הנה עוד דרך נפלאה לפתוח בה את השנה החדשה : ארוחת צהריים במסעדה הכשרה והחדשה "לחם בשר", במרכז מול 7 באר שבע.
זה מה שקרה השבוע לאברהם מימון הבעלים של \תבליני מימון\ ומיימונ'ס אפיה שבא לאכול צהריים במסעדה החביבה עליו. כשנכנס הופתע אברהם לגלות במקום עוד שני מכרים : צביקה אלוש הבעלים של משרד יחסי הציבור "צבי תקשורת" וציון חדד מנכ"ל עמותת "בית מוריה". השלושה החליטו לאחד כוחות כשמנהל המסעדה, מבורך כהן, מפנק אותם אישית במנות טעימות להפליא.
תוך כדי שיחה התברר לציון חדד שאברהם מימון שגדל בשוק של באר-שבע הקטנה היה חבר טוב של אביו שהיה בעלים של המותג הבאר-שבעי המיוחד "בוגה". ותיקי באר-שבע זוכרים בוודאי את המשקה הייחודי שליווה את כל האירועים בבירת הנגב של שנות ה-60 וה-70.
