מדי גשם למקצועיים וחובבים – המשדרים ישירות לאתר האינטרנט

מדי גשם למקצועיים וחובבים – המשדרים ישירות לאתר האינטרנט
TFA

חברת 'אגרולן' המתמחה בשיווק ציוד משוכלל, המסייע לשמור על הסביבה ולחסוך במים ואנרגיה, תציג בתערוכה החקלאית הגדולה בישראל במו"פ ערבה תיכונה וצפונית ב- 19-20 בינואר 2022, בערבה התיכונה, את מדי הגשם המקצועיים לתחום המקצועי וכן לחובבי מזג האוויר וכאלו שחולמים להיות חזאים, בעיקר בתקופה זו, כאשר משבר האקלים כבר כאן, מזג האוויר משתנה ומתחמם בכל העולם וכל גשם שיורד הוא ברכה.

-צילום-PESSL LORAIN

למדי הגשם זקוקים אנשי מקצוע וחקלאים, אך כל אחד יכול למדוד בביתו את כמות המשקעים בעזרת מדי גשם מקצועיים, שהינם מכשירי מדידה מדויקים האוספים את כמות מי הגשם בחורף.

מכשיר מד גשם בסיסי מורכב ממיכל שצורתו גליל, בעל קוטר מסוים הפתוח בחלקו העליון. במיכל ניצבת מבחנה עליה מסומנים קווים המציינים את הגובה במילימטרים. בפתח המיכל מונח משפך המוצמד אל פתח המבחנה לקליטת טיפות הגשם היורדות. כאשר יורד גשם הוא זולג על דפנות המשפך, יורד אל המבחנה וממלא אותה. הגובה שאליו יגיעו המים מציין את כמות הגשם. כמות זו מציינת את גובה המים המכסים את פני הקרקע באזור בו יורד גשם, מדמה פני שטח ישרים ללא כמות מים שמתאדה או מחלחלת לקרקע.

בנוסף, מציעה חברת אגרולן מד גשם אוטומטי המשדר ישירות מהשטח לאתר אינטרנט חדש www.rain.org.il, את כמויות הגשם בפריסה ארצית על מפה. האתר מתעדכן מהחיישנים פעם בשעה וכך כל עם ישראל יוכל לצפות במדידות הגשם הישר מבעל מד הגשם. המחירים נעים בין מד גשם ידני ב-60 שקלים לחיישן גשם במחיר- 303 שקלים. מתאים לחובבי מזג אויר, חקלאים ולמתנה נהדרת.

בהיצע החדש של החברה, נמנים גם מוצרים יותר מתקדמים כמו מד הגשם האלקטרוני LoRAIN המשדר נתונים לענן ומהווה דור חדש של תחנות מזג אוויר המודדות משקעים, טמפרטורת האוויר, לחות יחסית ורטיבות קרקע (2,129 שקלים) ומד רוח אלחוטי Windy המשדר נתונים לאפליקציה ייעודית לאייפון ואנדרואיד, באמצעות בלוטוס למרחק של עד 100 מטר ומכיל חיישן מדויק ואיכותי עם עדכון אוטומטי של נתונים כל שניה, (1,168 שקלים). בנוסף תציג חברת אגרולן מיכשור מתקדם וחדשני לתחומי החקלאות.

 

בתערוכה החקלאית הגדולה בישראל, במו"פ ערבה תיכונה וצפונית בתחנת 'יאיר' בחצבה, שתתקיים ב- 19-20 בינואר 2022, תצגנה 200 חברות, חידושים ופיתוחים מהארץ והעולם בתחומי החקלאות, גינון ביתי, שינוע, איכות הסביבה, חשמל סולארי, זנים חדשים, רכבי שטח ועוד. בתערוכה המשתרעת על פני 20 דונם, יתקיים גם שוק איכרים, ביתן תיירות, מופעים ועוד. הכניסה לתערוכה ללא תשלום.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
פורים שמח וצבעוני בקניותר! אירועים לכל המשפחה הכניסה חופשית – ללא תשלום
קניון עופר קניותר, מקבוצת קניוני עופר, יערוך במהלך חודש מרץ...
כך מאמצים עובדי פלקסטרוניקס עובדים עם מוגבלות המלווים ע"י עמותת "יחדיו" באופקים
מי שמעוניין להבין כיצד נראית קליטה מיטבית של אנשים עם...
שותפות שמצמיחה מנהיגות: שיתוף הפעולה בין חברת "אדמה" למרכז המצוינות של "חינוך לפסגות" בבאר שבע
חניכי מרכז המצוינות של עמותת "חינוך לפסגות" בבית ספר היובל...
נשיאת ביהמ"ש העליון בדימוס אסתר חיות: "חייבים לקחת אחריות על זיכרון השואה ועל הנחלת זיכרון השואה"
 המכללה האקדמית אשקלון קיימה בשבוע שעבר את הכנס "מאפר לתפארת",...
אזביון מדברי -אביב במדבר- קרדיט צילום: עדי מטמון, מורה דרך, הערבה התיכונה
טיול אביבי אל הפריחות בערבה
למרות מיעוט הגשמים, החורף שאכזב ומעט השיטפונות בנגב, הערבה התיכונה...
יוזמה ייחודית באופקים
בשנים האחרונות רכישת דירה בישראל הפכה עבור משפחות רבות לצעד...
בונים עתיד משותף בנגב
המועצה המקומית התעשייתית נאות חובב אירחה השבוע את יו״ר מרכזי...
"קוראים בעקבות גיבורים" - תלמידי תיכון ''יוצר עתיד באר-שבע'' פגשו את כלת פרס ישראל מרים פרץ באירוע שיא לתוכנית חינוכית ייחודית
התוכנית המקורית ''קוראים בעקבות גיבורים'', שהתקיימה זו השנה הראשונה, בתיכון...
קרדיט צילום: דוברות ההסתדרות
כ-200 עובדות ועובדים סוציאליים ממחוז דרום התכנסו בבאר שבע לאירוע הפוגה עם זרקור מיוחד לעשייה בחברה הבדואית
בשבוע שעבר, בבאר שבע אירוע הפוגה מיוחד לעובדות ועובדים סוציאליים...
מעל 24,000 תושבים: הנתונים חושפים חוסן תעסוקתי יוצא דופן בדרום
מעל 24,000 תושבים - הנתונים חושפים חוסן תעסוקתי יוצא דופן...
דילוג לתוכן