נבחרו המיזמים לתכנית האקסלרטור הטכנולוגי הגדולה בדרום: "Ga2Tech" מבית מעוף-טק

נבחרו המיזמים לתכנית האקסלרטור הטכנולוגי הגדולה בדרום: "Ga2Tech" מבית מעוף-טק
באדיבות מעוף

ועדת בחירת המיזמים לאקסלרטור הטכנולוגי "Ga2Tech" בקריית גת, במסגרת מעוף-טק, תכנית האקסלרטורים הטכנלוגיים של משרד הכלכלה והסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים בחרה השבוע 14 מיזמים שנמצאו מתאימים לקריטריונים.  בין המיזמים – שני מיזמים של תושבי קריית גת בנושאי ביטוח והשקעות וסייבר, חמישה מיזמים בהובלת נשים, שני מיזמים בהובלת חרדים ומיזמים נוספים ממגוון ישובים באיזור. כל המיזמים יציעו חידושים בתחומי הרשתות חברתיות, מוצרי צריכה, בריאות, מסחר אלקטרוני FoodTech ועוד.

"Ga2Tech" מבית מעוף-טק
באדיבות מעוף

לאחר שהודיעה הסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים על הקמה של 20 אקסלרטורים טכנולוגיים ברחבי הארץ, התכנסה וועדת בחירת המיזמים של Gat2Tech  –  האקסלרטור הטכנולוגי ליזמים תושבי קריית גת והסביבה, כדי להחליט על המיזמים שישתתפו בתכנית.

התכנית  בהנחייתו של טל כתרן, גורו האקסלרטורים בישראל, תיערך כחצי שנה ותגיע לסיומה באירוע הDemoDay, בו יוצגו המיזמים מול משקיעים ומנהלי קרנות הון סיכון.

היזמים שנבחרו על ידי הועדה יזכו לליווי והכשרה מקצועית במסלול יחודי, שיארך כחצי שנה, במסגרתו יתקיימו 13 מפגשים, ויכלול תמיכה וליווי אישי, מפגשים עם אנשי מקצוע בכירים ויזמים מנוסים, הכנת תכנית שיווק, סיוע בגיוס כספים ועוד. במהלך התכנית, ישתתפו היזמים בשני אירועי DemoDay מרכזיים בהשתתפות משקיעים, מנהלי קרנות הון סיכון, משקיעים פרטיים ונציגים של קרנות ואקסלרטורים מהתעשייה הישראלית. באירועים יקבלו המשתתפים את ההזדמנות להציג באופן אישי את המיזמים שלהם.

לטובת היזמים שלא נבחרו להשתתף בתכנית, הודיעה הנהלת מעוף מרחב דרום כי תפתח סדנה, שתספק ידע וכלים מקצועיים כיצד להציג רעיונות ומיזמים חדשים, במטרה לאפשר להם סיכויים טובים יותר באקסלרטורים הבאים.

אפי מחלב, מנהל מעוף מרחב דרום: "אני מברך את היזמים שנבחרו על ידי הועדה והתקבלו לאקסלרטור הטכנולוגי הגדול בדרום. האקסלרטור Ga2Tech הוא הראשון שנפתח מבין תכנית אקסלרטורים רחבה, שנולדה ביוזמת הסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים במשרד הכלכלה. אנו במעוף נמשיך להעניק ליווי ליזמים ועסקים בתחילת דרכם ואנו כאן בכדי לעזור להם להפוך את הרעיונות שלהם למציאות".

Ga2Tech הוא אחד מבין 20 אקסלרטורים שונים שהוקמו ברחבי הארץ, במטרה ליצור סביבה מקדמת יזמות טכנולוגית, גם במקומות רחוקים גיאוגרפית. האקסלרטורים יוקמו במסגרת תכנית מעוף -טק . בנוסף יוקם אקסלרטור ייעודי למשרתי מילואים פעילים. בכל מחזור מוזמנים יזמים מקומיים להציע רעיונות ומיזמים במטרה לקדם ולעודד יזמות טכנולוגית בפריפריה. בין האקסלרטורים שיוקמו בדרום: אקסלרטור Whizzxl באשקלון, אקסלרטורEilat food-tech  באילת ואקסלרטור TheHive באשדוד.

יש לציין כי ההשתתפות באקסלרטור אינה כרוכה במתן אחזקות, בתשלום או תמלוגים, אלא בנכונות וברצון המיזמים להשקיע את מירב מרצם במיזמיהם.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
דרמה בדרכים: צוות טיפול נמרץ של מד״א יילד אישה בניידת טיפול נמרץ - ושניות לאחר הלידה התקבלה התרעת ירי טיל מאיראן
צוות ניידת טיפול נמרץ של מגן דוד אדום יילד הערב...
בין אזעקות - לידה מפתיעה בסמוך לתחנת אוטובוס בצומת עומר: פראמדיקית בת שירות לאומי במד״א שעשתה דרכה למשמרת סייעה ליולדת
אתמול (א׳) בשעה 06:07 התקבלה במוקד 101 של מד״א קריאה...
עמותת איילים מסייעת להיערכות העורף במהלך מלחמת 'שאגת הארי': סטודנטים של עמותת איילים מהכפרים בבאר שבע ודימונה סייעו בהשמשת מקלטים וחילקו משלוחי מנות לקשישים בודדים
החל מתחילת מלחמת 'שאגת הארי', עשרות סטודנטים מהכפר של עמותת...
אילת: כוחות מד״א תרגלו טיפול במאות נפגעים בתרחיש פגיעת טילים במספר מוקדים בעיר
כחלק ממוכנות מגן דוד אדום לתרחישי חירום מורכבים במדינת ישראל,...
מרחיבים שיח של אחדות: בית המדרש "שיג ושיח" משיק בימים אלו מרחב פתוח של 400 מ"ר בבאר שבע
בימים אלו נפתח בבאר שבע בית המדרש "שיג ושיח "-...
בא לעיר מלון חדש: רשת מלונות "דומוס" השיקה את מלון הרצל בלב העיר העתיקה בבאר שבע
בנוכחות ראש העיר רוביק דנילוביץ', הרב הראשי לבאר שבע אברהם...
KAN 2026 הפסטיבל שכבש את המדבר חוזר בפעם השנייה
מוש בן ארי •  דארוויש • ד"ר ליאת יקיר •...
"לילות רמדאן 2026": עשור של חיבורים, טעמים וסיפורים: החוויה התיירותית הכי מיוחדת בנגב של "קסם המדבר" יוצאת למסע תרבותי וקולינרי עם חיבורים אנושיים
לאכול במערה, לבשל מקלובה ולגלות את הנגב הירוק: מיזם  "קסם...
במעמד של כ-200 נשים: נפתחו אירועי האישה של נעמת נגב מאוחד
אירועי יום האישה של נעמת נגב מאוחד נפתחו במלון "רויאל...
מגן דוד אדום ומועצה מקומית גדרה חנכו 2 עמדות מַפְעֵם (דפיברילטור) חכמות חדשות במרחב הציבורי במועצה
היום (ג') נחנכו במעמד ראש המועצה המקומית גדרה סהר פינטו,...
דילוג לתוכן