"זכות גדולה להיות חלק מהחזון של העיר אופקים"

"זכות גדולה להיות חלק מהחזון של העיר אופקים"
צילום דוברות עיריית אופקים

העתיד מעבר לאופק: ראש עיריית אופקים, איציק דנינו, קיים ביום שני יחד עם נשיא קבוצת שרונה-פרטנרס, איש העסקים והפילנתרופ הישראלי צרפתי פיליפ בואזיז, המנכ"לית תות שני, מנהל הפיתוח העסקי של הקבוצה, איתן פרדו, וחברי תנועת אור טקס הרמת כוסית לציון הקמת מרכז החדשנות באופקים.

צילום דוברות עיריית אופקים

מרכז החדשנות, אשר יוקם בהשקעה של כ-10 מיליון שקלים, יתפרס על פני שטח של כ-2,000 מ"ר, ויכלול משרדים משותפים לחברות הייטק. במתחם צפויים להיפתח בין היתר מרכזי הכשרות לחברות בתחום האגרוטק, במטרה לפתח טכנולוגיות בתחום (כגון שיטות השבחה טבעיות שאינן כוללת שימוש והנדסה גנטית, אינטליגנציה מלאכותית, השקייה ועוד). מדובר בפרויקט ייחודי וראשון מסוגו שיוקם באופקים, אשר החליטה לקדם ולעודד פיתוח אזורי תעסוקה וחדשנות שיקנו לתושביה מקומות עבודה איכותיים – מבלי להתפשר על איכות החיים.

"התגאיתי לארח בעיר את נשיא הקבוצה ואנשיו, ולהציג בפניהם את העיר ואת נושא האגרוטק – אשר יהווה מוקד משיכה עבור יזמים – ותושבים – להעביר את משכנם לאופקים", אמר דנינו בתום הפגישה. "עבדנו קשה מאוד לאורך תקופה ארוכה כדי ליצור את שיתוף הפעולה הכל כך חשוב הזה לעיר. אני שמח שהחזון קורם עור וגידים, ובטוח שאופקים היא המקום הנכון עבור הפרויקט גם מהבחינה המקצועית – וגם מבחינת הציונות, הזורמת בעורקי בואזיז ושותפיו ואנשי תנועת אור. שילוב הכוחות בין הרשות, הקבוצה והתנועה יוצר כבר עתה משהו חדשני – אשר מהווה חלק מהחזון הגדול של העיר אופקים".

צילום דוברות עיריית אופקים

"זוהי זכות גדולה עבורנו להיות חלק מהמהלך הזה", הוסיפה מנ"כלית קבוצת שרונה פרטנרס, תות שני. "שרונה הוא ארגון שמקיים פעילות עסקית – אבל גם ארגון ציוני. חלק לא מבוטל מהפעילות שלנו הוא פעילות שמטרתה היא לבנות את ישראל – לבנות חברות בישראל, ולבנות את הדור הבא של היזמים, אשר מקימים חברות שהתשתית שלהן היא במדינת ישראל. אנחנו גאים להשתתף בפרויקט כזה, על כל גווניו – החברתיים, הכלכליים והשיווקיים".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
אפה מבלים עם הילדים בחודש יוני? ללא תשלום: חגיגת הרפתקאות, סדנאות חווייתיות, שעת סיפור, פעילויות מוזיקליות, יצירה ואפייה לכל המשפחה
כל הפעילויות פתוחות לקהל הרחב – ללא תשלום במהלך חודש...
יום המעשים הטובים עובדי תאגיד מי שבע התנדבו במחלקה לקידום נוער בסיכון בבאר שבע
עובדות ועובדי תאגיד מי שבע התנדבו במחלקה לקידום נוער בסיכון...
אייפון 17 256GB ב-1,999 ₪: רשת מחסני השוק ממשיכה להציע אלטרנטיבות תחרותיות לשוק הסלולר עם מבצע שובר שוק באילת
מהלך שיווקי נקודתי בסניף “הספן” של הרשת המונה 70 סניפים...
מי יספר את סיפור שבעה באוקטובר של העיר שדרות?
עדות 710 הארכיון הגדול בעולם לעדויות שבעה באוקטובר ועיריית שדרות...
מתנדבי חברת "אדמה מכתשים" שדרגו את המרכז הטיפולי לנערות בסיכון בבאר שבע
במסגרת יום המעשים הטובים שנדחה התקיימה פעילות קהילתית משותפת עם...
הנגב מתבסס כמרכז הדאטה של ישראל: חברת מגה די סי החלה בעבודות להקמת חוות שרתים מתקדמת מהגדולות בישראל בפארק התעשייה עידן הנגב
טרקטורים עלו על הקרקע במגרש האחרון לשיווק באונה הצפונית של...
ידידותי לסביבה: הסירה החכמה שדוגמת מים ללא מגע יד אדם
סטודנטים ב- SCE אשדוד פיתחו סירה אוטונומית קטנה וחכמה לניטור...
כדאי לדאוג ל״מקומות שמורים״ בתיאטרון באר שבע
רגע לפני שהתחילו ״ליישר״ את עוגות הגבינה של חג השבועות,...
בטיחות מעל הכל: ארגון הקבלנים בנגב בטקס הענקת תעודות "כוכב הבטיחות" לקבלנים
12 חברות קבלניות קיבלו תעודות "כוכב הבטיחות" לאחר שהשלימו את...
"הבית של כולנו": עלילות בניין דירות בבאר שבע הפך להצגה מרגשת
איך רגעים קטנים מתוך בניין מגורים בבאר שבע הופכים להצגה?...
דילוג לתוכן