חנות קונספט חדשה של מותגי הלייף סטייל המובילים ורדינון ונעמן הושקה במתחם ביג קריית גת

חנות קונספט חדשה של מותגי הלייף סטייל המובילים ורדינון ונעמן הושקה במתחם ביג קריית גת
קרדיט צילום: שלי לוי

אקסטרה ריטייל, זרוע הקמעונאות הפרטית של קבוצת אלון רבוע כחול, שבבעלות איש העסקים מוטי בן משה, ממשיכה בהרחבת פריסת החנויות הפיזיות, חיזוק והשבחת מותגי הקבוצה. לאחרונה השיקה הקבוצה במרכז ביג קריית גת, שבסמוך לשכונת הענק הצעירה כרמי גת, חנות קונספט חדשה המנגישה את שפע מוצרי האיכות של שני מותגי הלייף סטייל המובילים ורדינון ונעמן.
הסניף החדש, שהוקם בהשקעה של כ-800 אלף שקלים, מתפרס על שטח של כ-200 מ"ר ומציג עיצוב טרנדי ועכשווי. הקונספט העיצובי הייחודי משלב באופן הרמוני בין אסתטיקה לפונקציונליות, תוך מיקוד במטרה לשפר, לייעל ולשדרג את חוויית הלקוח. העיצוב המודרני מתבטא בהשקעה במראה מוקפד ואקסקלוסיבי, סידור פריטים נגיש ונוח, וביצירת חוויית קנייה פרימיום, עם שימוש בטכנולוגיית מסכים דיגיטליים מתקדמת. כל אלה משתלבים בחלל מעוצב באופן ייחודי ויוצא דופן, המשקף את שפת המותג. באקסטרה ריטייל מאמינים כי הקונספט החדשני יוביל לשדרוג משמעותי של חוויית הקנייה ויעניק ערך מוסף ללקוחות הקבוצה.
לרגל הפתיחה, נהנים חברי מועדון NV CLUB ומצטרפים חדשים ממבצע אטרקטיבי במיוחד: 2 סירים ב-199.9 שקלים, 2 מחבתות ב-99.9 שקלים, וגם מהנחה של 50% על כל החנות, בקניית 2 פריטים ומעלה.

סיגל אורון, מנכ"לית חטיבת ורדינון נעמן, ציינה: "אנחנו עם הפנים קדימה. קבוצת אקסטרה ריטייל אשר ביססה את עצמה במשך עשרות שנים כבעלת מותגים המצטיינים באיכות ללא פשרות, בעלי ניסיון רב, הבנת השוק וקהל לקוחות מתחדש, אינה נחה לרגע על זרי הדפנה וממשיכה ליישם בנחישות אסטרטגיית צמיחה, גיוון והרחבת הפעילות הקמעונאית. הקונספט העיצובי הייחודי שפיתחנו בקפידה והבאנו לידי מימוש יחד עם מקצועני קליין סטודיו, הינו עוד נדבך בעשייה שלנו למען שיפור ושדרוג חווית הלקוח".

גיל גרשון, מנהל מחלקת שיווק ואיקומרס בחטיבת נעמן ורדינון, הוסיף: "אנו גאים להמשיך ולהרחיב את נוכחותנו בקניונים ובמרכזי הקניות המובילים בישראל, ולהנגיש את המוצרים האיכותיים של המותגים שלנו ללקוחות, ממש ליד ביתם. אקסטרה ריטייל מסכמת את שנת 2024 עם פתיחת 6 חנויות חדשות ברחבי הארץ – ממתחם ביג רגבה בצפון ועד אילת בדרום. בשנת 2025 נמשיך במגמת ההתרחבות עם השקת חנויות קונספט במיקומים אטרקטיביים נוספים. בנוסף, נמשיך להשקיע ולשפר את פעילות ה- E-commerceשלנו, לצד טיפוח מועדון הלקוחותNV CLUB , שכבר מונה כחצי מיליון חברים מרוצים. כל זאת כחלק מהשאיפה המתמדת שלנו להעצים את חוויית הלקוח ולספק לו ערך מוסף בכל ערוצי הפעילות שלנו".

בין המותגים שבבעלות אקסטרה ריטייל, קבוצת קמעונאות מובילה בשוק הישראלי: מותג אופנת הפרימיום האמריקאי GANT, מותג הג'ינסים ההולנדי G-STAR, מותג אופנת גברים יוקרתי מלונדון, Hackett, רשתות הלאנז'רי בוניטה דה מאס ואפרודיטה. ובתחום התכשיטים – את מגנוליה, רשת התכשיטים המובילה בישראל.
בתחום עיצוב הבית, נוסף לנעמן וורדינון, מפעילה הקבוצה גם את רשת הום סטייל, היבואנית והסיטונאית הגדולה בארץ לכלי מיטה ווילונות. בתחום האירוח המוסדי – את אקיפ, החברה לציוד מלונאי בע"מ, שעוסקת בייבוא, שיווק, אספקה והתקנה של מכלול הציוד התפעולי לבתי מלון, אולמות אירועים ומסעדות.

קרדיט צילום: שלי לוי
קרדיט צילום: שלי לוי
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
אפה מבלים עם הילדים בחודש יוני? ללא תשלום: חגיגת הרפתקאות, סדנאות חווייתיות, שעת סיפור, פעילויות מוזיקליות, יצירה ואפייה לכל המשפחה
כל הפעילויות פתוחות לקהל הרחב – ללא תשלום במהלך חודש...
אייפון 17 256GB ב-1,999 ₪: רשת מחסני השוק ממשיכה להציע אלטרנטיבות תחרותיות לשוק הסלולר עם מבצע שובר שוק באילת
מהלך שיווקי נקודתי בסניף “הספן” של הרשת המונה 70 סניפים...
מי יספר את סיפור שבעה באוקטובר של העיר שדרות?
עדות 710 הארכיון הגדול בעולם לעדויות שבעה באוקטובר ועיריית שדרות...
הומור, כאב וזהות על הבמה פסיפס ישראלי" 2026 ערב של יצירה, זהות וקול ישראלי צעיר בגודמן
ביום שלישי האחרון התקיים ב"גודמן" בית הספר למשחק בבאר שבע,...
הנגב מתבסס כמרכז הדאטה של ישראל: חברת מגה די סי החלה בעבודות להקמת חוות שרתים מתקדמת מהגדולות בישראל בפארק התעשייה עידן הנגב
טרקטורים עלו על הקרקע במגרש האחרון לשיווק באונה הצפונית של...
המדריך לבחירת מחשב נייד ASUS המתאים לך
יתרונות ה-ASUS VivoBook ASUS VivoBook הוא אחד המחשבים הניידים המובילים בתחום...
"הבית של כולנו": עלילות בניין דירות בבאר שבע הפך להצגה מרגשת
איך רגעים קטנים מתוך בניין מגורים בבאר שבע הופכים להצגה?...
לרגל יום המודעות הבינלאומי לבנק חלב האם שצוין אתמול (19.5) העברת חלב בנקאית לתינוקות רועי ועוז הושלמה בהצלחה
בשלוש שנים האחרונות, אזרחי מדינת ישראל התמודדו עם מציאות ואתגרים...
רשות הטבע והגנים: המדוזות הגיעו והרוחצים כבר מרגישים אותם
לאחר מזג האוויר החם ששרר בארץ והתחממות מי הים, המדוזות...
נפרדים מחובש בכיר מתנדב מד"א איתי ניסנוב ז"ל שנהרג בתאונת דרכים "כל מטופל שטופל אצלו באמבולנס, ידע שהוא בידיים טובות"
מגן דוד אדום מרכין ראש עם פטירתו בטרם עת של...
דילוג לתוכן