משרד הכלכלה יעביר כ- 100,000 ₪ לחיזוק העסקים באשקלון

משרד הכלכלה יעביר כ- 100,000 ₪  לחיזוק העסקים באשקלון
באדיבות מעוף

משרד הכלכלה באמצעות הסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים, הודיע לעיריית אשקלון כי יעביר סיוע כלכלי לטובת פעילויות לקידום העסקים באזור . סיוע כספי זה מצטרף לשורה של הקצאות לטובת הפיתוח הכלכלי של האזור.

במסגרת הסיוע, יקים מערך מעוף סניף אשקלון  פורומים מקצועיים לעסקים בשיתוף העירייה במטרה לעודד את הפיתוח הכלכלי באזור.

אפי מחלב, מנהל מעוף מרחב דרום: "ההחלטה של משרד הכלכלה לסיוע כספי עבור העסקים באשקלון הינה חלק מפעולותיו של חבר הכנסת אלי כהן, שר הכלכלה והתעשייה, לחיזוק העסקים בעיר. רק לפני כחודשיים יזמנו את כנס הרכש הגדול עם חברת SIMENSS העולמית, במטרה לחבר את העסקים באשקלון אל פרויקטים לאומיים גדולים במטרה להמשיך את  הצמיחה הכלכלית של העסקים בעיר".

 ₪  לחיזוק העסקים באשקלון
באדיבות מעוף

במסגרת תכנית הפורומים העסקיים הפועל בשיתוף הרשויות המקומיות, יעביר משרד הכלכלה לעיריית אשקלון סיוע של כ- 100,000 ₪ לטובת הקמת פורומים לעסקים באזור. הפרויקט להקמת פורומים פותח על מנת לפעול להגדלת ההזדמנויות העסקיות באזור, לסייע לעסקים בניהול עסק, לקדם שיתופי פעולה ולעודד את הרכש המקומי.

חזי שגיא, מנהל מעוף סניף מעוף אשקלון  אמר כי: "הסיוע שהעביר משרד הכלכלה הינו משמעותי עבור הפעילות העסקית באזור. במסגרת הסיוע, נקים פורומים עסקיים חדשים במטרה להעניק כלים וידע מקצועי לבעלי העסקים שבאזור. עם הכוונה מתאימה ומדויקת של מומחי מעוף, נביא לשגשוג עסקי בעיר".

במסגרת הסיוע, נפתח כבר השבוע, הפורום הראשון לעסקים, בהנחיית יועצת בכירה מטעם מעוף סניף אשקלון, אביטל דניאל. בפורום יקבלו העסקים כלים פרקטיים לבניית תכנית שיווקית, בניית פרזנטציה ועוד.

את המפגש הראשון לפורום פתח, איתי סהר, הממונה לקידום עסקים קטנים ובינוניים מטעם עיריית אשקלון, שבירך את בעלי העסקים ואמר:  "עיריית אשקלון רואה חשיבות גדולה בפעילות העסקים הקטנים והבינוניים בעיר. אנו נפעל לקידומם במטרה להפוך את אשקלון למקום שנכון, טוב וקל לעשות בו עסקים".

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
ערב של תקווה והשראה במערך ההתנדבות העירוני באופקים
מערך ההתנדבות העירוני של אופקים ערך השבוע ערב מיוחד ומרגש...
מבקר המדינה: אילת נפגעה קשות במלחמת חרבות ברזל, הממשלה סיפקה מענה חלקי ומאוחר
דוח מבקר המדינה חושף: 90% מהעסקים באילת מתבססים על ענף...
המרפאה הוותיקה שנפגעה מטיל איראני בבאר שבע – נפתחת מחדש מרפאת ״גהה״ מבית מכבי שירותי בריאות בשכונת נווה זאב נפתחה מחדש לאחר שנפגעה במבצע ״עם כלביא״
בטקס מרגש שהתקיים אמש (ב') בלב שכונת נווה זאב בבאר...
עת לצמיחה: שותפות יהודית-ערבית כמנוע לפיתוח הנגב
בתחילת השבוע שעבר, התקיים בפארק התעסוקה עידן הנגב כנס "עת...
נערכים לשעת חירום - ציוד רפואי חדש ביישובי הערבה התיכונה
צוותי הרפואה ביישובי הערבה התיכונה, התחדשו בציוד רפואי חדיש ומתקדם...
תלמידי בית החינוך אמית טכנולוגי באר שבע פינקו את הלוחמים מעזה לקראת ראש השנה
לקראת ראש השנה ארחו התלמידים בתיכון אמית טכנולוגי בבאר שבע...
דוח מבקר המדינה ונציב תלונות הציבור
באר שבע נמנית על הערים שתושביהן הגישו את מספר התלונות...
"הרמוניה ביער": ערב של קסם, רוגע והשראה בלב הטבע עם שלל סדנאות, טיפולים, מוזיקה והרצאה מרתקת
אחרי ההצלחה הגדולה בשנה שעברה, אירוע "הרמוניה ביער" חוזר ובגדול והפעם...
כשחוויה מעשירה ואנשי המדבר נפגשים פסטיבל "נוודי המדבר" בחול המועד סוכות - הפנינג סדנאות מדבריות ומוזיקה ישראלית לכל המשפחה בכפר הנוקדים
סדנאות בסגנון מדברי, סיורים מודרכים, סיורי עקרבים, יצירה, מוזיקה וריקודים,...
קלאסיקה אמריקאית וישראליות מרגשת: פתיחת העונה ה־53 לסינפונייטה הישראלית באר שבע
עונת ה-53 לפעילותה של תזמורת הסינפונייטה הישראלית באר שבע נפתחה...
דילוג לתוכן