Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

לא רק גלידה: גלידה באר שבע פותחת סניף שיציע פיצה ופסטה

לא רק גלידה: גלידה באר שבע פותחת סניף שיציע פיצה ופסטה
פיצה ג'וליה בגלידת באר שבע צילום יחצ

רשת גלידה באר-שבע מתרחבת ופותחת סניף חדש "ג'וליה בר אקספרס" במתחם מקס אמות באר-שבע. הסניף שנפתח בהשקעה של כ – 600 אלף ₪ יציע פיצה, פסטה וסלטים – בנוסף לגלידה.

רשת גלידה באר-שבע מתרחבת  ופותחת סניף חדש "ג'וליה בר אקספרס" במתחם מקס אמות באר-שבע. הסניף שנפתח בהשקעה של כ – 600 אלף ₪  משתרע על שטח של כ-160 מ"ר וכולל מתחם ישיבה מקורה ופתוח. בסניף החדש, לצד הגלידה המוכרת נאפות במקום פיצות "הום מייד", הבצק מוכן במקום מדיי יום ועליו רוטב עגבניות טריות, בזיליקום ו – 100 אחוז מוצרלה בתנור שמוציא כ-90 פיצות בשעה. קוטר הפיצה הוא כמקובל באיטליה, 32 ס"מ. בנוסף, מוגשות במקום מנות נוספות מהמטבח האיטלקי, ביניהן: פסטה במגוון רטבים, סלטים ומאפים איטלקיים כדוגמת קלצונה ופוקצ'ה והכל בטווח מחירים של 25-45 ₪ לסועד.

פיצה ג'וליה בגלידת באר שבע צילום יחצ
פיצה ג'וליה בגלידת באר שבע צילום יחצ

הרעיון לפתיחת הסניף "ג'וליה בר אקספרס" נולד בעקבות הצלחתו של הסניף של רשת גלידה באר-שבע "פיצה ג'וליה" הנמצא באוניברסיטת בן גוריון ופועל לרשות הסטודנטים והסגל במתכונת דומה.

במיוחד לכבוד החופש הגדול, השיקו בג'וליה בר אקספרס "עסקית ילדים" הכולל פיצה עם תוספות שילדים אוהבים, שתיה וכדור גלידה לקינוח ב39 ₪ בלבד בימים א-ו בין השעות 12:00-16:00. בשעות הערב הסניף מהווה מקום בילוי אטרקטיבי, בליווי בירה צוננת  והוא פתוח עד השעות הקטנות של הלילה.

לצד הסניף החדש, פתחה הרשת סניף נוסף של "גלידה באר-שבע" בחוף לידו באשדוד בהנהלת זכיין ועוד שני סניפים של המותג החדש "קוקינשיין" במרכז שוסטר ברמת אביב  וברחוב דיזינגוף בתל אביב. זאת לצד הסניפים הפרושים בכל הארץ החל מחנות המקור בעיר העתיקה בבאר-שבע ועד בקעת הירדן. הגלידה המיוצרת והנמכרת בכל סניפי גלידה באר-שבע כשרה למהדרין בהשגחת הרבנות קריית גת.

בימים אלה, השיקה הרשת סדרת טעמים חדשה לקראת קיץ 2016. הסדרה "חטיפים מטריפים" כוללת את הטעמים המיוחדים והטבעיים של גלידה באר-שבע בשילוב עם החטיפים המוכרים והאהובים: קינדר בואנו, לוטוס, וניל אוראו, לאוקר וקליק. את הסדרה החדשה ניתן למצוא בכל הסניפים של גלידה באר-שבע ברחבי הארץ.

גלידה באר-שבע נוסדה לפני למעלה מ-60 שנה על ידי יוליה רוטנברג, שהפכה לאגדה בחייה וכונתה בפי כל "סבתא". יוליה הגיעה לבירת הנגב כשברשותה שתי מכונות לייצור גלידה וכל השאר היסטוריה. כיום,  הנכד עודד בר ובת זוגתו שרון ממשיכים את המסורת של הכנת גלידה ביתית, טבעית וטרייה. הגלידה עשויה מחלב מלא טרי, חומרי גלם איכותיים ופירות ישראליים. היא נקייה מחומרים משמרים, מייצבים וצבעי מאכל.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
הונחה אבן הפינה למרכז המסחרי Hola בשכונת רמת שקד באופקים: "המטרה – ליצור את מרכז הבילוי והפנאי המוביל באזור"
במעמד ראש עיריית אופקים, איציק דנינו, היזם גבי בורדוביץ ומכובדים...
פומפאו רוקד באופקים
מייק פומפאו אופקים: "גאה להיות כאן בעיר שתושביה גיבורים" מזכיר המדינה...
בתי החולים בדרום ירימו את הכפפה? בעקבות מותו הטראגי של החייל שנדבק בפטרייה בעזה- קריאה בארגון "חברים לרפואה" שהשתתף במאמץ הבאת התרופה הניסיונית ארצה: "לערוך בבית חולים בישראל את הניסוי בתרופה כדי שתהיה זמינה לטיפול מיידי בחיילים שנדבקים"!
בעקבות מותו המצער של חייל המילואים חנן דרורי הי"ד שנדבק...
מאילת לסורוקה: התלמידים המפונים משדרות בביקור חולים לחיילים פצועי המלחמה
יוזמה מרגשת - התלמידים המפונים משדרות יצאו מאילת לביקור פצועי...
לא שוכחים את הנופלים! מיזם "זוכרים את הנופלים" בהובלת תושבי מושב שוקדה
תושבי מושב שוקדה החליטו לקדם מיזם שבמהלכו הם יבקרו משפחות...
משלחת מנהיגי חינוך בקהילות יהודיות ברחבי העולם ביקרה השבוע באופקים
משלחת מנהיגי חינוך מובילים בקהילות היהודיות ברחבי העולם, מארה"ב, קנדה,...
בתי החולים בדרום ובשפלה מתכוננים לקליטת פצועי מלחמה ומזניחים את הכוננות לגל חורפי חדש של המגיפה?
התחלואה בקורונה בעולם ובישראל במגמת עליה, אך קיים חשש שבתי...
הפרויקט להזנקת התיירות בערד יוצא לדרך: החברה הממשלתית לתיירות רגע לפני בחירת קבלן לביצוע פרויקט תצפית 'סף המדבר'
על אף המצב הביטחוני, החברה הממשלתית לתיירות ממשיכה לעבוד על...
בעקבות ההשלכות של מלחמת "חרבות ברזל" על העסקים בעוטף עמותת שניר משיקה תוכנית הכוונה עסקית
לאור ההשלכות הרוחביות של מלחמת "חרבות ברזל" על העסקים בעוטף...
אוספים את השברים – פרויקט פסיפס באופקים
אוספים את השברים – פרויקט פסיפס בהשתתפות תושבי אופקים מכל...