סניף הדואר החדש במיתר יחל לפעול כבר ביום חמישי הקרוב

סניף הדואר החדש במיתר יחל לפעול כבר ביום חמישי הקרוב

ביום חמישי, 02.08, יפתח סניף הדואר החדש במועצה המקומית מיתר. הסניף החדש יחליף את הסניף הזמני בישוב וייתן מענה לכלל התושבים. בדואר ישראל הבטיחו למועצה כי הסניף החדש יהיה מתקדם, מהיר וחדשני. בדואר ביקשו למסור כי לא ינתן שירות דואר בימים שלפני המעבר.

לאחר חודשים של המתנה, הודיעה חברת הדואר למועצת מיתר כי הסניף החדש שהוקם סמוך למרכז המסחרי יפתח ביום חמישי הקרוב, 02.08 ויחליף את הסניף הישן בישוב. לצורך התארגנות של חברת הדואר, הגיעו בשבוע שעבר נציגי הדואר לישוב, ביניהם מנכ"ל דואר ישראל, דני גולדשטיין. הנציגים הודיעו בין היתר להנהלת המועצה כי הסניף הזמני יהיה סגור ולא ינתן שירות דואר כיומיים לפני פתיחת הסניף החדש.

הקמת סניף הדואר החדש נחשב הצלחה לישוב מיתר. הסניף הגיע לאחר מאמצים רבים של המועצה להחליף את סניף הדואר הנוכחי שסיפק שירות איטי ומיושן לתושבים. הסניף החדש, כך הבטיחו בדואר, יהיה מהמתקדמים בישראל עם כלל שירותי הדואר ותורים קצרים במיוחד.

ממועצת מיתר נמסר בתגובה: "בשעה טובה הסניף החדש יפתח לטובת צורכי התושבים כבר ביום חמישי הקרוב. כדי שהמעבר יהיה חלק ככל האפשר, הודיעו לנו בחברת הדואר כי לא ינתן שירות בימים שלפני הפתיחה. אנו מתנצלים על חוסר הנוחות אך מקווים כי זו מהמורה אחרונה בדרך לשירות דואר יעיל ואיכותי לכולנו".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
נשיא המדינה בטקס נטיעות להקמת השכונה ׳מצפה יונתן׳ על שם אל״מ יהונתן שטיינברג ז״ל
נשיא המדינה יצחק הרצוג נשא דברים הבוקר, יום חמישי, 13...
מלגות על שם יאיר גוראון ז"ל, בן קיבוץ נאות מרדכי הוענקו לסטודנטים מצטיינים העוסקים במחקרים חקלאיים
רן גוראון, מנכ"ל בזק היוצא ובנו של יאיר גוראון ז"ל...
חה"כ דבי ביטון בפנימיית העוגן הקהילתי בבאר שבע: "מחויבת להמשיך לפעול למען פנימיות הרווחה ולשיפור שכר ותנאי המדריכים"
חה"כ דבי ביטון (יש עתיד) סיירה הבוקר (יום א') בפנימיית...
הקבלנים מדברים - מי התארח בפודקאסט הבכורה של ארגון הקבלנים בנגב?
בוקר יום שישי האחרון, באולפני ILLUMI בעיר העתיקה. מתכנסים בלבוש חגיגי...
מתוך סולידריות עם משפחות החטופים והרצון לתמוך בעסקי התיירות הדרומיים נולד "דרום בלב"
צעדת הכלניות של קק"ל - "צועדים וזוכרים", מרוץ הכלניות להשבת...
מחזקים את הרשויות המקומיות הבדואיות בנגב
הרשות לפיתוח והתיישבות הבדואים בנגב ורשות מקרקעי ישראל, בשיתוף המועצות...
מאה בני נוער מפונים בילו יחד במחנה של 'החוויה הישראלית'
כשכוכב צרפתי ואחדות ישראלית בין שדרותיים מהדרום וקיבוצניקים ומושבניקים מהצפון נפגשים...
ספורט, קהילתיות וזיכרון: טורניר כדורגל בנות בדרום מבית ארגון "החלוץ"
ביום שישי האחרון התקיים טורניר כדורגל בנות יוצא דופן במגרש...
האגודה לבריאות הציבור בתכנית חדשה הכוללת פעילות התנדבותית כשלב ביניים להחזרת אנשים למעגל התעסוקה בעקבות 'חרבות ברזל'
באגודה לבריאות הציבור (סניף דרום) השיקו לאחרונה תכנית חדשה בשם...
חנות קונספט חדשה של מותגי הלייף סטייל המובילים ורדינון ונעמן הושקה במתחם ביג קריית גת
אקסטרה ריטייל, זרוע הקמעונאות הפרטית של קבוצת אלון רבוע כחול,...
דילוג לתוכן