משרד הכלכלה יעביר כ- 100,000 ₪ לחיזוק העסקים באשקלון

משרד הכלכלה יעביר כ- 100,000 ₪  לחיזוק העסקים באשקלון
באדיבות מעוף

משרד הכלכלה באמצעות הסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים, הודיע לעיריית אשקלון כי יעביר סיוע כלכלי לטובת פעילויות לקידום העסקים באזור . סיוע כספי זה מצטרף לשורה של הקצאות לטובת הפיתוח הכלכלי של האזור.

במסגרת הסיוע, יקים מערך מעוף סניף אשקלון  פורומים מקצועיים לעסקים בשיתוף העירייה במטרה לעודד את הפיתוח הכלכלי באזור.

אפי מחלב, מנהל מעוף מרחב דרום: "ההחלטה של משרד הכלכלה לסיוע כספי עבור העסקים באשקלון הינה חלק מפעולותיו של חבר הכנסת אלי כהן, שר הכלכלה והתעשייה, לחיזוק העסקים בעיר. רק לפני כחודשיים יזמנו את כנס הרכש הגדול עם חברת SIMENSS העולמית, במטרה לחבר את העסקים באשקלון אל פרויקטים לאומיים גדולים במטרה להמשיך את  הצמיחה הכלכלית של העסקים בעיר".

 ₪  לחיזוק העסקים באשקלון
באדיבות מעוף

במסגרת תכנית הפורומים העסקיים הפועל בשיתוף הרשויות המקומיות, יעביר משרד הכלכלה לעיריית אשקלון סיוע של כ- 100,000 ₪ לטובת הקמת פורומים לעסקים באזור. הפרויקט להקמת פורומים פותח על מנת לפעול להגדלת ההזדמנויות העסקיות באזור, לסייע לעסקים בניהול עסק, לקדם שיתופי פעולה ולעודד את הרכש המקומי.

חזי שגיא, מנהל מעוף סניף מעוף אשקלון  אמר כי: "הסיוע שהעביר משרד הכלכלה הינו משמעותי עבור הפעילות העסקית באזור. במסגרת הסיוע, נקים פורומים עסקיים חדשים במטרה להעניק כלים וידע מקצועי לבעלי העסקים שבאזור. עם הכוונה מתאימה ומדויקת של מומחי מעוף, נביא לשגשוג עסקי בעיר".

במסגרת הסיוע, נפתח כבר השבוע, הפורום הראשון לעסקים, בהנחיית יועצת בכירה מטעם מעוף סניף אשקלון, אביטל דניאל. בפורום יקבלו העסקים כלים פרקטיים לבניית תכנית שיווקית, בניית פרזנטציה ועוד.

את המפגש הראשון לפורום פתח, איתי סהר, הממונה לקידום עסקים קטנים ובינוניים מטעם עיריית אשקלון, שבירך את בעלי העסקים ואמר:  "עיריית אשקלון רואה חשיבות גדולה בפעילות העסקים הקטנים והבינוניים בעיר. אנו נפעל לקידומם במטרה להפוך את אשקלון למקום שנכון, טוב וקל לעשות בו עסקים".

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
כל הכבוד לצה"ל!!! ד”ר להבית אקרמן מתגייסת למילואים ונכנסת לעזה לטפל בחיילי צה”ל
ד”ר להבית אקרמן, בת 55, מומחית לרפואת עור, ממשיכה להוביל...
רשות הטבע והגנים: ניקיונות פסח - ממשיכים לשקם את שמורת הטבע עברונה
12 שנים לאחר זיהום הנפט הגדול ולאחר שניסיונות השיקום באמצעים...
התעשייה בדרום לא עוצרת לרגע נשיא התאחדות התעשיינים בסיור חיזוק במפעלי הנגב
אברהם (נובו) נובוגרוצקי נשיא התאחדות התעשיינים, ביקר במפעלים בנגב ועמד...
רגע לפני ''שאגת הארי'': ''תיכון יוצר עתיד באר-שבע'' זכה בתקן בינלאומי לאיכות ומצוינות בחינוך
רגע לפני היציאה למבצע "שאגת הארי", נערך בתל אביב הכנס...
בכנס מיוחד של עמותת "מתנת חיים" התכנסו בבנייני האומה בירושלים כ-1000 נשים וגברים
בתאריך ה-25.1.26, במסגרת כנס מיוחד של עמותת "מתנת חיים", התכנסו...
נשיא המדינה ביקר בבסיס "תל נוף" של חיל האוויר
נשיא המדינה יצחק הרצוג, ביקר היום, יום חמישי, ח׳ בניסן,...
קק”ל מרחיבה את סיוע החירום לערים שנפגעו בדרום: 5 מיליון ש״ח לדימונה וערד
בהמשך לסיוע החירום שאושר לבית שמש ובאר שבע, דירקטוריון קק"ל...
לאחר שביתם נהרס כליל: מבוטחי מאוחדת מדימונה וערד קיבלו סיוע רפואי צמוד בים המלח
 בעקבות פגיעות הטילים בדימונה ובערד, צוותי מאוחדת מחוז דרום הקימו...
בצל המצב הביטחוני: ״מכבי״ קיימה יום בריאות האישה בקריית מלאכי והציבה ניידת ממוגרפיה לבדיקות מצילות חיים
על רקע המצב הביטחוני המאתגר, מכבי שירותי בריאות קיימה יום...
מנכ״לית מכבי שירותי בריאות בביקור במחוז הדרום: ״נערכים להמשך עבודה שוטפת גם במהלך חג הפסח; רפואת הקהילה פועלת כבשגרה למען המטופלים - במרפאות ובמוקדי החירום”
על רקע המשך הלחימה ופינוי תושבי הדרום שביתם נפגע במבצע...
דילוג לתוכן