סייברארק מרחיבה את מרכז הפיתוח בבאר שבע

סייברארק מרחיבה את מרכז הפיתוח בבאר שבע
צילום דוברות העיריה

חברת סייברארק (CyberArk) הישראלית מרחיבה את מרכז הפיתוח שלה בבאר שבע. לאור הצלחת המרכז, שהושק בחודש מאי 2021, סייברארק חתמה על הסכם לשכירת שטח נוסף בפארק ההייטק גב ים נגב, ותמשיך בגיוס עובדים למשרות טכנולוגיות שונות, כאשר המטרה היא להגיע לכ-100 עובדי פיתוח סה"כ בבאר שבע בטווח של השנתיים הקרובות.

מרכז הפיתוח של סייברארק ממוקם בפארק ההייטק 'גב ים נגב', בסמוך לקמפוס התקשוב החדש של צה"ל ולאוניברסיטת בן גוריון, וישתרע מעתה על שטח של כ-720 מ"ר. בפארק פועלים גם קריית הסייבר של ישראל, מרכז ה-CERT של מערך הסייבר הלאומי ויותר מ-70 מרכזי פיתוח וסטארטאפים.

צילום דוברות העיריה

"עובדינו במרכז החדש משתלבים במערך המחקר והפיתוח הכללי של החברה, כאשר עבודתם מהווה חלק משמעותי מליבת הפעילות המקצועית של סייברארק", אומר אודי מוקדי, מנכ"ל ומייסד סייברארק. "המרכז בבאר שבע נפתח בשיאה של מגפת הקורונה, מתוך אמונה שזהו הצעד הנכון לעשות, הן ברמת החברה והן ברמה הלאומית של תמיכה בקידום ההייטק הישראלי בפריפריה. כיום, לאור הצלחת המהלך, אנחנו שמחים להרחיב את הפעילות כדי להמשיך בגיוס עוד עובדים, שבזכותם החדשנות הישראלית של סייברארק מגיעה ליותר מ-7000 לקוחות החברה ברחבי העולם."

"אנו רואים ערך רב בהנגשת ההייטק בישראל לכוח אדם איכותי שאינו מתגורר באיזור המרכז, וגאים להיות חברה ישראלית שמפעילה מרכז פיתוח בדרום בנוסף למרכז המו"פ שלנו במרכז הארץ", אומר חן ביתן, מנהל סייברארק ישראל וסמנכ"ל מוצרים גלובלי. "סייברארק מתחברת למהלך של העצמת האקוסיסטם בבאר שבע, הן בהיבט הציוני, והן כיוון שזה מסייע לנו בהרחבת מקורות הגיוס בתקופה מאתגרת של מחסור במהנדסי פיתוח."

רוביק דנילוביץ' ראש העיר באר שבע: "זוהי בשורה שמבטאת את אמון הרב שחברות מגלות בעיר באר שבע, וודאי חברה גלובלית חשובה כמו סייברארק, ואת ההזדמנות שמזהים בעיר כמרכז בינלאומי מוביל בתחומי הידע, ההייטק והחדשנות. סייברארק הגיעה לבאר שבע מתוך ראיה כנה של פיתוח הנגב, וכיום מתפתחת ומרחיבה פעילותה בעיר כי מבינה שמרובע החדשנות של באר שבע, תצא הבשורה הבאה, פריצת הדרך בתחומי הסייבר והפיתוח הטכנולוגי."

במסגרת פעילותה בפארק גב ים נגב, סייברארק משלבת סטודנטים למדעי המחשב כמתמחים במהלך לימודיהם, וזאת במסגרת תוכנית STARSHIP, שמטרתה לאפשר לסטודנטים הלומדים באוניברסיטת בן גוריון גישה לחברות הייטק מובילות הפועלות בבאר שבע, תוך היכרות מעשית עם סביבת הפיתוח בתעשייה המקומית. הסטודנטים מגיעים פעמיים בשבוע למשרדי סייברארק, מקבלים ליווי צמוד מעובדים המשמשים כמנטורים, ולוקחים חלק אמיתי בפרויקטים טכנולוגיים של החברה. מעבר לניסיון המקצועי שהם רוכשים, התוכנית מאפשרת להם להכיר את הצוותים מקרוב, להבין את תעשיית ההייטק מקרוב, ולהתחיל לפתח בסיס לקריירה כבר תוך כדי לימודים.

אבי יעקובוביץ' מנכ"ל גב-ים: "בפארק נבנה אקוסיסטם מיוחד, המשלב במקום אחד תעשיית היי-טק בינלאומית, אקדמיה פורצת דרך ואת היחידות הטכנולוגיות של צה"ל. אנחנו שמחים שחברה ישראלית גלובלית כמו סייבארק בוחרת להרחיב את מרכז הפיתוח שלה וזו עדות להרחבת פעילותן של חברות בינלאומיות בפארק. חברות ההיי-טק שמגיעות אלינו מבינות מהו הפוטנציאל האדיר של המקום ופותחות כאן את מרכזי הפיתוח שלהן".

אודות סייברארק
סייברארק(NASDAQ: CYBR) היא המובילה העולמית באבטחת זהויות. החברה, המתמקדת בניהול גישה פריבילגית, מספקת את הפתרון המקיף ביותר לכל זהות – אנושית או מכונה – עבור יישומים עסקיים, כוח עבודה מבוזר, עומסי עבודה בענן היברידי ובתהליכי DevOps. הארגונים המובילים בעולם בוטחים בסייברארק כדי להגן על הנכסים הקריטיים ביותר שלהם. www.cyberark.com

אודות פארק ההייטק גב ים נגב

פארק ההיי-טק גב-ים נגב הינו שותפות בין המגזר הציבורי למגזר הפרטי ושותפים להקמתו אונ' בן-גוריון, עיריית ב"ש, חברת גב-ים וחברת KUD. הפארק נפתח לפני 7 שנים בצמידות לקמפוס אונ' בן גוריון ולתחנת הרכבת ומהווה כיום בית למעל ל-2,500 מהנדסות ומהנדסים, 82% מהם תושבי ב"ש והאזור, שעובדים במעל ל-70 חברות הייטק, החל מסטארטפים, חברות ישראליות ובינלאומיות מובילות דוגמת: Wix.com ,Dell-EMC ,Elbit, Rafael ,IBM ,Oracle ,Mellanox ,Taboola ועוד. כמו כן מוקמת בפארק קריית הסייבר הלאומית של ממשלת ישראל בהובלת מערך הסייבר הלאומי. הפארק צפוי לגדול בשנים הקרובות בצמידות לקמפוס התקשוב החדש של צה"ל המוקם בימים אלו, בו ישרתו 6,000 חיילים ואנשי קבע ביחידות הטכנולוגיות המובחרות. בסיום הפרויקט הפארק צפוי לכלול כ-15 בניינים, מעל ל-10,000 עובדים בחברות ההיי-טק המובילות בארץ ובעולם וכל זה קורה כבר היום בבאר שבע, בירת הנגב.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
"קוראים בעקבות גיבורים" - תלמידי תיכון ''יוצר עתיד באר-שבע'' פגשו את כלת פרס ישראל מרים פרץ באירוע שיא לתוכנית חינוכית ייחודית
התוכנית המקורית ''קוראים בעקבות גיבורים'', שהתקיימה זו השנה הראשונה, בתיכון...
יותר ממה שדמיינתם: להקת Twenty One Pilots משתלטת על מסך ה-IMAX בפלאנט באר שבע
מסע אינטימי מאחורי הקלעים, 65,000 מעריצים ואנרגיה מתפרצת בחוויית קולנוע...
בהשקעה של 20 מיליון שקלים: רשת "דומוס" מתרחבת עם מלון נוסף בבירת הנגב
המלון החדש של רשת המלונות DOMUS  מצטרף לפעילות המלונאית של...
באר שבע על מפת החינוך העולמית
השבוע הסתיים כנס החינוך העולמי ''BETT 2026'' בלונדון, מהכנסים המרכזיים...
מחשבון לכל תלמיד: מיזם ההנצחה המרגש של מקיף אמית באר שבע
בבית החינוך מקיף אמית באר שבע מצאו דרך ייחודית ומקורית...
KIDS HAPPY HOUR - זמן איכות לילדים במחיר שנוח להורים
בשעות אחר הצהריים, כשהמסגרות החינוכיות מסתיימות והיום הארוך עוד רגע...
עוד פרויקט חברתי בהפעלת עמותת "יחדיו": חנוכת מרכז "אלומה" בבאר-שבע
בטקס חגיגי ומרגש נחנך היום (יום שני ה-26.6) מרכז "אלומה"...
המלחמה בחרמות עולה שלב: ''סיירת ההורים'' של תיכון רגר בבאר שבע יוצאת לדרך
תלמידי התיכונים בישראל מתמודדים לא רק עם מציאות ביטחונית מורכבת,...
אירוע ההשקה הראשון של מסעדת "כפיים" החדשה במתחם "דיזיין פלוס" באר שבע
בקרוב תתקיים הפתיחה הרשמית של מסעדת "כפיים", מסעדת הקונספט החדשה...
KIDS HAPPY HOUR שעה שמחה לילדים - מחיר שמח להורים
אחר הצהריים, רגע אחרי שהיום הארוך במסגרות מסתיים, מחפשות משפחות...
דילוג לתוכן