מהנדסים, אבל ב'סטייל'

מהנדסים, אבל ב'סטייל'
-קרדיט סמי שמעון

חשבתם שהנדסה זה מתמטיקה ומספרים? רונית שקרצ'י, מרצה ב-SCE המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון, מוכיחה שיש גם סטייל ועיצוב. שקרצ'י הגיעה השבוע לפאב ביאליק 26 בבאר-שבע להרצות לסטודנטים ואורחים נוספים על עיצוב הבית ו-"Home-Styling". ההרצאה התקיימה כחלק מפרויקט "מהנדסים על הבר" של SCE וחברת כיל.

ההרצאה במהנדסים על הבר
-קרדיט סמי שמעון

השבוע הגיעו עשרות סטודנטים, בוגרים, אנשי סגל ואורחים להרצאה בפאב ביאליק 26 בשכונה ב' בבאר שבע. ההרצאה, יוזמה של אגודת הסטודנטים של SCE המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון, הייתה של רונית שקרצ'י, מרצה במכללה בתחומי ניהול משאבי אנוש, כתיבה מדעית ומערכות מידע. שקרצ'י, העוסקת בשנים האחרונות גם בתחום עיצוב הפנים, הרצתה לסטודנטים על עיצוב הבית, כללים בסיסיים מתחום ההום-סטיילינג, ואיך להפוך את חלל הבית ליפה, מעוצב והרמוני, בתקציב דל.

ההרצאה התקיימה כחלק מפרויקט "מהנדסים על הבר" בשיתוף עם חברת כיל כחלק מהקשר של החברה עם הקהילה. במסגרת הפרויקט מרצים מהמכללה ועובדי כיל מקיימים הרצאות מול סטודנטים והקהל הרחב בשעות הערב בפאב ביאליק 26 שבשכונה ב' בבאר שבע. נושאי ההרצאות סובבים את תחום ההנדסה אך מביאים זוויות חדשות לפי תחום ההתמחות של המרצים.

"זו פעם ראשונה שקיימתי הרצאה בתחום ההנדסה בפאב" סיפרה רונית שקרצ'י. "בחרתי להעביר הרצאה בנושא "הום-סטיילינג" משום שעלתה דרישה של הסטודנטים להרצאה בתחומים אלו. עולם ההנדסה הוא עולם רחב וחלק גדול ממנו הוא נושא העיצוב, הנראות והנוחות למשתמש. נושאים אלה באים לידי ביטוי גם בתכנון החלל הפנימי של הבית שלנו. הגיעו סטודנטים הלומדים מגוון תחומים, ומכל המוסדות האקדמיים בבאר שבע ותושבי באר שבע סקרנים. נהניתי מאוד לשבת עם הסטודנטים באווירה שונה ואני בטוחה שהם לקחו חלק מהטיפים איתם הביתה".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
אמרו לנו להצניע את הדרום, אבל החלטנו לעשות בדיוק ההפך
גאווה דרומית, מיתוג מבית: שני מרצים ובוגר מבית הספר להנדסאים...
הסטודנטים הזרים הראשונים כבר בארץ!
מועצה אזורית הערבה התיכונה: מלבד לימודי החקלאות המתקדמת הנלמדים במרכז...
גם השנה: מדרשיית אמית קמה ירוחם - מצטיינת משרד החינוך
מדרשיית אמית קמה בירוחם נבחרה על ידי משרד החינוך לבית...
22 משפחות ושנה אחת: כך הפך שיתוף הפעולה בין ICL לגרעין צבר בבאר שבע לעוגן עבור חיילים בודדים
לפני כשנה יצא לדרך שיתוף הפעולה בין חברת ICL הנחשבת...
אל תחכו לדקה ה-90 לקראת מרוץ הלילה של באר שבע- איפה כדאי להתאמן בעיר?
ב-9 בספטמבר יהפכו רחובותיה של בירת הנגב למסלול ריצה מואר...
ספטמבר מתוק ויצירתי: פעילויות, סדנאות, הצגות ואירועים חגיגיים ומשפחתים לתחילת השנה החדשה בעופר קניותר
חודש ספטמבר מגיע לעופר קניותר עם שלל פעילויות חגיגיות לילדים,...
אלפי בלונים במבוך ענק: האטרקציה שתכבוש את הקיץ מגיעה לבאר שבע
במהלך חודש אוגוסט, מתחם העיצוב "דיזיין פלוס" בבאר שבע יהפוך...
דיירות חדשות במפרץ אילת: שש צבות ים שולבו בטבע
שש נקבות של צב ים קרני המצוידות במשדרי לוויין מתקדמים,...
מחברים את הגוף והנפש מהיסוד: שיבא נגב מובילה את המהפכה שתביא רפואה שלמה לנגב
לראשונה בתולדות מערכת הבריאות בישראל, בית חולים כללי ובית חולים...
פותחים את שנת הלימודים יחד: זו השנה השנייה ברציפות בה 'עמותת קהילת שבט הנובה' תחלק כ-850 ילקוטים לילדי שורדי מסיבות הדרום וילדי המשפחות השכולות מטבח ה-7 באוקטובר.
הילקוטים החדשים, המאובזרים בציוד לימודי ומותאמים לילדים מגיל הגן ועד...
דילוג לתוכן