Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

לא רק גלידה: גלידה באר שבע פותחת סניף שיציע פיצה ופסטה

לא רק גלידה: גלידה באר שבע פותחת סניף שיציע פיצה ופסטה
פיצה ג'וליה בגלידת באר שבע צילום יחצ

רשת גלידה באר-שבע מתרחבת ופותחת סניף חדש "ג'וליה בר אקספרס" במתחם מקס אמות באר-שבע. הסניף שנפתח בהשקעה של כ – 600 אלף ₪ יציע פיצה, פסטה וסלטים – בנוסף לגלידה.

רשת גלידה באר-שבע מתרחבת  ופותחת סניף חדש "ג'וליה בר אקספרס" במתחם מקס אמות באר-שבע. הסניף שנפתח בהשקעה של כ – 600 אלף ₪  משתרע על שטח של כ-160 מ"ר וכולל מתחם ישיבה מקורה ופתוח. בסניף החדש, לצד הגלידה המוכרת נאפות במקום פיצות "הום מייד", הבצק מוכן במקום מדיי יום ועליו רוטב עגבניות טריות, בזיליקום ו – 100 אחוז מוצרלה בתנור שמוציא כ-90 פיצות בשעה. קוטר הפיצה הוא כמקובל באיטליה, 32 ס"מ. בנוסף, מוגשות במקום מנות נוספות מהמטבח האיטלקי, ביניהן: פסטה במגוון רטבים, סלטים ומאפים איטלקיים כדוגמת קלצונה ופוקצ'ה והכל בטווח מחירים של 25-45 ₪ לסועד.

פיצה ג'וליה בגלידת באר שבע צילום יחצ
פיצה ג'וליה בגלידת באר שבע צילום יחצ

הרעיון לפתיחת הסניף "ג'וליה בר אקספרס" נולד בעקבות הצלחתו של הסניף של רשת גלידה באר-שבע "פיצה ג'וליה" הנמצא באוניברסיטת בן גוריון ופועל לרשות הסטודנטים והסגל במתכונת דומה.

במיוחד לכבוד החופש הגדול, השיקו בג'וליה בר אקספרס "עסקית ילדים" הכולל פיצה עם תוספות שילדים אוהבים, שתיה וכדור גלידה לקינוח ב39 ₪ בלבד בימים א-ו בין השעות 12:00-16:00. בשעות הערב הסניף מהווה מקום בילוי אטרקטיבי, בליווי בירה צוננת  והוא פתוח עד השעות הקטנות של הלילה.

לצד הסניף החדש, פתחה הרשת סניף נוסף של "גלידה באר-שבע" בחוף לידו באשדוד בהנהלת זכיין ועוד שני סניפים של המותג החדש "קוקינשיין" במרכז שוסטר ברמת אביב  וברחוב דיזינגוף בתל אביב. זאת לצד הסניפים הפרושים בכל הארץ החל מחנות המקור בעיר העתיקה בבאר-שבע ועד בקעת הירדן. הגלידה המיוצרת והנמכרת בכל סניפי גלידה באר-שבע כשרה למהדרין בהשגחת הרבנות קריית גת.

בימים אלה, השיקה הרשת סדרת טעמים חדשה לקראת קיץ 2016. הסדרה "חטיפים מטריפים" כוללת את הטעמים המיוחדים והטבעיים של גלידה באר-שבע בשילוב עם החטיפים המוכרים והאהובים: קינדר בואנו, לוטוס, וניל אוראו, לאוקר וקליק. את הסדרה החדשה ניתן למצוא בכל הסניפים של גלידה באר-שבע ברחבי הארץ.

גלידה באר-שבע נוסדה לפני למעלה מ-60 שנה על ידי יוליה רוטנברג, שהפכה לאגדה בחייה וכונתה בפי כל "סבתא". יוליה הגיעה לבירת הנגב כשברשותה שתי מכונות לייצור גלידה וכל השאר היסטוריה. כיום,  הנכד עודד בר ובת זוגתו שרון ממשיכים את המסורת של הכנת גלידה ביתית, טבעית וטרייה. הגלידה עשויה מחלב מלא טרי, חומרי גלם איכותיים ופירות ישראליים. היא נקייה מחומרים משמרים, מייצבים וצבעי מאכל.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
התנדבות בתקופת מלחמה- מופע פלייבק של מרכז יה"ל אשדוד לחולי פרקינסון
צוות הפלייבק של מרכז יה"ל אשדוד שהינו חלק מעמותת איכות...
מלגה יוקרתית לשיתוף פעולה בין-לאומי של המכללה האקדמית ספיר יחד עם אוניברסיטת קלן הגרמנית
חוצים גבולות – שיתוף פעולה בין המכללה האקדמית ספיר ואוניברסיטת...
איך מסתפרים בבית עם מכונת תספורת
רוצים ללמוד איך להסתפר בבית בעצמכם? כיום כאשר קיימות מכונות...
אופקים: 15 חובשי רפואת חירום חדשים הוכשרו בתחנת מד"א בעיר, בקורס לעילוי נשמת אהרון חיימוב הי"ד שנרצח ב 7.10
15 חובשי רפואת חירום של מד"א המשתייכים לקהילה החרדית באופקים...
מכשירי שמיעה זעירים וחדשניים - סאונד מכשירי שמיעה
בעיית שמיעה ההיא נפוצה הרבה יותר ממה שנדמה לנו. כפי...
פינוקים שכל אישה תשמח לקבל
מי מאתנו לא מכיר את התחושה הזאת שאנחנו רוצים לפנק...
ייחודיות והתאמה אישית בקולקציות האופנה
רשת סוואג 69, שהוקמה בשנת 2017 על ידי מעצב האופנה...
איך בוחרים מסגרת הולמת לתמונה
לא כל בני האדם חובבי תמונות משובעים, אבל גם בין...
עיצוב ופונקציונליות ללא פשרות בהתאמה אישית
מטבח חוץ הוא אחד הפתרונות הפופולריים ביותר להעצמת חווית הבישול...
המבקר אנגלמן בסיור בעוטף עזה יחד עם ממ"ז דרום של המשטרה: "הביקורת בעת הזו קריטית לשם הפקת לקחים. הכשל ב-7.10 מחייב תיקון יסודי גם למען התושבים שחוזרים לבתיהם בדרום וגם למען תושבי הצפון. ויפה שעה אחת קודם"
מבקר המדינה מתניהו אנגלמן קיים היום (ראשון, 23.6.24) סיור מקיף...