזור שמכירים להם את העיר וגם יוצאים איתם לטיולים וערבי הוואי בזמנם החופשי.

אריה לוי, נציג פדרציית מונטריאול סיפר: "משלחת הJCC של אנשי העסקים ממונטריאול בארץ מהווה ציון דרך חשוב ביחסים המתמשכים של שותפות באר שבע ובני שמעון עם מונטריאול. אנחנו שמחים להעניק לחברי המשלחת כלים וידע על התעשייה המקומית ומקווים ליצור חיבורים חשובים ומשמעותיים להמשך הדרך."

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מוכנים לרוץ בלילה? המדריך המלא למרוץ הלילה של באר שבע
ביום רביעי הקרוב (9.9.26), אלפי רצים ורצות יעמדו על קו...
החגים של פלאנט באר שבע: מנוי משפחתי, מזנון מפתיע ושוברי קופות לכל המשפחה
מתחם הקולנוע פלאנט באר שבע מציג מגוון פעילויות והטבות המיועדים...
מהכיתה לתעשייה: תיכון "יוצר עתיד באר-שבע" קיים את יום החשיפה והשילוב השנתי לתלמידי שכבה י"א שיצטרפו לתעשייה הטכנולוגית המובחרת כעובדים מן המניין במסגרת ההכשרה המעשית של מגמות הלימוד
תלמידי שכבה י"א בבית הספר נפגשו עם בכירים מ־12 המפעלים...
לרגל הזכיה בפרס החינוך הארצי: בכירי אגף שחר והעירייה בביקור חגיגי באמית טכנולוגי אשקלון
בית החינוך אמית טכנולוגי אשקלון ציין השבוע מפגשים מרגשים במיוחד,...
שלוש שנים ל-7 באוקטובר: שכונה חדשה קמה בקיבוץ נחל עוז בסיוע קק”ל
שכונת מגורים חדשה נחנכה בסוף השבוע בקיבוץ נחל עוז, שנפגע...
בשיא עונת קטיף הענבים ורגע לפני ראש השנה ביקרה משלחת מטעם ארגון מגדלי הפירות בכרמים ובבית האריזה של "ענבי טלי"
מנכ"ל ארגון מגדלי הפירות: "מושב לכיש ו"ענבי טלי" הינם מודל...
פארק האריה – פארק משחקים ענק וחדש בירוחם, בעלות של 6 מיליון ₪, נפתח לתושבי העיר
עו״ד נילי אהרון, ראש עיריית ירוחם והלן רות ניצן, מייסדת...
נשיא המדינה בהתייחסות לפשיעה ולאלימות בנגב: ״חייבים להמשיך ולבנות את הנגב באמצעות מתן הזדמנויות לכולם, אבל קודם כל באמצעות מאבק בלתי מתפשר בפשיעה - בכל הכוח ובעזרת הרשויות וגורמי האכיפה״
נשיא המדינה יצחק הרצוג, השתתף היום, יום חמישי, כ״א באלול,...
מבלים בסוכות באילת – ללא תשלום!
פסטיבל אילת לתיאטרון רחוב חוזר לעיר! והפעם – פסטיבל פנטזיה:  הקרקס...
מהכיתה להייטק: המורים שמפתחים את האפליקציות של בתי הספר
עם פרוץ מלחמת "חרבות ברזל", תלמידי כפר הנוער "עתיד" ע"ש...
דילוג לתוכן