לרגל חודש המודעות לסרטן העור: יערכו בדיקות לגילוי מוקדם של סרטן העור – ללא תשלום

לרגל חודש המודעות לסרטן העור: יערכו בדיקות לגילוי מוקדם של סרטן העור – ללא תשלום
צילום: יח"צ

מותג הדרמו-קוסמטיקה לה רוש-פוזה, בשיתוף העמותה הישראלית לסרטן העור, יקיימו פעילות לבדיקות עור ע"י רופאים מומחים, ללא תשלום, במטרה להעלות את המודעות לסרטן העור ולעודד גילוי מוקדם בקרב הציבור הרחב

לרגל חודש המודעות למניעת סרטן העור, מותג הדרמו-קוסמטיקה לה רוש-פוזה בשיתוף העמותה הישראלית לסרטן העור, יקיימו פעילות בדיקות לגילוי מוקדם של סרטן העור לקהל הרחב- ללא עלות ועל ידי רופאי עור מומחים, במטרה להעלות את המודעות לסרטן העור ולעודד גילוי מוקדם בקרב הציבור הרחב.

הבדיקות יערכו במהלך חודש יוני, חודש המודעות לסרטן העור, במתחמי פופ-אפ ייעודים שנבנו  בקניונים במיוחד לצורך האירוע. מתחם הפופ-אפ יכלול חדר טיפולים בו יבוצעו בדיקות שומות ונקודות חן חשודות למבקרים. כמו כן, במתחם ניתן יהיה לקבל מידע, להתנסות בפעילויות אינטראקטיביות ולקבל דוגמיות של מוצרי הגנה לשמש של לה רוש-פוזה וגם לרכוש אותם בהנחה של 30%.

הבדיקות יערכו ב – 3 קניונים מובילים ברחבי הארץ, בשעות 12:00 עד 20:00. הפופ אפ הראשון יפתח בקניון עופר רמת אביב, החל מה 09.06.25 עד ה-13.06.25. בעופר הקריון בקרית ביאליק הפופ אפ יפעל החל מה-15.6 עד ה-19.06.25 בעופר גרנד קניון באר שבע החל מה-23.6 עד ה  27.06.25.

כמו כן יפתח מתחם פופ אפ בקניון עזריאלי חיפה, בתאריכים 9-12/6 בו ניתן יהיה לרכוש מוצרים ולהנות מהפעילויות, ללא בדיקות עור.

ד"ר אנה אשכול מומחית ברפואת עור שתוביל את פעילות הבדיקות: "מלנומה הינה אחת משלושת סרטני העור השכיחים ביותר, ונחשבת לקטלנית שביניהם. מדי שנה מאובחנים בישראל למעלה מ-1,400 חולים חדשים במלנומה,  ומאותו רגע חייהם משתנים, פעמים רבות באופן קיצוני. נתונים אלו ניתנים לשינוי, הן מצד מניעת התחלואה, והן מצד שיפור הטיפול עד כדי ריפוי המחלה. הדרך היעילה ביותר להגן על העור היא שילוב של בדיקה תקופתית סדירה אצל רופא עור, שימוש קבוע במסנן קרינה איכותי רחב טווח".

גיא דנמן מנכ"ל חטיבת הדרמו-קוסמטיקה בלוריאל ישראל: " כחלק בלתי נפרד מהאג'נדה הגלובלית של המותג לה רוש-פוזה, המחויב לפעול למען בריאות העור באמצעות מודעות, נגישות ובדיקות מצילות חיים, ערכנו בשנים האחרונות בדיקות לגילוי מוקדם של סרטן העור, בחופי הים ברחבי הארץ. לראשונה, השנה, אנו פותחים מתחמי פופ-אפ לקהל הרחב בקניונים, בהם יתבצעו הבדיקות לקהל המבקרים.

לדבריו: "מעבר לפיתוח מוצרים חדשניים להגנה מפני השמש, חשוב לנו ליזום פעילויות שמטרתם לעלות את המודעות לחשיבות ההגנה מהשמש ובדיקות שוטפות של נגעי עור. אני מברך על שיתוף הפעולה ארוך הטווח עם העמותה הישראלית לסרטן העור ועם רופאי עור רבים בישראל בנושא".

מנכלי"ת העמותה הישראלית לסרטן העור  קרן ביתן שמש מסרה:" חודש המודעות לסרטן העור הוא הזדמנות חשובה להזכיר לכולנו שמדובר בסרטן הניתן למניעה. כל שינוי בעור – כתם חדש, שומה שמשנה צורה או צבע – הוא סיבה לפנות לבדיקה. לעיתים זה כל מה שנדרש כדי להציל חיים. לדבריה: "כחלק מהמאמץ הלאומי שאנו מובילים, פועלת העמותה לקידום התוכנית הלאומית להעלאת מודעות ומניעה של סרטן העור. זהו צעד משמעותי בהנגשת הרפואה המונעת לכל אדם, בכל גיל ובכל מקום. אנחנו מזמינים את הציבור לקחת חלק – להיבדק, לשים לב, ולהפיץ את המסר: גילו מוקדם מציל חיים".

לה רוש-פוזה מציע את סדרת המוצרים – אנתליוס, סדרה פורצת דרך בשוק המוצרים להגנה מפני השמש. עם יכולת הגנה גבוהה במיוחד ורחבת טווח, מבוססת על יותר מ-30 שנות מחקר קליני מתקדם בנושא הגנה מפני השמש ועור רגיש לשמש. מוצרי ההגנה של לה רוש-פוזה מציעים פתרונות מתקדמים להגנה יומיומית עם מסנני קרינה חדשניים המגנים על העור מפני קרני UVA ו-UVB , הסיבה המרכזית להזדקנות מוקדמת, פיגמנטציה וסרטן עור.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
אופקים מצמצמת את תופעת זבוב החול ומשיבה את איכות החיים לתושבים
למעלה מחצי מיליון שקלים הושקעו בשנה וחצי האחרונות על מנת...
"העלמה והמוות" חגיגית בתיאטרון באר שבע
הפנים של חברות וחברי אגודת הידידים שירדו מאולם התיאטרון אמש...
בשורה למערכת הבריאות בדרום: מסלול לימודים חדש ב-SCE: תואר ראשון בדימות רפואי
התכנית תיפתח כבר באוקטובר הקרוב בקמפוס באר-שבע של SCE המכללה...
תרומת דם 100ממת
"אני לא מרגיש מיוחד, להיפך כמעט לכולם יש את ההזדמנות...
ה"חיסון" לקטילת פטריות מגיע מהנגב חברת OMERNA חנכה מעבדה חדשה בפארק "עידן הנגב"
פיתוח ישראלי חדשני מבוסס dsRNA מבקש להחליף את הכימיקלים המזיקים...
חנות LEGO חדשה נפתחת בעופר גרנד קניון באר שבע
קבוצת TOR GROUP פותחת השבוע את חנות LEGO® STORE ה...
שוק האיכרים חוזר למדרחוב קק"ל בעיר העתיקה באר שבע
שוק איכרים תוצרת הארץ שמקיימת עיריית באר שבע באמצעות חברת...
המדבר מתעורר לחיים: כפר הנוקדים חוזר לפעילות מלאה עם חגיגת אביב ופריחה נדירה
זמן נהדר למילוי מצברים בכפר הנוקדים עם סופי שבוע של...
מהפיכה בציר המרכזי של באר שבע: אורון נדל״ן נבחרה לקדם פרויקט פינוי־בינוי במתחם רגר - בן מתתיהו בעיר
חברת אורון נדל״ן ממשיכה להעמיק את פעילותה בתחום ההתחדשות העירונית...
מאוחדת פורצת דרך בנתיבות: נחתם הסכם לשיתוף פעולה אסטרטגי עם שלוחת "הדסה הלמסלי" בעיר
במסגרת שיתוף הפעולה ייהנו לקוחות מאוחדת בנתיבות והסביבה משירותי MRI,...
דילוג לתוכן