יניב אפוטה ישמש כיועץ התקשורת ודוברו של גדעון סער, שר החינוך והפנים לשעבר

יניב אפוטה ישמש כיועץ התקשורת ודוברו של גדעון סער, שר החינוך והפנים לשעבר

יניב אפוטה הודיע על סיום תפקידו בשמונה השנים האחרונות כדובר המועצה המקומית ירוחם

יניב אפוטה, דובר המועצה המקומית ירוחם הודיע על סיום תפקידו ויציאה לדרך עצמאית חדשה. יניב, בן 36 הינו בעל תואר ראשוןB.A  במדעי הרוח והחברה מהאוניברסיטה הפתוחה ותואר שני  M.A ייעוץ ארגוני למוסדות חינוכיים וארגונים עסקיים בקריה האקדמית אונו.

משנת 2010 משמש כדובר המועצה המקומית ירוחם וראש המטה של מיכאל ביטון ראש המועצה. בין תפקידיו שימש יניב כממונה על יישום חוק חופש המידע במועצה, קידם את הנגשת שירות הדיור הציבורי לאוכלוסיות נזקקות ביישוב, מזכיר ועדת השמות וריכז ועדות שונות. יניב גם פעל יחד עם ראש המועצה לקידום החלטות ממשלה הקשורות לירוחם, ניהול המאבק לצדק חלוקתי של השטחים בין הרשויות המקומיות למועצות האזוריות ופרויקטים לאומיים לחיזוק היישוב. ליניב ניסיון רב בתחום התקשורת ויחסי ציבור, בעבר אף שימש כחבר הנהלת איגוד דוברי הרשויות המקומיות בישראל. בתפקידו כדובר המועצה הוביל לאחרונה תהליך מיתוג עירוני נרחב לירוחם.

לאורך כל חייו פעל בזירה החברתית והציבורית ופועל למען הציבור במגוון תפקידים וארגונים. ב -1.8.2018  יחל אפוטה את תפקידו החדש כיועץ התקשורת של מר גדעון סער, שר החינוך והפנים לשעבר

מיכאל ביטון ראש המועצה אמר: " יניב מסיים שמונה שנים של  שותפות אישית עימי. יחד עם יניב עשינו דברים גדולים למען ירוחם והבאנו אותה לאחת התקופות היפות של צמיחה ותנופה בכל התחומים – תיירות, היי-טק, יזמות, מיתוג והשקעות ממשלתיות. אני מאחל לו הצלחה גדולה ומאמין ובטוח שהוא יצליח בכל אשר יפנה וסומך עליו שיקח את כל התובנות והערכים של ירוחם ויביא אותם לקדמת הבמה של העשייה התקשורתית, הציבורית והאסטרטגית במדינה".

יניב אפוטה מסר : " לאחר שמונה שנים, של עשייה מונציפאלית ענפה. אני יוצא לדרך חדשה. ירוחם עבורי, לפני הכל זה בית. אני שמח על הזכות שניתנה לי להיות משרת ציבור הפועל מתוך שליחות. אני מבקש להודות, למיכאל ביטון, ראש המועצה, על האמונה המנהיגות והחזון ועל פועלו הרב למען ירוחם ותושביה,  ומודה לו על הזכות לעבוד לצידו"

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
הקרן לידידות תורמת 750 אפודים קרמיים למתנדבי מד״א בהיקף של כחצי מיליון דולר - לצד אמבולנס חדש שיוצב באשקלון
בעקבות הלקחים מהמלחמה: הקרן לידידות מציידת את צוותי מד״א במיגון...
קייטנת סבא סבתא ונכדים באופקים
יוזמה חדשה וייחודית יצאה לדרך הקיץ באופקים: במהלך חודש אוגוסט...
אמרו לנו להצניע את הדרום, אבל החלטנו לעשות בדיוק ההפך
גאווה דרומית, מיתוג מבית: שני מרצים ובוגר מבית הספר להנדסאים...
הסטודנטים הזרים הראשונים כבר בארץ!
מועצה אזורית הערבה התיכונה: מלבד לימודי החקלאות המתקדמת הנלמדים במרכז...
גם השנה: מדרשיית אמית קמה ירוחם - מצטיינת משרד החינוך
מדרשיית אמית קמה בירוחם נבחרה על ידי משרד החינוך לבית...
22 משפחות ושנה אחת: כך הפך שיתוף הפעולה בין ICL לגרעין צבר בבאר שבע לעוגן עבור חיילים בודדים
לפני כשנה יצא לדרך שיתוף הפעולה בין חברת ICL הנחשבת...
אל תחכו לדקה ה-90 לקראת מרוץ הלילה של באר שבע- איפה כדאי להתאמן בעיר?
ב-9 בספטמבר יהפכו רחובותיה של בירת הנגב למסלול ריצה מואר...
ספטמבר מתוק ויצירתי: פעילויות, סדנאות, הצגות ואירועים חגיגיים ומשפחתים לתחילת השנה החדשה בעופר קניותר
חודש ספטמבר מגיע לעופר קניותר עם שלל פעילויות חגיגיות לילדים,...
אלפי בלונים במבוך ענק: האטרקציה שתכבוש את הקיץ מגיעה לבאר שבע
במהלך חודש אוגוסט, מתחם העיצוב "דיזיין פלוס" בבאר שבע יהפוך...
דיירות חדשות במפרץ אילת: שש צבות ים שולבו בטבע
שש נקבות של צב ים קרני המצוידות במשדרי לוויין מתקדמים,...
דילוג לתוכן