"עוטפים" באהבה את תושבי העוטף

"עוטפים" באהבה את תושבי העוטף

קרן קימת לישראל עוטפת באהבה את תושבי עוטף עזה. ביום שישי האחרון הגיעו מאות ממשפחות ישובי עוטף עזה להפנינג של כיף וחוויות במרכז השדה של קק"ל בנס הרים הסמוך לירושלים.

השילוב של ילדים חסרי תעסוקה הכלואים בממ"דים, אזעקות, פיצוצי יירוטים, שריפות ולחץ בלתי פוסק, יכול להעביר כל אדם על דעתו, במיוחד כשמדובר בימי הקיץ והחופש הגדול. עבור תושבי הדרום מדובר במציאות שעמה הם נאלצים להתמודד פעם אחר פעם במשך תקופה ממושכת. בזמן שמשפחות רבות נהנות מחופשות ופעילויות בימי הקיץ החמים, ישנן משפחות אחרות הנאלצות להישאר בביתן בשל המצב הביטחוני המתוח.

מסיבה זו החליטו בקרן קימת לישראל להוציא את המשפחות בעוטף עזה ליום פעילות במרכז השדה של קק"ל בנס הרים.  במהלך הפעילות שהתקיימה ביום שישי האחרון נהנו תושבי עוטף עזה מקבלת פנים עשירה, הפעלות, הפנינג, משחקים קבוצתיים, סדנאות צחוק, סדנאות יצירה בטבע ועוד. בסיום האירוע נהנו המשתתפים מהופעה בשם "מטיילים בארץ ישראל עם אושרית".

גילי מימון, מנהלת אגף קשרי ציבור ואירועים בקק"ל: "הסביבה הירוקה והפורחת בשילוב של השקט והשלווה שמשרה היער הפכו את החוויה עבור תושבי הדרום למעצימה יותר. מקום כזה בלב היער מאפשר לתושבים ליהנות משקט והפוגה מעפיפוני התבערה, מהטילים ומאזעקות הצבע האדום. מעבר לפעילות המהנה בחיק הטבע, זוהי הזדמנות לאגור כוחות להמשך ההתמודדות עם המצב הביטחוני, ובעיקר לתת לתושבים את ההרגשה שיש מי שדואג להם".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
יו"ר ארגון הקבלנים בנגב, אלי אביסרור, בקריאה לממשלה: "התחדשות עירונית אינה רק פתרון למצוקת הדיור – היא משנה ומצילה חיים!"
בעקבות המלחמה מול איראן שהחלה במפתיע וללא כל התראה והטרגדיות...
לקראת אי סדר עולמי חדש
המכללה האקדמית אשקלון אירחה את הכנס ה-18 של העמותה הישראלית...
מתגייסים למען העורף: מרחב נגב בהסתדרות הקים חמ"ל לסיוע ותמיכה בעובדי כוחות הביטחון וההצלה
מיד עם פרוץ המבצע "עם כלביא", הנחה יו"ר ההסתדרות, ארנון...
הרמוניה דרומית: מקהלות תלמידים מכל הנגב הופיעו עם הסינפונייטה הישראלית באר שבע
ביום חמישי האחרון התמלא המשכן לאמנויות הבמה בבאר שבע בקולות...
פתיחת התערוכה השלישית בסדרת תערוכות היחיד "דרום מערב" לאמני.ות הנגב המערבי: מור פלד, "חדר במלון קיסר"
פתיחת תערוכת היחיד של מור פלד "חדר במלון קיסר", ביום שלישי...
אופקים חוגגת פתיחה חגיגית למתחם GT CENTER החדש: עוד צעד משמעותי בצמיחתה של העיר
אתמול (שלישי), נחנך באירוע חגיגי מתחם GT CENTER החדש באופקים...
ילנה טרופנוב: "יש בעם הזה הרבה חוסן להמשיך קדימה ולא לאבד תקווה"
יותר מ-2,000 איש השתתפו בטקס חלוקת תארים של המכללה האקדמית...
קרדיט צילום: ICNL Israel
מה קורה כשקו הייצור מותקף? תעשיינים וסייבר
המועדון העסקי של התאחדות התעשיינים מרחב דרום, בשיתוף עם מערך...
פונו מהבית – ונאלצו להתמודד עם קשיים בירוקרטים
שיעור השיבה בקרב מפונים מאזור הדרום חצה את רף ה–90%...
בשורה לעיר ולתושביה: הסתיימו עבודות הרחבת הפיתוח הסביבתי סביב מתחם אסותא באר שבע
עיריית באר שבע, באמצעות החברה הכלכלית לפיתוח באר שבע ובשיתוף...
דילוג לתוכן