חנות קונספט חדשה של מותגי הלייף סטייל המובילים ורדינון ונעמן הושקה במתחם ביג קריית גת

חנות קונספט חדשה של מותגי הלייף סטייל המובילים ורדינון ונעמן הושקה במתחם ביג קריית גת
קרדיט צילום: שלי לוי

אקסטרה ריטייל, זרוע הקמעונאות הפרטית של קבוצת אלון רבוע כחול, שבבעלות איש העסקים מוטי בן משה, ממשיכה בהרחבת פריסת החנויות הפיזיות, חיזוק והשבחת מותגי הקבוצה. לאחרונה השיקה הקבוצה במרכז ביג קריית גת, שבסמוך לשכונת הענק הצעירה כרמי גת, חנות קונספט חדשה המנגישה את שפע מוצרי האיכות של שני מותגי הלייף סטייל המובילים ורדינון ונעמן.
הסניף החדש, שהוקם בהשקעה של כ-800 אלף שקלים, מתפרס על שטח של כ-200 מ"ר ומציג עיצוב טרנדי ועכשווי. הקונספט העיצובי הייחודי משלב באופן הרמוני בין אסתטיקה לפונקציונליות, תוך מיקוד במטרה לשפר, לייעל ולשדרג את חוויית הלקוח. העיצוב המודרני מתבטא בהשקעה במראה מוקפד ואקסקלוסיבי, סידור פריטים נגיש ונוח, וביצירת חוויית קנייה פרימיום, עם שימוש בטכנולוגיית מסכים דיגיטליים מתקדמת. כל אלה משתלבים בחלל מעוצב באופן ייחודי ויוצא דופן, המשקף את שפת המותג. באקסטרה ריטייל מאמינים כי הקונספט החדשני יוביל לשדרוג משמעותי של חוויית הקנייה ויעניק ערך מוסף ללקוחות הקבוצה.
לרגל הפתיחה, נהנים חברי מועדון NV CLUB ומצטרפים חדשים ממבצע אטרקטיבי במיוחד: 2 סירים ב-199.9 שקלים, 2 מחבתות ב-99.9 שקלים, וגם מהנחה של 50% על כל החנות, בקניית 2 פריטים ומעלה.

סיגל אורון, מנכ"לית חטיבת ורדינון נעמן, ציינה: "אנחנו עם הפנים קדימה. קבוצת אקסטרה ריטייל אשר ביססה את עצמה במשך עשרות שנים כבעלת מותגים המצטיינים באיכות ללא פשרות, בעלי ניסיון רב, הבנת השוק וקהל לקוחות מתחדש, אינה נחה לרגע על זרי הדפנה וממשיכה ליישם בנחישות אסטרטגיית צמיחה, גיוון והרחבת הפעילות הקמעונאית. הקונספט העיצובי הייחודי שפיתחנו בקפידה והבאנו לידי מימוש יחד עם מקצועני קליין סטודיו, הינו עוד נדבך בעשייה שלנו למען שיפור ושדרוג חווית הלקוח".

גיל גרשון, מנהל מחלקת שיווק ואיקומרס בחטיבת נעמן ורדינון, הוסיף: "אנו גאים להמשיך ולהרחיב את נוכחותנו בקניונים ובמרכזי הקניות המובילים בישראל, ולהנגיש את המוצרים האיכותיים של המותגים שלנו ללקוחות, ממש ליד ביתם. אקסטרה ריטייל מסכמת את שנת 2024 עם פתיחת 6 חנויות חדשות ברחבי הארץ – ממתחם ביג רגבה בצפון ועד אילת בדרום. בשנת 2025 נמשיך במגמת ההתרחבות עם השקת חנויות קונספט במיקומים אטרקטיביים נוספים. בנוסף, נמשיך להשקיע ולשפר את פעילות ה- E-commerceשלנו, לצד טיפוח מועדון הלקוחותNV CLUB , שכבר מונה כחצי מיליון חברים מרוצים. כל זאת כחלק מהשאיפה המתמדת שלנו להעצים את חוויית הלקוח ולספק לו ערך מוסף בכל ערוצי הפעילות שלנו".

בין המותגים שבבעלות אקסטרה ריטייל, קבוצת קמעונאות מובילה בשוק הישראלי: מותג אופנת הפרימיום האמריקאי GANT, מותג הג'ינסים ההולנדי G-STAR, מותג אופנת גברים יוקרתי מלונדון, Hackett, רשתות הלאנז'רי בוניטה דה מאס ואפרודיטה. ובתחום התכשיטים – את מגנוליה, רשת התכשיטים המובילה בישראל.
בתחום עיצוב הבית, נוסף לנעמן וורדינון, מפעילה הקבוצה גם את רשת הום סטייל, היבואנית והסיטונאית הגדולה בארץ לכלי מיטה ווילונות. בתחום האירוח המוסדי – את אקיפ, החברה לציוד מלונאי בע"מ, שעוסקת בייבוא, שיווק, אספקה והתקנה של מכלול הציוד התפעולי לבתי מלון, אולמות אירועים ומסעדות.

קרדיט צילום: שלי לוי
קרדיט צילום: שלי לוי
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
נשיא המדינה בהתייחסות לפשיעה ולאלימות בנגב: ״חייבים להמשיך ולבנות את הנגב באמצעות מתן הזדמנויות לכולם, אבל קודם כל באמצעות מאבק בלתי מתפשר בפשיעה - בכל הכוח ובעזרת הרשויות וגורמי האכיפה״
נשיא המדינה יצחק הרצוג, השתתף היום, יום חמישי, כ״א באלול,...
מהכיתה להייטק: המורים שמפתחים את האפליקציות של בתי הספר
עם פרוץ מלחמת "חרבות ברזל", תלמידי כפר הנוער "עתיד" ע"ש...
סוכות בנגב המערבי
קטיף עצמי בשביל הסלט, סיור במבוך תבלינים ענק במבוך מרים,...
שדרת הגיבורים של באר שבע: רצים לזכר בני ובנות העיר שנפלו
מירוץ הלילה של באר שבע, Light Run Festival, שייערך ב־9...
גם שנה טובה וגם יו״ר חדש
טקס חגיגי התקיים היום ( יום רביעי ה-2.9) בפאטיו של...
מינוי חדש במאוחדת: ד"ר מרגריטה רובינשטיין מונתה לרופאה המחוזית של מאוחדת בדרום
ד"ר רובינשטיין, מומחית ברפואה פנימית וברפואה דחופה ובעלת ניסיון עשיר...
הקרון של חוות נאות פותח שולחן לחגים
גבינות שמיוצרות בחווה, יינות ובירות מהאזור, מנות עם הרבה אופי...
חבר כיתת הכוננות מעלומים שרץ מרתון שלם, מנציח את הגיבורים ומגייס כספים לילדי "שלוה"
פסטיבל הריצה Light Run Festival באר שבע יתקיים השנה בסימן...
קניוני עופר יוצאים במבצע לראש השנה וחגי תשרי: מאות מתנות ב־25 שקל בלבד
המבצע יתקיים ב־17 קניוני עופר ברחבי הארץ, בין 1 ל־11...
סיור סליחות לילי בשדרות: מתחנת המשטרה ועד לטיש המוזיקלי
חודש אלול מביא עימו מדי שנה ימי סליחות והתעוררות בכל...
דילוג לתוכן