"משחקורונה" : חדר בריחה וירטואלי עם חידות על נגיף הקורונה

"משחקורונה" : חדר בריחה וירטואלי עם חידות על נגיף הקורונה
קרדיט ויטמין שיא

לאור המצב הנוכחי בו מגפת הקורונה אילצה משפחות שלמות להישאר בבתים, חברת "ויטמין שיא" מירוחם וחברת קמביום, הפועלות בירוחם, בשיתוף כיל מציגה  את ה-"משחקורונה". המשחק שנוצר כחלק מפרויקט "חושבים עושים – בידוד ללא בדידות" של חברת כיל, מזמין את הילדים והוריהם ליהנות מחדר בריחה ואף למצוא תרופה לקורונה.

חדר בריחה וירטואלי עם חידות על נגיף הקורונה
קרדיט ויטמין שיא

מַחֲלָה מִסְתּוֹרִית מְאַיֶּימֶת עַל קִיּוּמוֹ שֶׁל הָעוֹלָם, וְרַק מְעַטִּים יוּכְלוּ לְפַעֲנֵחַ אֶת הַסּוֹדכֵּיצַד לְהִילָּחֵם בָּהּ וּלְהַצִּיל אֶת הָעוֹלָם. אָנוּ זְקוּקִים לְצֶוֶות חַד וְנוֹעָז עַל מְנַת לְהַצִּיל אֶת הָאֱנוֹשׁוּתהַזְּמַן קָצָר, הַשָּׁעוֹן מְתַקְתֵּק וְאַתֶּם חַיָּיבִים לְמַהֵר.

 

כך נפתח משחק הבריחה האינטרנקטיבי "משחקורונה" שיצרה חברת ויטמין שיא מירוחם, בשיתוף פרויקט "חושבים עושים – בידוד ללא בדידות" של חברת כיל ובעזרת אפליקציה של חברת "קמביום". במהלך המשחק המשפחה תפתור חידות מאתגרות, תעבור שלבים ותמצא את המרכיבים לתרופה המיוחלת לתופעות הלוואי של מחלת הקורונה. המשחק אמנם מתרחש בעולם הווירטואלי, אך הילדים יידרשו להשתמש בחומרי עזר בכדי לענות על כל החידות, פעולה שהופכת את המשחק למציאותי יותר ודומה לחדר בריחה אמיתי.

המשחק יצא לאור כחלק מפרויקט "חושבים עושים – בידוד ללא בדידות" של חברת כיל, פרויקט שמטרתו לעודד מיזמים חברתיים של יזמים מקומיים תוך ליווי מקצועי של החברה. בתקופה שכזו בה מסגרות החינוך אינן פועלות וילדים מבלים זמן רב בבית, ה-"משחקורונה" מביא אתו חוויה חינוכית ומשעשעת אותה ההורים והילדים יכולים לחלוק יחד כדי להפוך את האווירה הביתית לאופטימית ומחזקת.

תמר יוקל, הבעלים של חברת ויטמין שיא הוסיפה: "את ההשראה למשחק קיבלתי מהילדים שלי. המטרה העיקרית של המשחק היא לעזור למשפחות להעביר את הזמן באנרגיות טובות ובתחושה של ביחד. חשוב להראות לילדים שאפשר להעביר את הזמן עם פעילויות חינוכיות ומשעשעות, בעיקר כאלו שדורשות שיתוף פעולה, חשיבה קדימה ואופטימיות".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
לקראת יום העצמאות תשפ"ו משרד העלייה והקליטה מפרסם: מעל 2,000 עולים חדשים הגיעו לאזור הדרום מיום העצמאות אשתקד
אופיר סופר, שר העלייה והקליטה: "אלפי העולים שבחרו להגיע למדינת...
רשות הטבע והגנים: הבז שברח מהבזיארים - והקים משפחה במדבר יהודה
במהלך סקר דורסים במדבר יהודה אותר בז מדברי נדיר, שעל...
מעומק השבי למאהל הגבורה: איתן מור ומשפחת זמורה במפגשים פתוחים לקהל הרחב
ימים ספורים לאחר יום השואה, כשהלב הישראלי עובר מזיכרון העבר...
להקת המחול קמע יוצאת לגרמניה עם "כרמינה בורנה 2.0" מאת תמיר גינץ ותציג השבוע את Gray בבאר שבע
להקת המחול קמע תצא בשבוע הבא לסיור הופעות בגרמניה, במסגרתו...
בין אזעקות לעשייה: קהילת תיכון רגר בבאר שבע התגייסה למען החיילים
עם פרוץ המלחמה והשבתת מערכת החינוך, הפך תיכון רגר בבאר...
דן בדרום ודן באר שבע חוזרות לפעילות מלאה מיום א' הקרוב
בעקבות הסכם הפסקת האש, חברות התחבורה הציבורית דן בדרום ודן...
מסקר שערכה עמותת 'הראש הכרוני שלי' עולה: מעל למחצית מחולי המיגרנה מדווחים על עלייה בתדירות ההתקפים מאז תחילת המלחמה וכ 90% נאלצו להיכנס למרחב מוגן בזמן התקף כ 10% מהמשיבים הם תושבי הדרום
פייגא מרקס, יו"ר עמותת 'הראש הכרוני שלי': "ממצאי הסקר מוכיחים...
כ-660 דירות בדיור הציבורי נפגעו במבצע “שאגת הארי”; עבודות השיקום בעיצומן
בהנחיית שר הבינוי והשיכון חיים כץ, צוותי זרוע השיכון במשרד...
האורות חוזרים למסך: בית הקולנוע פלאנט בבאר שבע נפתח מחדש לפעילות
מתחם הקולנוע פלאנט (Planet) בבאר שבע חוזר לפעילות ומחדש את...
כל הכבוד לצה"ל!!! ד”ר להבית אקרמן מתגייסת למילואים ונכנסת לעזה לטפל בחיילי צה”ל
ד”ר להבית אקרמן, בת 55, מומחית לרפואת עור, ממשיכה להוביל...
דילוג לתוכן