יום למשפחות שהתקיים בבסיס רמון

יום למשפחות שהתקיים בבסיס רמון
קרדיט: דובר צה"ל

אלפי בני משפחות של משרתי בסיס חיל האוויר "רמון", הגיעו אליו ביום חמישי האחרון לרגל יום משפחות מיוחד ומשמעותי עבור המשרתים. מדובר באירוע המשפחות הגדול ביותר שידע בסיס רמון בשנים האחרונות.

יום למשפחות שהתקיים בבסיס רמון
קרדיט: דובר צה"ל
יום למשפחות שהתקיים בבסיס רמון
קרדיט: דובר צה"ל

את המשפחות אירחו טייסת הקרב "הנגב", טייסת 253, המפעילה את מטוס הקרב "סופה", טייסת מסוקי הקרב "מגע הקסם", טייסת 190, המפעילה את מסוק האפאצ'י וטייסת תחזוקה של הבסיס. יום המשפחות הכניס צבע מיוחד לשגרת החיים בבסיס וקירב את המשפחות לעשייה החשובה של המשרתים בטייסות אלו. משפחות מרחבי הארץ זכו להכיר את האנשים והמקומות מאחורי הסיפורים של קרוביהם, והיום איחד וגיבש אותם. במסגרת היום, המשפחות זכו להפגש עם מפקדי הטייסות וגם סיירו ברחבי הבסיס. על היום משפחות בבסיס רמון, אומר סא"ל ר', מפקד טייסת 253- "יום המשפחות מהווה הזדמנות מצוינת לשיתוף משפחות החיילים, הנגדים והקצינים בעשייה שלנו בבסיס בה אנחנו גאים מאד. לכלל אנשי הטייסות והבסיס שותפות מלאה בביצוע המשימות המבצעיות שלנו.

לכל חייל, נגד וקצין בטייסת "הנגב" יש חלק בתהליך שבסופו אנו פוגעים בול במטרה שכיוונו אליה- החל מהטכנאיות והטכנאים שלנו שמכינים ומחמשים את המטוסים שלנו, ממשיך בחיילות ובחיילים בגף הטיסה שמכינים את דפיות הטיסה, המשימה והמטרות שלנו, ועד לחיילי גף השלישות שדואגים לאנשים שלנו. היה לנו חשוב להעביר את המסר הזה למשפחות אנשינו, ולכן בהתאם לכך קבענו את מתכונת ותכני היום- החל משיחות עם המפקדים ועד להדגמת הזנקה בהשתתפות הטכנאים וצוותי האוויר. לתחושתי, הצלחנו לגרום תחושת בטחון וגאווה במשפחות חיילנו, הן כהורים והן כאזרחי מדינת ישראל. פרט למשפחות, ליום זה יש משמעות גם עבורנו, החיילים והמפקדים בטייסת- מחזק את גאוות היחידה ומעמיק את הבנת אנשינו במשמעות עשייתם היום יומית למען בטחון מדינת ישראל."

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
כשחוויה מעשירה ואנשי המדבר נפגשים פסטיבל "נוודי המדבר" בחול המועד סוכות - הפנינג סדנאות מדבריות ומוזיקה ישראלית לכל המשפחה בכפר הנוקדים
סדנאות בסגנון מדברי, סיורים מודרכים, סיורי עקרבים, יצירה, מוזיקה וריקודים,...
אביחי ברודץ ותם דמארי קיבלו תארים במכללה האקדמית אשקלון
המכללה האקדמית אשקלון קיימה בשבוע שער (שלישי ורביעי) שני טקסים...
הוקרה מרגשת: אלי אביסרור קיבל בהפתעה פרס מפעל חיים של ארגון הקבלנים בנגב בכנס השנתי של ארגון הקבלנים בנגב, שהתקיים בירושלים, הוענק לאלי אביסרור, יו"ר הארגון ומ"מ נשיא התאחדות בוני הארץ, פרס מפעל חיים.
אביסרור: "לא ציפיתי למחווה מפתיעה ומרגשת כל כך. עבורי, הפרס...
ילדי העוטף מציירים תקווה לשנה החדשה על אריזות הדבש של יד מרדכי לקראת ראש השנה, ילדי יישובי העוטף, שחלקם פונו מבתיהם, הפכו את אריזות דבש יד מרדכי למרחב של תקווה וציירו עליהן את החלומות לשנה החדשה
"כשחזרתי הביתה אחרי שהיינו מפונים הרגשתי כמו בציור שלי -...
גן הילדים של ניר יצחק: מהמקום שאליו פונו בליל ה־7 באוקטובר אל סמל של חיים ותקווה
ממקום מסתור של אימה אל מרחב מלא חיים:  עם פתיחת...
למרות המחסור במורים, בוגרי תיכון רגר חוזרים ללמד בבית הספר שבו גדלו
היום (1.9) נפתחים שערי תיכון רגר בבאר שבע לשנת הלימודים...
פסטיבל אופקים סוגר עשור: עשרות אלפי מבלים נהנו מהחגיגה המסורתית
עשרות אלפי תושבות, תושבים ואורחים מילאו את רחוב הרצל המיתולוגי...
סוגרים את החופש הגדול בפלאנט באר שבע חגיגות סיום החופש הגדול במחיר קטן: חוויית קולנוע בלתי נשכחת במחיר מיוחד בכל אולמות הקולנוע כולל – IMAX, 4DX ו־ScreenX
פלאנט באר שבע מזמין את חובבי הקולנוע מכל הדרום לסגור...
סדנת טראצו מיוחדת במרכז ׳משמרות׳ שדות נגב
במרכז היום ׳משמרות׳ שדות נגב התקיימה היום סדנת טראצו מיוחדת,...
מדרשיית אמית קמה – מצטיינת משרד החינוך
מדרשיית אמית קמה בירוחם נכנסה לרשימת בתי הספר המצטיינים לשנת...
דילוג לתוכן