התעשייה והעסקים בדרום בחזית מאוחדת

התעשייה והעסקים בדרום בחזית מאוחדת
קרדיט צילום דנה שדה

התאחדות התעשיינים – מרחב דרום והתאחדות המלאכה והתעשייה – מחוז דרום הודיעו היום (22/12) על שיתוף פעולה אסטרטגי ארוך טווח לקידום התעשייה והעסקים בדרום

התעשייה והעסקים בדרום בחזית מאוחדת
קרדיט צילום דנה שדה

התאחדות התעשיינים – מרחב דרום והתאחדות המלאכה והתעשייה – מחוז דרום, הינם שני ארגונים המעניקים שירות לתעשייה ובתי המלאכה בדרום ופועלים כל אחד בתחומו לקידום העסקים, התעשייה, הצמיחה והכלכלה בדרום.

התאחדות המלאכה והתעשייה מייצגת עסקים המעסיקים עד 20 עובדים, ואילו התאחדות התעשיינים מייצגת חברות תעשייה המעסיקות 20 עובדים ומעלה.

לכן, זה כלל לא מפתיע שהשלוחות הדרומיות של הארגונים החליטו להדק את שיתוף הפעולה ביניהם ובכך לייצג את המגזר התעשייתי והעסקי, החל מהעסקים הזעירים ועד לחברות התעשייה הגדולות.

שיתוף הפעולה יכלול: קידום מהלכים לשיפור הסביבה העסקית ולהקלה ב'יוקר עשיית העסקים', מקסום הזדמנויות עסקיות לבתי מלאכה וחברות תעשייה בנגב, קידום פתרונות בעולמות התעסוקה וביצירת שיתופי פעולה אסטרטגיים עם הרשויות המקומיות וגופים חברתיים בנגב.

"החזון של שיתוף הפעולה הוא שיפור הסביבה העסקית לתעשייה, מלאכה ועסקים בנגב" מסר אביב חצבני, מנהל מרחב דרום בהתאחדות התעשיינים. "התאחדות התעשיינים רואה חשיבות רבה בשיתופי פעולה מקצועיים עם גופים שפועלים בדרך דומה, המאפשרים לכולנו להביא לצמיחה כלכלית וחברתית בדרום, לצד צמיחתה של התעשייה בנגב.

מטרת העל של שיתוף הפעולה המתהווה היא קידום אסטרטגיה ארוכת טווח להקלה בבירוקרטיה והרגולציה, וכן מיצוי כלל ההזדמנויות העסקיות באזור הנגב. בנוסף, שני הגופים עתידים לקיים יחד אירועים מקצועיים אשר ישלבו את הידע המקצועי של כל ארגון.

עוד מסר חצבני "החיבור של התאחדות התעשיינים מרחב דרום התאחדות המלאכה והתעשייה בדרום יוביל אותנו לדרך חדשה ומאוחדת שעתידה להשפיע הן לטווח הקצר והן לטווח הארוך על עתידו הכלכלי של הנגב ובעיקר צמיחתו, אנו מזמינים גופים נוספים להצטרף למהלך"

אורטל אלון, מנכ"לית התעשייה והמלאכה מחוז דרום" מחוז דרום ומנהליו רואים חשיבות עליונה בשיתופי פעולה ובייחוד תחת העידן החדש ששם לו למטרה משותפת: קידום עסקים וטובתם לפני הכלל,  השת"פ והגדרת מטרות ליבה יחד עם הפרטנרים מהתאחדות התעשיינים בדרום יביא בשורה חשובה לדרום . אנו מברכים ושמחים על שיתוף הפעולה עם התאחדות התעשיינים בדרום ,נוכחנו לדעת כי ההון האנושי וההנהלה בהתאחדות התעשיינים הנו מקצועי, מיומן ופתוח לכל שיתוף פעולה, כך למעשה אנו מהווים מודל לאנשי העסקים בדרום"

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מדרשת "באר" חנכה שלוחה חדשה באופקים
מדרשת "באר", הפועלת בליווי רשת אמית, ממשיכה להרחיב את פריסתה...
חבר כיתת הכוננות מעלומים שרץ מרתון שלם, מנציח את הגיבורים ומגייס כספים לילדי "שלוה"
פסטיבל הריצה Light Run Festival באר שבע יתקיים השנה בסימן...
קניוני עופר יוצאים במבצע לראש השנה וחגי תשרי: מאות מתנות ב־25 שקל בלבד
המבצע יתקיים ב־17 קניוני עופר ברחבי הארץ, בין 1 ל־11...
תשובת הניצחון של שדרות: גידול במספר התלמידים וכנס התעוררות ענק בשלישי הקרוב לציון 30 שנה לישיבה הגדולה בישראל
בעיצומם של ימי הסליחות וכחודש לציון 3 שנים ל-7 באוקטובר,...
גאווה דרומית, דור העתיד של הכימיה בישראל מסיימים מחזור אחד, פותחים מחזור חדש בתוכנית המצוינות "מארי קירי"
שבוע של גאווה ונחת בתוכנית "מארי קירי": חברת "אדמה" ניצבת...
NVIDIA, רפאל, מפטגון ועוד: חודש של הזדמנויות תעסוקה בנגב
בתוך שבועות ספורים מקיים מרכז לאודר לתעסוקה בנגב רצף יוצא...
שומרים על הקרקע הציבורית: הליך אכיפה נגד מבנה בלתי חוקי בקריית מלאכי
הרשות לאכיפה במקרקעין פעלה לאחרונה נגד מבנה שהוקם ללא היתר...
איך מתכננים מגורים בלב האלפים? סטודנטים מ־SCE יצאו לשטח למצוא פתרונות
סטודנטים מהמחלקה לאדריכלות ב־SCE המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון...
עשרות רצים בחליפות יעלו על קו הזינוק במירוץ הלילה של באר שבע
קשה יהיה להתעלם מהם, יותר מ־35 רצים, כולם לבושים בחליפות...
חוויית קפה איטלקית בלב אילת במחירי אילת: רשת טרקלין חשמל משיקה בעיר אילת סניף קונספט המוקדש לעולם הקפה הביתי של המותג הבינלאומי De’Longhi, עם טעימות קפה, התנסות במכונות, ייעוץ מקצועי ומגוון מוצרי פרימיום – והכול ללא מע”מ
חובבי הקפה באילת ובאי־אילת יכולים מעכשיו ליהנות מחוויית קפה איטלקית...
דילוג לתוכן