מאות בשוק הלילה באופקים

מאות בשוק הלילה באופקים
צילום דוברות עיריית אופקים
צילום דוברות עיריית אופקים

הצלחה לשוק הלילה באופקים: מאות תושבים ואורחים הגיעו ביום ראשון לשוק הלילה (Night Market) הראשון אשר נערך ברחבת השוק העירוני בעיר. דוכני המכירה שהוצבו במקום כללו מארזי מתנות לחגים, עוגיות ומתוקים, ריבות, בגדים, תכשיטים, מוצרי טיפוח ויופי ועוד, והמבקרים הרבים נהנו בין היתר ממופעי רחוב, משאיות אוכל ומופע סליחות עם המוזיקאי ארז נטף – הכל בהתאם לתנאי התו הירוק. את האירוע ארגנה מחלקת התרבות של מתנ"ס אופקים, בשיתוף עיריית אופקים, מרכז צעירים אופקים, משרד התרבות והספורט והאגף לתרבות יהודית במשרד החינוך.

"גם בתקופה מאתגרת כמו זו אנחנו ממשיכים לקיים פעילויות מגוונות – הכל למען התושבים", אמר ראש עיריית אופקים, איציק דנינו. "שמחתי לראות את בעלי העסקים שנעתרו להזמנה להציב דוכנים ואת התושבים שהגיעו וערכו קניות לקראת המועדים הקרבים. נמשיך לקיים פעילויות מסוג זה גם בעתיד הקרוב. בהזדמנות זאת אני מאחל לכל תושבי אופקים גמר חתימה טובה וחג סוכות שמח!".

"שוק הלילה הוא הזדמנות נוספת לשלב תרבות, מפגש בין קבוצות וקהילות, יחד עם עידוד הסוחרים המקומיים באווירת החגים והסליחות", הוסיף מנהל מתנ"ס אופקים, שי אלקלעי. "מדובר בפרי יוזמה משותפת של מחלקת התרבות ומרכז הצעירים, ואנחנו מקווים שיהיו כמוהו בעתיד". "שמחנו והתרגשנו לקחת חלק בנייט מרקט העירוני", סיכמה רכזת מעורבות חברתית במרכז צעירים, מאיה מור יוסף. "רצינו לייצר ווייב חדש שיותאם גם לצעירים ולשלב בין כלל הקהלים בעיר – ואין דרך טובה יותר לכך מקניות באווירת החגים. השילוב המוצלח של שוק לילה וסליחות לקראת יום הכיפורים ללא ספק עשו את שלהם ואנחנו מקווים שנוכל לאמץ את האירוע כמסורת". 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מילדות לבגרות: עמותת נגבה ומועדוניות באר שבע ציינו את אירוע בנות המצווה השנתי, המסכם שנה של פעילות חינוכית משותפת
נערות עמותת "נגבה" ומועדוניות באר שבע חגגו השבוע את המעבר...
רשת DONNA VICTORIA פותחת חנות דגל חדשה בעופר קניותר נס ציונה בהשקעה של חצי מיליון שקל
לרגל הפתיחה החגיגית תעניק הרשת מבצע השקה חד פעמי: 1+1...
"לילות קיץ בערבה"
תצפית כוכבים בטלסקופ, צפייה בחיות הבר הליליות, ארוחות שטח ומדורה, קולינריה...
"השנים הללו": המציאות הישראלית פוגשת את לב המדבר תערוכה חדשה בערבה
תערוכת אמני הערבה התיכונה בגלריה 'עשוש' כפר האמנים צוקים מציגה...
"חלק ממשי ממורשת בית הספר" - נחנך פרויקט סרטי ההנצחה המרגש של מקיף אמית שדרות
רגע לפני היציאה לחופשת הקיץ, התקיים במקיף הכללי למדעים אמית...
נפרדים בחסד
במקום חגיגות שגרתיות, תלמידי שכבת י"ב בישיבה התיכונית אמית בלבב...
1,000 ימים עברו מאז טבח שבעה באוקטובר
"עבורי לא עבר אפילו יום אחד": ביום ה־1,000 למלחמה, שמונה...
תוכנית ענק להתחדשות עירונית במכרז נתיבות המקודמת ע"י רשות מקרקעי ישראל והעירייה - אושרה להפקדה בותמ"ל
התוכנית 'התחדשות מרכז העיר נתיבות (העיר הותיקה כניסה מזרחית)' כוללת...
הנהלת רשות מקרקעי ישראל סיירה בעוטף עזה: נמשיך לפעול בנחישות לקידום התקומה בדרום ולצמיחת היישובים
הנהלת רשות מקרקעי ישראל (רמ"י) קיימה השבוע סיור ביישובי עוטף...
החופש למצוינות באופקים
כ-5,000 תלמידות ותלמידי אופקים פתחו את הקיץ במסגרות החינוך והמצוינות...
דילוג לתוכן