מתנדבים ומנקים את הנגב עם עמותת קו לחיים

מתנדבים ומנקים את הנגב עם עמותת קו לחיים
קרדיט אלבום משפחתי_censored

כמאה מתנדבים חובבי טיולי שטח וג'יפים הגיעו השבוע עם ילדי עמותת קו לחיים, לילדים הסובלים מנכויות מורכבות ותסמונות נדירות, לנקות את יערות קק"ל באזור אופקים. אנשי קק"ל מרחב דרום המתינו להם עם שקיות אשפה וכפפות ושלחו אותם לאזורים השונים של פארק אופקים ונחל פטיש.

מתנדבים ומנקים את הנגב עם עמותת קו לחיים
קרדיט אלבום משפחתי_censored

קרן קימת לישראל אירחה השבוע בנחל פטיש הסמוך לאופקים עשרות ילדים מעמותת "קו לחיים" וכמאה חובבי טיולי שטח, ממועדון "גרוטראלי" – מסעות גרוטאות בשטח, וקבוצת "ג'יפאים מתנדבים מכל הלב". במסגרת פרויקט ההתנדבות של מכינת סופה, בשיתוף עמותת קו לחיים וקק"ל, הגיעו המתנדבים והילדים לסייע בניקיון הנחל והיער.

המתנדבים הסתובבו עם הילדים בין העצים ובאפיק הנחל עם שקיות אשפה וליקטו פסולת שהשאירו מטיילים ביער. את פעילות הניקיון הזניקו אנשי קק"ל מחורשת פטיש והמתנדבים ניקו את כל הנחל עד אזור שדה תימן, מרחק של יותר מחמישה ק"מ. אנשי קק"ל מרחב דרום, שליוו את הפעילות וסייעו לוגיסטית לאירוע הוציאו בסוף היום כאלף ק"ג של אשפה ופסולת מהיער. העמותה, שמטרתה לתת מענה לילדים הסובלים מנכויות ותסמונות נדירות, מבצעת פעילות שוטפת במהלך ימי השנה עבור הילדים יחד עם מתנדבים מהציבור הרחב ובני נוער.

גלית וקנין, מנהלת קהילה ויער אזור נגב מערבי, סיפרה: "התרגשנו לארח את ילדי 'קו לחיים' ואת המתנדבים מקבוצות הג'יפאים השונות. אין מילים לתאר את יצר הנתינה והאהבה של המתנדבים ואני שמחה שיצא לנו לקחת חלק בפעילות המדהימה של מכינת סופה. פעילויות כאלה ממלאות את הנשמה ומוכיחות לנו את החשיבות של היערות עבור הציבור הרחב, הילדים וכמובן חובבי הטיולים והשטח".

תומר בר לוי, מתנדב מטעם מועדון גרוטראלי, סיפר על החוויה: "מועדון גרוטראלי משלב בין אנשים, טבע ומכונה. זהו מפגש בין עולמות שמייצר חוויות מיוחדות. הזכות ללוות את הילדים המקסימים, לנסוע יחדיו בגרוטאות ולשלב בכך תרומה לטבע מבטאת היטב את חוויית הגרוטראלי. בשם חברי גרוטראלי, אני מודה לילדי קו לחיים שנתנו לנו את הזכות לבלות איתם כמה שעות של חיוך שלא נגמר".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
הדרך שלך לכושר מושלם באזור פתח תקווה
אם אתם מחפשים את הדרך האפקטיבית ביותר לשפר את הכושר...
התלמידים מבאר שבע שמסייעים למשפחות שביתן נפגע ממתקפת הטילים האיראנית
עם סיום המלחמה מול איראן ועשרות אלפי האזרחים שביתם נפגע...
"לילות קיץ בערבה"
תצפית כוכבים בטלסקופ, צפייה בחיות הבר הליליות, שתילת ערב, שחייה...
הבוקר בסורוקה: הקבלנים ראו מקרוב את ההרס – וקוראים למיגון מיידי
למרות החום הכבד והאווירה המתוחה המרחפת באוויר, התייצבו הבוקר (שני...
רומנסה בטריו סופרן
עדכון - מוצ״ש 5.7.2025 בשעה 21:00, במשכן לאמנויות הבמה באר...
ממשיכים לפתח בלב המדבר
ממשיכים לפתח בלב המדבר- ראש מועצה אזורית הערבה התיכונה מאיר...
קיץ של אטרקציות בחינם לכל המשפחה: חודש מלא בפעילויות, הצגות משעשעות, מופעי ילדים, סדנאות, אירועים מרתקים, ופעילויות יצירה לכל המשפחה - במהלך חודש יולי בעופר קניותר
קיץ של כייף יערך בעופר קניותר, מקבוצת קניוני עופר,  במהלך...
הזמר והיוצר יואב חסיס יפתח את עונת הקיץ של "בית הבד - שמן יוגב" במושב כפר אחים.
שירים ושורשים שירים אהובים שמחברים לאדמה, לארץ, ולשורשים שלנו יואב חסיס –...
תהפוך את האירוע שלך לקסום עם קרקס סוואגו
אפשר להפוך כל אירוע לחוויה בלתי נשכחת עם קרקס סוואגו....
איבדה את שיניה התותבות בפגיעה הישירה בבאר שבע — וקיבלה סיוע מהיר ממאוחדת
שרה שמש (80), תושבת באר שבע, איבדה את שיניה התותבות...
דילוג לתוכן