מפתחות להצלחה: פורום "קומנדו העסקים" נפתח בקריית גת

מפתחות להצלחה: פורום "קומנדו העסקים" נפתח בקריית גת
באדיבות מעוף

משרד הכלכלה באמצעות הסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים ומערך מעוף מרחב דרום חגגו השבוע את פתיחת פורום " קומנדו העסקים" של קריית גת. באירוע הפתיחה שנערך במרכז הצעירים, תנופה בקריית גת, השתתפו עשרות עסקים מהאזור שנפגשו עם נציגי עיריית קריית גת ועם הצוותים המקצועיים של מעוף סניף קריית גת.

פורום "קומנדו לעסקים" הינו חלק מסדרת פורומים עסקיים מטעם מעוף, שנועדו לקדם שיתופי פעולה ולחזק את העסקים באזור.

פורום "קומנדו העסקים"
באדיבות מעוף

במסגרת תכנית הפורומים העסקיים של משרד הכלכלה והתעשייה, הפועל בשיתוף הרשויות המקומיות, נפתח השבוע פורום עסקי בשיתוף עיריית קריית גת עבור בעלי עסקים מהעיר. הפרויקט להקמת פורומים פותח על מנת לפעול להגדלת ההזדמנויות העסקיות באזור, לסייע לעסקים בניהול עסק, לקדם שיתופי פעולה ולעודד את הרכש המקומי.

השבוע, נפגשו לראשונה חברי הפורום העסקי בקריית גת להכרות ובניית יעדים ומטרות לפעילות. פורום קומנדו לעסקים יפעל בין היתר לחיזוק הפעילות המשותפת של עסקים בסביבה, מפגשי חיבור בין עסקים לבין לקוחות פוטנציאליים ובניית קהילה עסקית איתנה המחזקת את החוסן הכלכלי של האזור.

ארז חסון, סגן ראש העיר קריית גת, נפגש עם בעלי העסקים, בירך אותם על השתתפותם ופעילותם בפורום ואף הציע להם תובנות מהעולם העסקי: "גם אנשי עסקים וותיקים מבינים שבעולם העסקי כל הזמן יש מה ללמוד. ללמוד מהדרך העסקית, ללמוד מפעילות של אחרים וכמובן ללמוד גם מהטעויות שבדרך. כל אלה ביחד מהווים מפתחות חשובים להצלחה בעולם היזמות המודרני".

את אירוע הפתיחה שנערך במרכז הצעירים "תנופה" בקריית גת, ניהל שי חיות, מנהל סניף מעוף בקריית גת, אשר אחראי על תפעול פורום זה ופורומים עסקיים נוספים.

אפי מחלב, מנהל מעוף מרחב דרום, בירך על פתיחת הפורום ואמר: "אנו במשרד הכלכלה והתעשייה, מבינים כי העסקים הקטנים והבינוניים הם המנועים המרכזיים לצמיחה  כלכלית באזור. תפקידנו הוא להעניק להם רשת ביטחון על ידי כלים מקצועיים, ייעוץ מומחים, וזאת על מנת שיוכלו לפעול באופן המיטבי בזירה העסקית. הפורומים העסקיים שאנו מפעילים הינם דוגמא לפעילות שלנו שמעניקה לעסקים בראש ובראשנה קהילה תומכת לצד ליווי עסקי מקצועי".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
כבוד לאולפנת אמית אוריה: סלמלק מקונן נבחרה למצטיינת הנשיא
סלמלק מקונן, בוגרת אולפנת אמית באר שבע נבחרה למצטיינת השירות...
שבירת שגרה מרעננת: מבקרי מרכז היום לקשיש של "משמרות" ירוחם נהנו מיום כיף בים המלח
מבקרי מרכז היום לקשיש של חברת "משמרות" ירוחם יצאו השבוע...
שנתיים וחצי אחרי שאיבד את הוריו בנובה: אליאב עבדוש עלה היום לתורה
אליאב עבדוש, בנם הבכור של גל ונאג'י עבדוש ז"ל, שנרצחו...
ממשיכים להילחם למען הקבלנים הרשומים: בעקבות תפיסת השב"חים באתרי הבנייה בבאר שבע - מנכ"ל ארגון הקבלנים בנגב דורש בכנסת פתרון מיידי למשבר כוח האדם בענף
בדיון דחוף שהתקיים בוועדה לעובדים זרים בכנסת, בעקבות מבצע האכיפה...
דור האנרגיה הבא: תוכנית "סוויץ'" של משרד האנרגיה והתשתיות באופקים יוצאת לדרך
התוכנית, שתפעל בשנת הלימודים הקרובה, תכשיר את בני ובנות הנוער...
חברת החשמל החלה בהטמנת רשת החשמל ברחובות מישור הגפן והטייסים באופקים
חברת החשמל ועיריית אופקים החלו בימים אלו בביצוע מהלך נרחב...
מבקר המדינה: תשתיות הניקוז באשקלון עדיין לא ערוכות לשיטפונות. כמו כן: ליקויים בחלוקת התמיכות לתנועות הנוער בדימונה
בדצמבר 2025 פקדו את אזור אשקלון הצפות שחייבו הפעלת כוחות...
יזמות צעירה בערבה התיכונה
במסגרת התוכנית (Start Up Now) SUN של עמותת יוניסטרים, השלימו השבוע 15 תלמידות ותלמידים משכבה...
מסע משמעותי ומגבש לתלמידי אמית טכנולוגי אשקלון בקיבוץ ניר עוז
מסע המכינה השנתי של בית החינוך אמית טכנולוגי אשקלון אמנם...
חדשנות ישראלית בשירות העולם
במרכז המשתלמים הבינלאומי לחקלאות  AICATבערבה התיכונה, התקיים טקס חגיגי ל- 300 בוגרים...
דילוג לתוכן