טכנולוגיה חדשנית לחיים ללא גבולות

טכנולוגיה חדשנית לחיים ללא גבולות
קרדיט: pexels.com

להגיע לכל יעד בקלי קלות

בעולם שבו הניידות הופכת למרכיב מרכזי בחיינו, כסא גלגלים ממונע מתקפל למזוודה מהווה פריצת דרך משמעותית. זהו פתרון מהפכני המאפשר לאנשים עם מוגבלויות תנועה לטייל ולנסוע בקלות חסרת תקדים. היכולת לקפל את הכסא לממדים של מזוודה סטנדרטית פותחת אפשרויות חדשות לגמרי. משתמשים יכולים כעת לקחת את הכסא איתם לטיסות כמטען יד, להעלות אותו לרכבות ואוטובוסים ללא קושי, ולאחסן אותו בקלות בחדרי מלון קטנים. זוהי מהפכה של ממש בתחום התיירות הנגישה. למרות גודלו הקומפקטי, הכסא אינו מתפשר על ביצועים. הוא מצויד במנוע חזק המסוגל להתמודד עם מגוון תנאי שטח, מדרכות עירוניות ועד לשבילים בפארקים. מערכת הבקרה המתקדמת מאפשרת שליטה מדויקת ונוחה, גם למשתמשים עם מוגבלות מוטורית מורכבת.

נוחות אמתית ללא עומס

כסא גלגלים חשמלי קל משקל מייצג את הדור הבא של טכנולוגיית הניידות, מהווה פריצת דרך משמעותית בתחום. בעוד שכסאות גלגלים חשמליים מסורתיים נודעו במשקלם הכבד, הדגמים החדשים משלבים עוצמה וביצועים עם קלות משקל מפתיעה, מה שמשנה את כללי המשחק עבור המשתמשים. השימוש בחומרים מתקדמים כמו סיבי פחמן וסגסוגות מיוחדות מאפשר להפחית את משקל הכסא באופן דרמטי, לעתים עד כדי 30-40 אחוז ממשקל הדגמים הקודמים, מבלי לפגוע בחוזקו ויציבותו. זה הופך את הכסא לנוח יותר לתמרון, במיוחד במרחבים צפופים או בסיבובים חדים. הקלות בהעמסה לרכב מרחיבה את אפשרויות הניידות של המשתמש, מאפשרת נסיעות ספונטניות וקלות יותר. בנוסף, המשקל המופחת מקל משמעותית על המטפלים והמלווים בעת הצורך להרים או להזיז את הכסא. טכנולוגיית טעינה מהירה מהווה יתרון נוסף, מאפשרת להטעין את הכסא במהירות מפתיעה. חלק מהדגמים מסוגלים להגיע ל-80% מקיבולת הסוללה בפחות משעה של טעינה, מה שמפחית משמעותית את זמני ההמתנה ומגביר את העצמאות של המשתמש. יתרה מזאת, חלק מהדגמים מציעים אפשרות לטעינה אלחוטית, מה שמפשט עוד יותר את תהליך הטעינה ומגביר את הנוחות.

חדשנות ישראלית בחזית הטכנולוגיה

חברת וולצ'ר הנגשה בע"מ, חברה ישראלית מובילה בתחום, עומדת בחזית הפיתוח של טכנולוגיות אלו. החברה משקיעה משאבים רבים במחקר ופיתוח, תוך שיתוף פעולה עם מהנדסים, רופאים ומשתמשי קצה כדי ליצור פתרונות המותאמים לצרכים האמתיים בשטח. אחד החידושים המרשימים שלנו הוא שילוב של מערכות בינה מלאכותית בכסאות הגלגלים. מערכות אלו לומדות את הרגלי השימוש של המשתמש ומתאימות את עצמן באופן אוטומטי, משפרות את הנוחות והבטיחות. בנוסף, אנו מפתחים אפליקציה ייעודית המאפשרת שליטה מרחוק בכסא, ניטור מצב הסוללה ומערכות הכסא, ואפילו הזמנת שירות טכני בלחיצת כפתור.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
רשת מקס סטוק משיקה את סניף עד הלום
הסניף ה-65 של הרשת נפתח באזור תעשיה עד הלום ומתפרש...
גל הירש: "להתעקש על ערך הניצחון והכרעת האויב מבלי לשגות באשליות ובקונספציות"
תא"ל (מיל') גל הירש אמר את הדברים השבוע בטקס הענקת...
'מהיר ועצבני' בחול המועד סוכות: גמר אליפות ישראל במרוצי דראג בערד
כ־100 מתחרים, אלפי כוחות סוס, מכוניות מהמהירות והקיצוניות בישראל וקרבות ראש...
סוכות בשוק העירוני בבאר שבע: "אוכלים בשוק" - פסטיבל האוכל של באר שבע יתקיים לראשונה בחוה"מ סוכות בשוק העירוני המתחדש
הפסטיבל החדש במימון משרד הנגב, הגליל והחוסן הלאומי מהווה הצדעה...
רשת גלי מתרחבת בדרום הארץ: פותחת לראשונה סניף בעיר אופקים בהשקעה של 1.2 מיליון ₪
לרגל הפתיחה תערוך מבצעים אטרקטיביים במיוחד: נעלי הספורט:  זוג שני...
"היה שם שקט, ואתה מדמיין איך המקום הזה נראה ב־7 באוקטובר": נבחרת "משפחה אחת" התאמנה בניר עוז לקראת מרתון שיקגו
עשרות בני משפחות שכולות הגיעו ביום שישי לניר עוז לאימון...
החגים של פלאנט באר שבע: מנוי משפחתי, מזנון מפתיע ושוברי קופות לכל המשפחה
מתחם הקולנוע פלאנט באר שבע מציג מגוון פעילויות והטבות המיועדים...
שלוש שנים ל-7 באוקטובר: שכונה חדשה קמה בקיבוץ נחל עוז בסיוע קק”ל
שכונת מגורים חדשה נחנכה בסוף השבוע בקיבוץ נחל עוז, שנפגע...
בשיא עונת קטיף הענבים ורגע לפני ראש השנה ביקרה משלחת מטעם ארגון מגדלי הפירות בכרמים ובבית האריזה של "ענבי טלי"
מנכ"ל ארגון מגדלי הפירות: "מושב לכיש ו"ענבי טלי" הינם מודל...
פארק האריה – פארק משחקים ענק וחדש בירוחם, בעלות של 6 מיליון ₪, נפתח לתושבי העיר
עו״ד נילי אהרון, ראש עיריית ירוחם והלן רות ניצן, מייסדת...
דילוג לתוכן