כיל מודים לצוותי המועדוניות במחוז דרום

כיל מודים לצוותי המועדוניות במחוז דרום
תמונה באדיבות כיל

טקס הוקרה והערכה למדריכות ואימהות הבית של המועדוניות במחוז הדרום; מאילת ועד אשדוד, התקיים בשבוע שעבר באוניברסיטת בן גוריון, אליו הגיעו מאות אנשי צוות מהמועדוניות מכל מחוז דרום.

 

תמונה באדיבות כיל
תמונה באדיבות כיל

מאילת ועד אשדוד, מאות אנשי צוות הגיעו בשבוע שעבר לכנס הוקרה והערכה למועדוניות מחוז דרום שהתקיים באוניברסיטת בן גוריון שבבאר שבע. זוהי השנה השלישית בה נערך הכנס ביוזמת כיל בשיתוף פעולה עם משרד החינוך, במטרה להודות ולהוקיר את הצוותים החינוכיים על מלאכת הקודש היום יומית שהם מבצעים.

בטקס שנערך במהלך הכנס השתתפו נציגות משרד החינוך; זיוה בן אטב מפקחת המחוז על ילדים ונוער בסיכון, מיטל פלד מפקחת המועדוניות המחוזית, ועובדות סוציאליות ומנחות אזוריות.

מפקחת המחוז על ילדים ונוער בסיכון, גב' זיוה בן אטב, "ישנם ישובים רבים בדרום שהמועדוניות לילדים ולנוער המקומי היו נראות שונות לחלוטין בלי התמיכה של כיל והליווי הצמוד של עובדי החברה. התפקיד שלנו במשרד החינוך הוא לתת לילדים את הכוחות והמשאבים לניצול הפוטנציאל המלא שלהם. כיל מאפשרת לנו לעמוד במטרה זו על ידי פיתוח תחומי העשרה ופעילויות לילדים כמו גם עידוד וחיזוק הצוותים המקצועיים במועדוניות".

מנהל קשרי קהילה מר ארז קמה, אמר בנאומו כי, "התכנסנו כאן ביום חגיגי זה כדי להביע הערכה, ולהוקיר תודה למי שעושה במלאכה יום יום , למי שמקבל את ילדי המועדוניות  בחיבוק, בחיוך, ובמילה טובה, ומאפשר להם לנהל אורח חיים רגיל ככל ילד בגילם. אנו בכיל מאמינים בחובתנו המוסרית לתרום לקהילה שמקרבה מגיעים עובדינו, ולהשפיע על מנת ליצור חברה טובה יותר בארץ בכלל ובדרום בפרט. משמח אותי לראות שמשנה לשנה עולה מספר המשתתפים בכנס. מעבר לכך שאנו רואים את החשיבות העצומה בתמיכה בילדים, אנו מבינים גם את חשיבות התמיכה בצוותים החינוכיים. אנו כאן להגיד לכם תודה על העבודה החשובה שלכם ומאחל לכולנו הצלחה גם בהמשך הדרך".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
יזמות צעירה בערבה התיכונה
במסגרת התוכנית (Start Up Now) SUN של עמותת יוניסטרים, השלימו השבוע 15 תלמידות ותלמידים משכבה...
מסע משמעותי ומגבש לתלמידי אמית טכנולוגי אשקלון בקיבוץ ניר עוז
מסע המכינה השנתי של בית החינוך אמית טכנולוגי אשקלון אמנם...
חדשנות ישראלית בשירות העולם
במרכז המשתלמים הבינלאומי לחקלאות  AICATבערבה התיכונה, התקיים טקס חגיגי ל- 300 בוגרים...
אלו את ניצן בשיתוף פעולה ייחודי עם עיריית ירוחם: חברת אלו את ניצן, המתמחה בעיצוב תכנון ובנית מתקני משחק וכושר, מכריזה על תכנון והקמת גן האריה בירוחם בהשקעה כספית של כ-6 מיליון ₪
גולת הכותרת בגן האריה החדש בירוחם, שנבנה בימים אלו בשכונת...
לכבוד יום הפיקניק הבינלאומי שיחול ב-18.6
בערבה התיכונה ממליצים על מקומות לפיקניק מול נוף בראשיתי: תצפית...
בין דמיון למציאות: תלמידות "יוצר עתיד באר-שבע" חזרו לסיפורי הילדות שלהן בתערוכת "הוצאה לאור"
במסגרת טקס הסיום של בוגרי תיכון "יוצר עתיד באר-שבע", שנערך...
שני תארים בתוך 4 שנים
בשורה לתושבי הדרום: שיתוף פעולה ייחודי בין מכללת אשקלון לבין...
כמו באוסקר: מחזור כ"ו של תיכון רגר נפרד בטקס סיום חגיגי ומרגש
כ-260 תלמידי שכבת י"ב בתיכון רגר בבאר שבע ציינו לאחרונה...
אלופת רשת אמית בכדורסל: אמית קבוצת יבנה
נבחרת הכדורסל של בית החינוך אמית קבוצת יבנה (שחקני כיתות...
בהובלת אגף רשם הקבלנים במשרד הבינוי והשיכון: נחשפה פעילות קבלנית בניגוד לחוק, אותרו שוהים בלתי חוקיים וצפויים צווי סגירה באתרי בנייה בבאר שבע
אגף רשם הקבלנים במשרד הבינוי והשיכון, בשיתוף ארגון הקבלנים בנגב,...
דילוג לתוכן