סיפור על אהבה ומשפחה

סיפור על אהבה ומשפחה
צילום- אלבום משפחתי

כשעובדת הרכש של אדמה אגן ונהג המפעל נפגשו בהסעה. על זה נאמר: "והשאר היסטוריה…"

בלי אתרי היכרויות ובלי חיפושים, האהבה הייתה מתחת לאף שלהם כל הזמן – בהסעה של העבודה במפעל. לכבוד יום האהבה הבינלאומי ויום המשפחה, שלום קינן וגלוריה ברייר, תושבי אשדוד, משתפים בסיפור הייחודי של הזוגיות שלהם, שנוצרה אחרי שנים שנסעו יחד בהסעה של מפעל אדמה אגן שבאשדוד, כשהוא הנהג והיא עובדת במפעל. 

כשעובדת הרכש של אדמה אגן ונהג המפעל נפגשו בהסעה.
צילום- אלבום משפחתי

שלום קינן (65+), וגלוריה ברייר (62) נפגשו בכל תחילת יום וסוף יום עבודה, כשגלוריה עלתה על ההסעה לעבודה בחברת אדמה אגן, ושלום הוא הנהג בהסעה. לשניהם זהו פרק ב' בחייהם, ולשניהם ילדים ונכדים מהזוגיות הראשונה. הקשר בין הנהג והעובדת מהרכש התפתח, והשאר היסטוריה. היום הם יחד כבר שש שנים, והילדים והנכדים של שניהם נפגשים כולם, סביב שולחן אחד, בארוחות שישי אחת לשבועיים.

כשעובדת הרכש של אדמה אגן ונהג המפעל נפגשו בהסעה.
צילום- אלבום משפחתי

גלוריה עובדת כעשר שנים במחלקת הרכש של מפעל אדמה אגן שבאשדוד, העוסק בפתרונות לחקלאות, ואילו שלום עובד כבר תשע שנים במפעל, כשהוא מסיע ומחזיר את העובדים לעבודה בכל יום, ביניהם גם את גלוריה. הכול התחיל כשבאחד הבקרים שוחחו בהסעה על קינוחים, ושלום סיפר לכולם על עוגיות שהבת שלו והוא מאוד אוהבים. יום למחרת, בתום הנסיעה האחרונה שיצאה מהמפעל, גלוריה הפתיעה אותו כשבידיה העוגיות האהובות עליו שהכינה במיוחד עבורו, "כמובן שהתרגשתי ושמחתי מאוד, ידעתי ששנינו רוצים ושזה הולך לכיוון טוב", אמר שלום, "ובאותו הרגע הצעתי לגלוריה לצאת איתי לדייט".

אחרי כשנה של זוגיות בשני בתים נפרדים, שלום מספר שיום אחד הילדים שאלו אותו מיוזמתם מדוע גלוריה לא עוברת לגור איתם. "הם התאהבו בה מהר מאוד. הם התרשמו מהאישיות המיוחדת, מהחמימות ומהיחס האוהב והחם שלה, גלוריה תמיד שם בשבילם. הנכדים גם מאוד אוהבים אותה – קוראים לה גלוריוש". גלוריה מספרת: "זה לא היה מובן מאליו וריגש אותי מאוד שהילדים ביקשו שאעבור לגור יחד עם שלום, החיבור איתם היה ממש מיידי".

שלום, חובב סקווש מושבע, טוען שגלוריה מביאה לו את המזל ובזכותה הוא מצליח להגיע להישגים מדהימים. במהלך שש שנות הזוגיות שלהם שלום הספיק להגיע לנבחרת ישראל ולהשתתף בשתי מכביות. בשנה שעברה שלום זכה באליפות הארץ לגילאי 60 ובגביע המדינה לגילאי 60+. הזוג האוהב מבין שההצלחה שלהם לא מובנת מאליה, וכך סיפרו השניים: "כל אחד בא לזוגיות עם חבילה ועם דרך חיים. שנינו צריכים להכיל את הילדים ואת הנכדים האחד של השני, ואנחנו יודעים שאנחנו עושים זאת בצורה הכי טובה והכי נכונה. אנחנו מוקירים את הסיפור אהבה שלנו למפעל אדמה אגן, זאת המשפחה עבורנו, שם כולם מאוד מפרגנים לקשר שלנו, מתחילת הדרך, ועל כך תודתנו".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
פסולת שהופכת למשאב, מלון לאנשי עסקים ולימודי תעופה: כך נראה העתיד של פארק נ.ע.ם
מודל ה"סימביוזה התעשייתית" הראשון מסוגו בישראל, עצמאות אנרגטית מבוססת גז...
"הנס שיושב מולי": ראש עיריית באר שבע אירח את שליו בסט, לוחם היס"מ שנפצע קשה בשבעה באוקטובר
ראש עיריית באר שבע, רוביק דנילוביץ', אירח השבוע בלשכתו את...
כשתוכנית עסקית הופכת להבטחה. האחריות האמיתית של היועץ העסקי
פסק הדין האחרון של בית המשפט המחוזי בבאר שבע, שחייב...
רשת 'סיטי מרקט' נכנסת לראשונה לעיר נתיבות: פותחת סניף דגל בנתיבות בהשקעה של כ־5 מיליון שקל
הסניף החדש, בשטח של כ־700 מ"ר, נפתח בשכונת נווה שרון...
מהמיקרוסקופ אל הגלריה: תערוכה חדשה המשלבת מדע ואומנות בגלרייה טרומפלדור, בבאר שבע
״לראות את הבלתי נראה״ היא תערוכת אמנות חדשה המציגה את...
גאווה בערבה התיכונה דאבל כסוף לספורטאי הפראלימפי נתן גוטפלד סגן אלוף אירופה בשחייה לחרשים גוטפלד: גאה בזכות לייצג את המדינה
השחיין הישראלי (21) מהערבה התיכונה, זכה השבוע בהישג אדיר בפרייבורג...
שוחים נגד הזמן: עשור אחרי שחצה את ים המלח, עודד רהב חוזר למים בין המלח כדי להאיץ פעילות למען אחד מפלאי הטבע של העולם
ביום שישי, 13 בנובמבר 2026, יתקיים משחה אקסטרים יוצא דופן...
מבט להזדמנויות הנדל"ן בנגב: כנס מתווכים ואנשי נדל"ן עסקי בעידן הנגב
פארק התעשייה עידן הנגב קיים בשיתוף חברת CARVIL כנס מקצועי...
אירועי סתיו: הופעות, סדנאות יצירה וקולינריה לכל המשפחה במהלך חודש נובמבר
עופר קניותר בנס ציונה יערוך פעילויות ואירועים לקהל הרחב –...
סיור בתוואי המתוכנן של קו המים החדש דימונה-עופרים
סיור מקצועי התקיים בתוואי המתוכנן של קו המים החדש דימונה-עופרים,...
דילוג לתוכן