התעשייה והעסקים בדרום בחזית מאוחדת

התעשייה והעסקים בדרום בחזית מאוחדת
קרדיט צילום דנה שדה

התאחדות התעשיינים – מרחב דרום והתאחדות המלאכה והתעשייה – מחוז דרום הודיעו היום (22/12) על שיתוף פעולה אסטרטגי ארוך טווח לקידום התעשייה והעסקים בדרום

התעשייה והעסקים בדרום בחזית מאוחדת
קרדיט צילום דנה שדה

התאחדות התעשיינים – מרחב דרום והתאחדות המלאכה והתעשייה – מחוז דרום, הינם שני ארגונים המעניקים שירות לתעשייה ובתי המלאכה בדרום ופועלים כל אחד בתחומו לקידום העסקים, התעשייה, הצמיחה והכלכלה בדרום.

התאחדות המלאכה והתעשייה מייצגת עסקים המעסיקים עד 20 עובדים, ואילו התאחדות התעשיינים מייצגת חברות תעשייה המעסיקות 20 עובדים ומעלה.

לכן, זה כלל לא מפתיע שהשלוחות הדרומיות של הארגונים החליטו להדק את שיתוף הפעולה ביניהם ובכך לייצג את המגזר התעשייתי והעסקי, החל מהעסקים הזעירים ועד לחברות התעשייה הגדולות.

שיתוף הפעולה יכלול: קידום מהלכים לשיפור הסביבה העסקית ולהקלה ב'יוקר עשיית העסקים', מקסום הזדמנויות עסקיות לבתי מלאכה וחברות תעשייה בנגב, קידום פתרונות בעולמות התעסוקה וביצירת שיתופי פעולה אסטרטגיים עם הרשויות המקומיות וגופים חברתיים בנגב.

"החזון של שיתוף הפעולה הוא שיפור הסביבה העסקית לתעשייה, מלאכה ועסקים בנגב" מסר אביב חצבני, מנהל מרחב דרום בהתאחדות התעשיינים. "התאחדות התעשיינים רואה חשיבות רבה בשיתופי פעולה מקצועיים עם גופים שפועלים בדרך דומה, המאפשרים לכולנו להביא לצמיחה כלכלית וחברתית בדרום, לצד צמיחתה של התעשייה בנגב.

מטרת העל של שיתוף הפעולה המתהווה היא קידום אסטרטגיה ארוכת טווח להקלה בבירוקרטיה והרגולציה, וכן מיצוי כלל ההזדמנויות העסקיות באזור הנגב. בנוסף, שני הגופים עתידים לקיים יחד אירועים מקצועיים אשר ישלבו את הידע המקצועי של כל ארגון.

עוד מסר חצבני "החיבור של התאחדות התעשיינים מרחב דרום התאחדות המלאכה והתעשייה בדרום יוביל אותנו לדרך חדשה ומאוחדת שעתידה להשפיע הן לטווח הקצר והן לטווח הארוך על עתידו הכלכלי של הנגב ובעיקר צמיחתו, אנו מזמינים גופים נוספים להצטרף למהלך"

אורטל אלון, מנכ"לית התעשייה והמלאכה מחוז דרום" מחוז דרום ומנהליו רואים חשיבות עליונה בשיתופי פעולה ובייחוד תחת העידן החדש ששם לו למטרה משותפת: קידום עסקים וטובתם לפני הכלל,  השת"פ והגדרת מטרות ליבה יחד עם הפרטנרים מהתאחדות התעשיינים בדרום יביא בשורה חשובה לדרום . אנו מברכים ושמחים על שיתוף הפעולה עם התאחדות התעשיינים בדרום ,נוכחנו לדעת כי ההון האנושי וההנהלה בהתאחדות התעשיינים הנו מקצועי, מיומן ופתוח לכל שיתוף פעולה, כך למעשה אנו מהווים מודל לאנשי העסקים בדרום"

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
נערכים לשעת חירום - ציוד רפואי חדש ביישובי הערבה התיכונה
צוותי הרפואה ביישובי הערבה התיכונה, התחדשו בציוד רפואי חדיש ומתקדם...
תלמידי בית החינוך אמית טכנולוגי באר שבע פינקו את הלוחמים מעזה לקראת ראש השנה
לקראת ראש השנה ארחו התלמידים בתיכון אמית טכנולוגי בבאר שבע...
דוח מבקר המדינה ונציב תלונות הציבור
באר שבע נמנית על הערים שתושביהן הגישו את מספר התלונות...
"הרמוניה ביער": ערב של קסם, רוגע והשראה בלב הטבע עם שלל סדנאות, טיפולים, מוזיקה והרצאה מרתקת
אחרי ההצלחה הגדולה בשנה שעברה, אירוע "הרמוניה ביער" חוזר ובגדול והפעם...
כשחוויה מעשירה ואנשי המדבר נפגשים פסטיבל "נוודי המדבר" בחול המועד סוכות - הפנינג סדנאות מדבריות ומוזיקה ישראלית לכל המשפחה בכפר הנוקדים
סדנאות בסגנון מדברי, סיורים מודרכים, סיורי עקרבים, יצירה, מוזיקה וריקודים,...
קלאסיקה אמריקאית וישראליות מרגשת: פתיחת העונה ה־53 לסינפונייטה הישראלית באר שבע
עונת ה-53 לפעילותה של תזמורת הסינפונייטה הישראלית באר שבע נפתחה...
עשור לכנס איכות דרום מאיכות מבוססת נתונים ועד מצוינות אנושית
SCE המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון אירחה והובילה בסוף...
תיכון רגר משיק: הכנה לצבא כהכנה לחיים
בתיכון רגר בבאר שבע התקיימה השבוע הרצאה ראשונה מסוגה להורי...
פרס רוטשילד לחינוך הוענק לצוריאל רובינס, מנהל מקיף אמית באר שבע
בטקס מכובד שהתקיים השבוע בספרייה הלאומית בירושלים, הוענק פרס רוטשילד...
קבוצת אלמוג מאכלסת ארבעה בנייני בוטיק בשכונת עיר היין באשקלון ומקדמת במקביל למעלה מ-1,650 יח"ד בהתחדשות עירונית בעיר מתוכם - שני מגדלים של 262 יח"ד לקראת היתר
קבוצת אלמוג הודיעה השבוע כי קיבלה טופס 4 (אישור אכלוס)...
דילוג לתוכן