עושים עסקים

עושים עסקים
באדיבות פדרציית מונטריאול

20 אנשי עסקים ממונטריאול הגיעו לביקור מקצועי בישראל מטעם פדרציית מונטריאול כדי ללמוד על התעשייה והכלכלה הישראלית

משלחת אנשי עסקים מבקרים בבאר שבע
צילום באדיבות פדרציית מונטריאול

השבוע הגיעה משלחת של כ – 20 אנשי ונשות עסקים בגילאי 35-45 ממונטריאול לביקור מקצועי של 8 ימים בישראל, בכדי להכיר את הכלכלה, התעשייה ותחום היזמות בארץ. המשלחת מתקיימת מטעם פדרציית מונטריאול והיא תוצר של שותפות ארוכת שנים בין באר שבע, בני שמעון והקהילה במונטריאול.

חברי המשלחת, כולם חברים בלשכת המסחר היהודית הJCC (Jewish Chamber of Commerce), הגיעו כל הדרך לישראל לשתי מטרות עיקריות. המטרה הראשונה היא ללמוד ולהכיר את עולם העסקים המתחדש ואת ההזדמנויות הקיימות בו באזור באר שבע ובני שמעון בפרט ובישראל בכלל, והשנייה היא ליצור קשרים אישיים עם יזמים, יזמיות ואנשי עסקים באזור השותפות, במטרה לייצר שיתופי פעולה בעתיד.

במהלך השהות של אנשי העסקים הקנדיים באזור, הם מבקרים בעסקים ובחברות מקומיות, ביניהם בעידן הנגב, פארק ההיי-טק בבאר שבע, מעבדות הסייבר של בן גוריון ועוד, שם הם מנהלים פגישות אישיות עם מקביליהם המקומיים. כחלק מהביקור התקיים אירוע "ספיד דייטינג" שנערך בשיתוף CDI בפארק ההיי-טק, במהלכו כל אנשי העסקים הקנדים נפגשו עם יזמים מקומיים במגוון רחב של תחומים כמו נדל"ן, הייטק, רפואה וכלכלה, נחשפו לפעילות שלהם, והכירו את הסצנה המקומית המתפתחת של סטארטאפים ומיזמים בדרום.

משלחת אנשי עסקים מבקרים בבאר שבע
באדיבות פדרציית מונטריאול

כחלק מלוח הזמנים הצפוף, חברי המשלחת נפגשו עם ראש עיריית באר שבע – רוביק דנילוביץ', ראש מועצת בני שמעון – ניר זמיר ועם מנכ"ל עידן הנגב – משה פאול. את הקבוצה מלווים לאורך כל שמונת הימים אנשי עסקים מקומיים מהאזור שמכירים להם את העיר וגם יוצאים איתם לטיולים וערבי הוואי בזמנם החופשי.

אריה לוי, נציג פדרציית מונטריאול סיפר: "משלחת הJCC של אנשי העסקים ממונטריאול בארץ מהווה ציון דרך חשוב ביחסים המתמשכים של שותפות באר שבע ובני שמעון עם מונטריאול. אנחנו שמחים להעניק לחברי המשלחת כלים וידע על התעשייה המקומית ומקווים ליצור חיבורים חשובים ומשמעותיים להמשך הדרך."

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מילים של גבורה
בתום תחרות הכתיבה הארצית היוקרתית ע"ש דן דוד, הנערכת בשיתוף...
הבאנו שלום עליכם: המערכת שתבטיח נחיתה קלה ובטוחה תוצג בכנס בינלאומי
סטודנטים מ-SCE  פיתחו מערכת אוטונומית שמזהה משבי רוח צד ומתקנת...
מרכז המבקרים בנאות חובב פותח את שעריו ללא עלות למשפחות משרתי המילואים במהלך חודשי הקיץ
מרכז המבקרים לכימיה, תעשייה וקיימות על שם אלי הורוביץ בנאות...
מפגן אחדות נדיר: רבנים, שרים, חברי כנסת, ואנשי עסקים בהילולה המרכזית בראשות האדמו"ר רבי נתנאל שריקי שליט"א
אמש נערכה ההילולה המרכזית לזכרו של רבי שלום איפרגן זצ"ל,...
עשור למסורת האהובה על תלמידות ותלמידי אופקים: כ-300 תלמידים ותלמידות מאופקים זכו באות מצטייני ראש העיר
כ-300 תלמידות ותלמידים מבתי הספר היסודיים באופקים השתתפו השבוע בטקסי...
רחוב הגורן מתחדש
עיריית אופקים בפרויקט התחדשות בשטחים המשותפים של הבניינים. עשרות מתושבות ותושבי...
עושות היסטוריה בשחקים: 19 נערות מאופקים סיימו את שנת הפעילות הראשונה בתוכנית "צוות AIR"
במסגרת התוכנית, שפועלת בעיר כחלק ממדיניות קידום המצוינות של עיריית...
מקום של חיים שנושא את זכרם של מי שחייהם נגדעו: תחנת האחיות בסורוקה הוקדשה לזכר משפחת קפשיטר
לאחרונה נחנכה תחנת האחיות במחלקה לגריאטריה בסורוקה מרכז רפואי אוניברסיטאי,...
הבית של החופש הגדול בדרום: סינמה סיטי באר שבע מציע חוויית בילוי משפחתית במקום אחד
מתחם הבילוי בבאר שבע יציע במהלך חודשי הקיץ שילוב של...
עושים כבוד לטבע הצלחה לאירוע 'חיות הבר בערבה' שהתקיים בערבה התיכונה עם מחווה מרגשת לחוקר הטבע סר דייויד אטנבורו ליום הולדתו ה-100 וחנוכת מרחב למידה "ממלכת הזנבנים" בשמורת שיזף
הצלחה לאירוע 'חיות הבר בערבה' שהתקיים בתחנת מחקר 'יאיר' בערבה...
דילוג לתוכן