Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

לא רק גלידה: גלידה באר שבע פותחת סניף שיציע פיצה ופסטה

לא רק גלידה: גלידה באר שבע פותחת סניף שיציע פיצה ופסטה
פיצה ג'וליה בגלידת באר שבע צילום יחצ

רשת גלידה באר-שבע מתרחבת ופותחת סניף חדש "ג'וליה בר אקספרס" במתחם מקס אמות באר-שבע. הסניף שנפתח בהשקעה של כ – 600 אלף ₪ יציע פיצה, פסטה וסלטים – בנוסף לגלידה.

רשת גלידה באר-שבע מתרחבת  ופותחת סניף חדש "ג'וליה בר אקספרס" במתחם מקס אמות באר-שבע. הסניף שנפתח בהשקעה של כ – 600 אלף ₪  משתרע על שטח של כ-160 מ"ר וכולל מתחם ישיבה מקורה ופתוח. בסניף החדש, לצד הגלידה המוכרת נאפות במקום פיצות "הום מייד", הבצק מוכן במקום מדיי יום ועליו רוטב עגבניות טריות, בזיליקום ו – 100 אחוז מוצרלה בתנור שמוציא כ-90 פיצות בשעה. קוטר הפיצה הוא כמקובל באיטליה, 32 ס"מ. בנוסף, מוגשות במקום מנות נוספות מהמטבח האיטלקי, ביניהן: פסטה במגוון רטבים, סלטים ומאפים איטלקיים כדוגמת קלצונה ופוקצ'ה והכל בטווח מחירים של 25-45 ₪ לסועד.

פיצה ג'וליה בגלידת באר שבע צילום יחצ
פיצה ג'וליה בגלידת באר שבע צילום יחצ

הרעיון לפתיחת הסניף "ג'וליה בר אקספרס" נולד בעקבות הצלחתו של הסניף של רשת גלידה באר-שבע "פיצה ג'וליה" הנמצא באוניברסיטת בן גוריון ופועל לרשות הסטודנטים והסגל במתכונת דומה.

במיוחד לכבוד החופש הגדול, השיקו בג'וליה בר אקספרס "עסקית ילדים" הכולל פיצה עם תוספות שילדים אוהבים, שתיה וכדור גלידה לקינוח ב39 ₪ בלבד בימים א-ו בין השעות 12:00-16:00. בשעות הערב הסניף מהווה מקום בילוי אטרקטיבי, בליווי בירה צוננת  והוא פתוח עד השעות הקטנות של הלילה.

לצד הסניף החדש, פתחה הרשת סניף נוסף של "גלידה באר-שבע" בחוף לידו באשדוד בהנהלת זכיין ועוד שני סניפים של המותג החדש "קוקינשיין" במרכז שוסטר ברמת אביב  וברחוב דיזינגוף בתל אביב. זאת לצד הסניפים הפרושים בכל הארץ החל מחנות המקור בעיר העתיקה בבאר-שבע ועד בקעת הירדן. הגלידה המיוצרת והנמכרת בכל סניפי גלידה באר-שבע כשרה למהדרין בהשגחת הרבנות קריית גת.

בימים אלה, השיקה הרשת סדרת טעמים חדשה לקראת קיץ 2016. הסדרה "חטיפים מטריפים" כוללת את הטעמים המיוחדים והטבעיים של גלידה באר-שבע בשילוב עם החטיפים המוכרים והאהובים: קינדר בואנו, לוטוס, וניל אוראו, לאוקר וקליק. את הסדרה החדשה ניתן למצוא בכל הסניפים של גלידה באר-שבע ברחבי הארץ.

גלידה באר-שבע נוסדה לפני למעלה מ-60 שנה על ידי יוליה רוטנברג, שהפכה לאגדה בחייה וכונתה בפי כל "סבתא". יוליה הגיעה לבירת הנגב כשברשותה שתי מכונות לייצור גלידה וכל השאר היסטוריה. כיום,  הנכד עודד בר ובת זוגתו שרון ממשיכים את המסורת של הכנת גלידה ביתית, טבעית וטרייה. הגלידה עשויה מחלב מלא טרי, חומרי גלם איכותיים ופירות ישראליים. היא נקייה מחומרים משמרים, מייצבים וצבעי מאכל.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
איזה מזגן באמת יתאים לבית שלכם?
אם יש משהו שכולנו יודעים לומר על ישראל, זה שאי...
סטודנטים מהדרום למען עולים חדשים בני העדה האתיופית
תכנית 'הרוח הדרומית' של קרן אייסף לחינוך קיימה השבוע אירוע...
כל מה שרציתם לדעת על ארונות הזזה לבית
תמיד חלמתם על היום שבו יהיו לכם ארונות הזזה איכותיים...
נתיבות בדרך להיות אחת מהערים הגדולות בדרום:
התוכנית 'נתיבות צפון' שקידמה רשות מקרקעי ישראל אושרה להפקדה בותמ"ל...
לראשונה בישראל : משפט בינלאומי- "האנושות כנגד ארגון הטרור-חמאס"
בת שבע יהלומי, שבנה איתן נחטף ושוחרר משבי חמאס ובעלה...
בת מצווה לבתו של השוטר הגיבור שנפל בקרב בשדרות
אוריה גולימה בת ה-12 משדרות, הייתה אמורה לחגוג בת מצווה...
לוקחים אחריות על הפרטיות: המכללה האקדמית ספיר פותחת לראשונה קורס ממונה הגנת פרטיות בחסות הרשות להגנת הפרטיות
המכללה האקדמית ספיר נבחרה לפתוח קורס "ממונה הגנת פרטיות" (DPO)...
החל השיווק של שטחי המסחר בשכונת אפיקי נחל באופקים
מוצר נדיר למשקיעי נדלן- יזמי פרויקט עומרים מציעות למכירה את...
אוהבים לשמח אחרים- הנה הכתובת שלכם
אם אתם מזן האנשים הנדיר יחסית, זה שאוהב ומתרגש פשוט...
איך מונעים אפליות בין תאומים
כהורים, כולנו משתדלים לשים לב כל העת לתופעות של אפליה...