מאות מתנדבי בית מוריה האירו את באר שבע

מאות מתנדבי בית מוריה האירו את באר שבע
קרדיט בית מוריה

אתמול בערב, נר שלישי של חנוכה, יצאו לרחובות באר שבע מאות מתנדבי עמותת בית מוריה להאיר את החג ולהדליק נרות עם תושבים קשישים עריריים בעיר במסגרת פרויקט "מדליקים ביחד נר – מאירים את הלב".

 

 מתנדבי עמותת בית מוריה מדליקים נרות עם תושבים קשישים עריריים
קרדיט בית מוריה
 מתנדבי עמותת בית מוריה מדליקים נרות עם תושבים קשישים עריריים
קרדיט בית מוריה

מאות מתנדבים יצאו אתמול בערב למבצע ההתנדבות הגדול של עמותת בית מוריה בבאר שבע – "מדליקים ביחד נר – מאירים את הלב". במסגרת הפעילות, קיבלו המתנדבים קופסאות חנוכה וכתובת של קשיש ערירי. המתנדבים יצאו בשעה 19:00 בערב בדיוק לכתובות שקיבלו ברחבי העיר והדליקו נרות חנוכה עם הקשישים, כדי שלא יהיו לבד בחג האורות. בקופסאות מצאו המתנדבים נרות, חנוכייה, סוכריות, וכמובן סופגניות.

את נר שלישי של חנוכה זכינו להדליק ילדי המועדונית בשכונה ג' ומתנדבים נוספים" סיפרה טוהר צוברה, מנהלת הבית החם בבית מוריה. "הגענו לסבתא אסתר שפתחה לנו בקושי רב את הדלת, היא סובלת מכאבים בכל גופה ובכתה כשסיפרה שבמשך השנה אף אחד לא דופק לה על הדלת ולא בא אליה. שרנו יחד שירים, חיבקנו חזק, הדלקנו את הנרות והבטחנו לבוא שוב במשך כל השנה."

שירן מתתיהו, מתנדבת בפרויקט, סיפרה: "יצאנו מהדלקת נרות יחד עם פולה, ניצולת שואה מקסימה, ואין לי מילים להודות על הזכות שנפלה בחלקנו. אני כל כך שמחה ומקווה להמשיך ולבקר אותה גם בהמשך. היא הייתה מאושרת שבאנו לבקר ולהדליק נרות יחד והשמחה שלה הייתה מדבקת".

ציון חדד, מנכ"ל עמותת בית מוריה, סיפר: "התרגשנו לראות אתמול בערב מאות מתנדבים מהעמותה ואנשים פרטיים שהיו מוכנים לתת מזמנם כדי להדליק נרות עם זרים שלא פגשו מעולם. החיבור היה שמח וקיבלנו הרבה תגובות חיוביות – גם מהקשישים שנהנו מהחברה והאור, וגם מהמתנדבים שהתרגשו מהיכולת לשמח אדם אחר במעשה אחד קטן. אני מאחל המשך חג שמח לכל תושבי באר שבע". 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
יו"ר ארגון הקבלנים בנגב, אלי אביסרור, בקריאה לממשלה: "התחדשות עירונית אינה רק פתרון למצוקת הדיור – היא משנה ומצילה חיים!"
בעקבות המלחמה מול איראן שהחלה במפתיע וללא כל התראה והטרגדיות...
לקראת אי סדר עולמי חדש
המכללה האקדמית אשקלון אירחה את הכנס ה-18 של העמותה הישראלית...
מתגייסים למען העורף: מרחב נגב בהסתדרות הקים חמ"ל לסיוע ותמיכה בעובדי כוחות הביטחון וההצלה
מיד עם פרוץ המבצע "עם כלביא", הנחה יו"ר ההסתדרות, ארנון...
הרמוניה דרומית: מקהלות תלמידים מכל הנגב הופיעו עם הסינפונייטה הישראלית באר שבע
ביום חמישי האחרון התמלא המשכן לאמנויות הבמה בבאר שבע בקולות...
פתיחת התערוכה השלישית בסדרת תערוכות היחיד "דרום מערב" לאמני.ות הנגב המערבי: מור פלד, "חדר במלון קיסר"
פתיחת תערוכת היחיד של מור פלד "חדר במלון קיסר", ביום שלישי...
אופקים חוגגת פתיחה חגיגית למתחם GT CENTER החדש: עוד צעד משמעותי בצמיחתה של העיר
אתמול (שלישי), נחנך באירוע חגיגי מתחם GT CENTER החדש באופקים...
קרדיט צילום: מדיה מועדון הכדורסל הפועל ICL באר שבע/ דימונה
הצלחה כפולה לנציגות הדרום: שתי קבוצות, שתי אליפויות, רגע של גאווה!
קבלת פנים חגיגית לשחקניות הפועל ICL באר שבע/דימונה לכבוד עונה...
ילנה טרופנוב: "יש בעם הזה הרבה חוסן להמשיך קדימה ולא לאבד תקווה"
יותר מ-2,000 איש השתתפו בטקס חלוקת תארים של המכללה האקדמית...
קרדיט צילום: ICNL Israel
מה קורה כשקו הייצור מותקף? תעשיינים וסייבר
המועדון העסקי של התאחדות התעשיינים מרחב דרום, בשיתוף עם מערך...
פונו מהבית – ונאלצו להתמודד עם קשיים בירוקרטים
שיעור השיבה בקרב מפונים מאזור הדרום חצה את רף ה–90%...
דילוג לתוכן