לא רק גלידה: גלידה באר שבע פותחת סניף שיציע פיצה ופסטה

לא רק גלידה: גלידה באר שבע פותחת סניף שיציע פיצה ופסטה
פיצה ג'וליה בגלידת באר שבע צילום יחצ

רשת גלידה באר-שבע מתרחבת ופותחת סניף חדש "ג'וליה בר אקספרס" במתחם מקס אמות באר-שבע. הסניף שנפתח בהשקעה של כ – 600 אלף ₪ יציע פיצה, פסטה וסלטים – בנוסף לגלידה.

רשת גלידה באר-שבע מתרחבת  ופותחת סניף חדש "ג'וליה בר אקספרס" במתחם מקס אמות באר-שבע. הסניף שנפתח בהשקעה של כ – 600 אלף ₪  משתרע על שטח של כ-160 מ"ר וכולל מתחם ישיבה מקורה ופתוח. בסניף החדש, לצד הגלידה המוכרת נאפות במקום פיצות "הום מייד", הבצק מוכן במקום מדיי יום ועליו רוטב עגבניות טריות, בזיליקום ו – 100 אחוז מוצרלה בתנור שמוציא כ-90 פיצות בשעה. קוטר הפיצה הוא כמקובל באיטליה, 32 ס"מ. בנוסף, מוגשות במקום מנות נוספות מהמטבח האיטלקי, ביניהן: פסטה במגוון רטבים, סלטים ומאפים איטלקיים כדוגמת קלצונה ופוקצ'ה והכל בטווח מחירים של 25-45 ₪ לסועד.

פיצה ג'וליה בגלידת באר שבע צילום יחצ
פיצה ג'וליה בגלידת באר שבע צילום יחצ

הרעיון לפתיחת הסניף "ג'וליה בר אקספרס" נולד בעקבות הצלחתו של הסניף של רשת גלידה באר-שבע "פיצה ג'וליה" הנמצא באוניברסיטת בן גוריון ופועל לרשות הסטודנטים והסגל במתכונת דומה.

במיוחד לכבוד החופש הגדול, השיקו בג'וליה בר אקספרס "עסקית ילדים" הכולל פיצה עם תוספות שילדים אוהבים, שתיה וכדור גלידה לקינוח ב39 ₪ בלבד בימים א-ו בין השעות 12:00-16:00. בשעות הערב הסניף מהווה מקום בילוי אטרקטיבי, בליווי בירה צוננת  והוא פתוח עד השעות הקטנות של הלילה.

לצד הסניף החדש, פתחה הרשת סניף נוסף של "גלידה באר-שבע" בחוף לידו באשדוד בהנהלת זכיין ועוד שני סניפים של המותג החדש "קוקינשיין" במרכז שוסטר ברמת אביב  וברחוב דיזינגוף בתל אביב. זאת לצד הסניפים הפרושים בכל הארץ החל מחנות המקור בעיר העתיקה בבאר-שבע ועד בקעת הירדן. הגלידה המיוצרת והנמכרת בכל סניפי גלידה באר-שבע כשרה למהדרין בהשגחת הרבנות קריית גת.

בימים אלה, השיקה הרשת סדרת טעמים חדשה לקראת קיץ 2016. הסדרה "חטיפים מטריפים" כוללת את הטעמים המיוחדים והטבעיים של גלידה באר-שבע בשילוב עם החטיפים המוכרים והאהובים: קינדר בואנו, לוטוס, וניל אוראו, לאוקר וקליק. את הסדרה החדשה ניתן למצוא בכל הסניפים של גלידה באר-שבע ברחבי הארץ.

גלידה באר-שבע נוסדה לפני למעלה מ-60 שנה על ידי יוליה רוטנברג, שהפכה לאגדה בחייה וכונתה בפי כל "סבתא". יוליה הגיעה לבירת הנגב כשברשותה שתי מכונות לייצור גלידה וכל השאר היסטוריה. כיום,  הנכד עודד בר ובת זוגתו שרון ממשיכים את המסורת של הכנת גלידה ביתית, טבעית וטרייה. הגלידה עשויה מחלב מלא טרי, חומרי גלם איכותיים ופירות ישראליים. היא נקייה מחומרים משמרים, מייצבים וצבעי מאכל.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
"לא נפסיק לרקוד", ספסל הנצחה ייחודי
פסיפס של אנשים טובים - יצירת הנצחה קהילתית לזכר קורבנות...
קרם למיצוק עור הגוף
קרם למיצוק עור הגוף נחשב לאחד המוצרים המבוקשים ביותר בתחום...
ועידת מרכז הבנייה הישראלי | עיר הנדל״ן אילת | 9-11.12.2025
סיגל חורש, מהנדס העיר רמת גן: ״כיום יש תכנון לשני...
מאירים את הארץ יחד: אירועי חנוכה של קק"ל, בדרום הארץ, בסימן אחדות, תרבות ותקווה
קרן קימת לישראל מזמינה את הציבור הרחב לשורת אירועי חנוכה...
הפנינג ספורטיבי בחנוכה לבני/ות נוער: ספורט מוטורי נגיש לכולם, גם בני/ות נוער בני 14 ומעלה יכולים להשתתף במרוץ המכוניות ג’ימקאנה – במסלול המרוצים בערד
פתוח לקהל הרחב – ללא תשלום: 19.12.2025  התאחדות לנהיגה ספורטיבית, עיריית...
טעים, בריא ומקומי: חקלאות אורגנית במרכז העיצוב של הדרום
משק "פרידמן" מגיע היישר מהערבה למתחם "דיזיין פלוס" בבאר שבע...
נשיא המדינה בפתיחת קמפוס "חוסידמן" למנהיגות בדואית בנגב
נשיא המדינה יצחק הרצוג פתח היום, יום רביעי, י"ד בחשוון,...
קבלת שבת בשוק העירוני של באר שבע חוזרת
"יעדים", החברה העירונית לפיתוח עסקי בבאר שבע,  מחזירה את המסורת...
אש ועשן בנגב: מרוץ הדראג ההיסטורי בערד קבע רף חדש בספורט המוטורי בישראל
הסבב השני של ליגת Race Masters הוכיח: הנהגים והרכבים בישראל...
רהיטים מעוצבים לבית: יצירת אווירה ייחודית
פינות אוכל מעוצבות כשמדובר בעיצוב הבית, אין ספק שפינות אוכל מעוצבות...
דילוג לתוכן