
צילום מיכה בננו
בכירי רשת ZAGA (זגה)- המתמחה בפינות אוכל, ערכה ביום חמישי האחרון (10.6) אירוע חגיגי לרגל השקת הסניף המחודש במתחם דיזיין פלוס– בבאר שבע.
בסניף בבאר שבע השקיעה רשת זגה כ- 2 מיליון ₪ במסגרתו שיפצה, שידרגה והכפילה את שטח הסניף מ-200 מ"ר ל-500 מ"ר. כיום הסניף מתפרס על 2 מפלסים המציעים מגוון פינות אוכל, מוצרים וטרנדים מובילים.

צילום מיכה בננו
לאירוע הוזמנו אדריכלים ומעצבים שנהנו מקוקטייל חגיגי, חשיפת הקולקציה החדשה הכוללת מבחר עצום של פריטים מעוצבים לחלל פינת האוכל ובניהם: שולחנות אוכל, כסאות וכסאות בר, והרצאת אורח עם אשת התקשורת והתוכן מורן זלמה.
אביטל מאיירס, מנהלת שיווק וקשרי אדריכלים ברשת זגה, פתחה את האירוע ואמרה: "במסגרת האסטרטגיה שלנו לחלוק עם השותפים לדרך: האדריכלים והמעצבים את החידושים, הטרנדים והמגמות בתחום העיצוב, אנו משקיעים מאמצים שיווקיים וכספיים לחזק את החזון העיצובי של זגה – לעצב פריטים המשלבים נוחות עם נראות. לדבריה: "המטרה שלנו להעניק למעצבים את הכלים להגשים את החזון העיצובי שלהם באמצעות ניצול חלל הבית, בייחוד פינות האוכל, בצורה מתוחכמת אך אופנתית ביותר".

צילום מיכה בננו