נותרו דירות אחרונות בפרויקט "גרנד אביסרור" בבאר שבע

נותרו דירות אחרונות בפרויקט "גרנד אביסרור" בבאר שבע
קרדיט וויופוינט

מדובר בדירות במגדל השלישי מתוך ארבעה בפרויקט היוקרה שבונה החברה בעיר

נותרו דירות אחרונות למכירה בפרויקט "גרנד אביסרור" שבונה חברת אביסרור משה ובניו בבאר שבע. החברה מדווחת כי נותרו דירות 4 חדרים בשטח של 124 מ"ר ומרפסת בשטחים של 13-50 מ"ר, וכן דירות 6 חדרים בשטח של 149 מ"ר ומרפסת בשטח של 13 מ"ר. מחירי הדירות – החל מ-1.52 מיליון שקל. בניית המגדל השלישי, מתוך ארבעה שבפרויקט, נמצאת בשלבי סיום. המגדל הרביעי נמצא כיום בשיווק.

לדברי יורם אביסרור, סמנכ"ל שיווק של חברת אביסרור משה ובניו, "הביקושים בפרויקט גבוהים מאוד וקצב המכירות מהיר. מדובר באחת מההזדמנויות האחרונות להצטרף ולרכוש דירה בפרויקט היוקרה, שנותן מענה לכל סוגי האוכלוסייה ומציע לדיירים את כל השירותים הנדרשים: סאונה, ספא מתקדם, חדר כושר ואפילו בית כנסת. הרוכשים בפרויקט הינם זוגות צעירים שמחפשים סביבה טובה לגידול הילדים או מצמצמי דיור אשר החליטו לעזוב את הווילה הגדולה שלהם ולעבור לדירה במגדל אשר מעניק להם חווית מגורים בשילוב איכות חיים גבוהה ".

פרויקט "גרנד אביסרור" שבשדרות טוביהו בבאר שבע כולל כ-450 דירות בארבעה בניינים בני 30 קומות. הפרויקט תוכנן על ידי האדריכל סמי טיטו והוא מציע לדייריו מפרט ושירותים יוצאי דופן לאזור. "גרנד אביסרור" כולל גם פארק גדול ומרווח עם מתחמי ישיבה שונים לרווחת הדיירים. לאחרונה קיבל הפרויקט אישור על עמידה בתקן בנייה ירוקה של מכון התקנים הישראלי.

בצמוד לפרויקט שוכן בית ספר תיכון מקיף ו', גני ילדים, מבני מסחר, מבני ציבור, תחבורה ציבורית וכל יתר השירותים הנדרשים. בחזית הפרויקט תוקם טיילת שתתחבר לקניון "גראנד קניון" בעיר, למתחם התחנה ולמתחם הסקייט-פארק הכולל מעל 2,500 מ"ר של משטחי בטון המתחברים בשבילים לרחובות הגובלים דוד טוביה ואילן רמון ומיועד לרווחת סקייטרים ורוכבי רולר-בליידס.

פרויקט "גרנד אביסרור" בבאר שבע
קרדיט וויופוינט
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מהפכת הסיבים מגיעה לחברה הערבית: 066 מחברת יישובים לאינטרנט במהירות של עד 1,000 מגה
אחרי שנים של פערי תשתיות, תושבים בערערה במשולש, דיר אל...
בכירי מערכת הרווחה בישראל התכנסו לסמינר "אחריות משותפת" בפארק התעשייה עידן הנגב
עמיתי המחזור הראשון של תוכנית "מיתר", תוכנית המנהיגות הלאומית של...
רצף טיפולי ומעטפת מעצימה: מאוחדת מציינת את שבוע ההנקה הבינלאומי בסדרת פעילויות וסדנאות ייחודיות בבאר שבע והסביבה
לרגל שבוע ההנקה הבינלאומי, מאוחדת מחוז דרום תקיים מגוון פעילויות...
מחברים בין חדשנות לתעשייה: נאות חובב ומעבדת NUR מעמיקות את שיתוף הפעולה
"החזון הופך לתוכנית עבודה-  שותפות בין האקדמיה, המחקר והתעשייה לחיזוק...
לאחר שלקה בדום לב, חנניה נפגש עם צוות מד"א שהציל את חייו
בשעת לילה די מאוחרת, לפני שעלה לישון בחדרו, חנניה זגורי...
הצטיינות יתרה שנה חמישית ברציפות: מכון התקנים העניק את תו היהלום לתאגיד "מי שבע"
בפעם החמישית ברציפות: מכון התקנים הישראלי העניק לתאגיד המים והביוב...
משיקום העוטף ועד שדה תעופה בינלאומי: פרויקטי הגמר של סטודנטים מ־SCE מציגים חזון חדש לעתיד הנגב
ב־SCE המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון פועלת מעבדת NUR,...
אוגוסט של חוויות לילדים: קייטנת קיץ חינמתי עם שלל פעילויות חווייתיות תפתח ללא תשלום - בעופר קניותר
בין הפעילויות לכל המשפחה: סדנאות יצירה, מופעים, הצגות, סדנאות בישול...
אלפי רצים ישתתפו ב"מרוץ התקווה 2026" בשדות עוטף עזה וירוצו בין מיצגים אמנותיים מרגשים ובאווירה של תקווה, חוסן וחזרה לחיים
המרוץ יתקיים בחסות ראשית של קבוצת הראל ביטוח ופיננסים בשיתוף...
לא משאירים את החדשנות רק במגדלי ההייטק
המהלך האסטרטגי של מרכז לאודר לתעסוקה בנגב להטמעת בינה מלאכותית...
דילוג לתוכן