למרות משבר הקורונה- חללי המשרדים WORKIES מקימים מתחם משרדים שלישי בבאר שבע

למרות משבר הקורונה-  חללי המשרדים WORKIES מקימים מתחם משרדים שלישי בבאר שבע
מתחם וורקיז. קרדיט- מאור מויאל
מתחם וורקיז.
קרדיט- מאור מויאל

חברת יעד אריה המפעילה את מתחמי המשרדים השיתופיים בבאר שבע החלה בעבודות להקמת מתחם משרדים שלישי. עם השלמת המתחם השלישי, חללי WORKIES יציעו כ- 70 משרדים בגדלים שונים, המשתרעים על פני 1100 מ"ר. לדברי החברה איכלוס ראשון צפוי כבר בתחילת נובמבר השנה.

יוסי ממן, מנהל מתחם WORKIES  בבאר שבע: "אין ספק שאנחנו נמצאים בעיצומה של תקופה מאתגרת לכל הענפים ובמיוחד בתחום העסקי, יחד עם זאת אנו צופים צמיחה בשוק שכירות המשרדים בתקופה שלאחר הסגר ובמיוחד בערים מחוץ למרכז הארץ"

מתחם חללי העבודה הדרומי WORKIES ממשיך לצמוח ומפתיע עם תחילת עבודות פיתוח עבור המתחם השלישי. מתחם WORKIES הפועל בבאר שבע, מציע משרדים וחדרי ישיבות מעוצבים. המתחם השלישי צפוי להיפתח בנובמבר הקרוב ובנוסף למשרדים הוא יכלול גם הרחבה של מתחם OPEN SPACE הקיים, ובנוסף שירות FREE PASS המאפשר שימוש בחללים המשותפים ללא משרד. בנוסף מציע המתחם  חדרי ישיבות מאובזרים בסגנונות שונים ועוד מספר חדרי מנוחה.

מתחם וורקיז.
קרדיט- מאור מויאל

"הקורונה רק חיזקה את הצורך במשרדים בסגנון שלנו", מסביר יוסי ממן, מנהל המתחם, "הבנו שהביקושים רק הולכים וגדלים. אנשים פחות מעוניינים לנסוע ולעמוד בפקקים ומחפשים פתרונות קרובים לבית. זיהינו את המגמה כבר בסגר הראשון של הקורונה. לאחר הסגר הראשון, התחלנו בתהליך אכלוס עד לתפוסה מלאה. העובדה שבעלי עסקים יכולים להגיע ולשכור משרד ללא התחייבות בתקופה כזו של אי וודאות, מעמידה אותנו ביתרון עצום מול משרדים קלאסיים להשכרה, בטח כשלוקחים בחשבון את המחירים האטרקטיביים ואת השירותים הכלולים". עוד מוסיף ממן כי מאז הקורונה תמהיל השוכרים שלהם גדל: "אם בעבר הנתח המרכזי שלנו היו בעלי עסקים קטנים ובינוניים ופרילנסרים, מאז הקורונה יותר ויותר חברות גדולות שוכרות חללים עבור העובדים שלהם, שכן, מודלים של העסקה מרחוק הלכו ותפסו תאוצה בתקופה זו. בנוסף היכולת להעניק גמישות לפי צרכי העסק בכל זמן נתון מעניקה יתרון לבעלי עסקים בתקופה כזו דינאמית. עסק יכול להגדיל או להקטין את חלל העבודה שלו בהתאם לצורך בכל רגע נתון".

מתחמי WORKIES הפועלים בבאר שבע כבר למעלה משנה, ממוקמים בפריים לוקיישין, במתחם B7 סמוך למתחמי ה BIG ומקס אמות ובסמוך לצירי תנועה מרכזיים בעיר מהם ניתן להתחבר בקלות לכביש 6 וליציאה ליישובי הלוויין.  את המתחם הקימה חברת "יעד אריה" הפועלת מזה 30 שנים  בתחום הנדל"ן המסחרי בדרום. בשנה האחרונה נכנסה החברה לשוק חללי העבודה השיתופיים ופתחה את מתחם WORKIES שעד סוף שנה זו עתיד להציע למעלה מ 70 משרדים.

מתחם וורקיז.
קרדיט- ארז בקר
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מוכנים לרוץ בלילה? המדריך המלא למרוץ הלילה של באר שבע
ביום רביעי הקרוב (9.9.26), אלפי רצים ורצות יעמדו על קו...
החגים של פלאנט באר שבע: מנוי משפחתי, מזנון מפתיע ושוברי קופות לכל המשפחה
מתחם הקולנוע פלאנט באר שבע מציג מגוון פעילויות והטבות המיועדים...
מהכיתה לתעשייה: תיכון "יוצר עתיד באר-שבע" קיים את יום החשיפה והשילוב השנתי לתלמידי שכבה י"א שיצטרפו לתעשייה הטכנולוגית המובחרת כעובדים מן המניין במסגרת ההכשרה המעשית של מגמות הלימוד
תלמידי שכבה י"א בבית הספר נפגשו עם בכירים מ־12 המפעלים...
לרגל הזכיה בפרס החינוך הארצי: בכירי אגף שחר והעירייה בביקור חגיגי באמית טכנולוגי אשקלון
בית החינוך אמית טכנולוגי אשקלון ציין השבוע מפגשים מרגשים במיוחד,...
שלוש שנים ל-7 באוקטובר: שכונה חדשה קמה בקיבוץ נחל עוז בסיוע קק”ל
שכונת מגורים חדשה נחנכה בסוף השבוע בקיבוץ נחל עוז, שנפגע...
בשיא עונת קטיף הענבים ורגע לפני ראש השנה ביקרה משלחת מטעם ארגון מגדלי הפירות בכרמים ובבית האריזה של "ענבי טלי"
מנכ"ל ארגון מגדלי הפירות: "מושב לכיש ו"ענבי טלי" הינם מודל...
פארק האריה – פארק משחקים ענק וחדש בירוחם, בעלות של 6 מיליון ₪, נפתח לתושבי העיר
עו״ד נילי אהרון, ראש עיריית ירוחם והלן רות ניצן, מייסדת...
נשיא המדינה בהתייחסות לפשיעה ולאלימות בנגב: ״חייבים להמשיך ולבנות את הנגב באמצעות מתן הזדמנויות לכולם, אבל קודם כל באמצעות מאבק בלתי מתפשר בפשיעה - בכל הכוח ובעזרת הרשויות וגורמי האכיפה״
נשיא המדינה יצחק הרצוג, השתתף היום, יום חמישי, כ״א באלול,...
מבלים בסוכות באילת – ללא תשלום!
פסטיבל אילת לתיאטרון רחוב חוזר לעיר! והפעם – פסטיבל פנטזיה:  הקרקס...
מהכיתה להייטק: המורים שמפתחים את האפליקציות של בתי הספר
עם פרוץ מלחמת "חרבות ברזל", תלמידי כפר הנוער "עתיד" ע"ש...
דילוג לתוכן