התעשייה והעסקים בדרום בחזית מאוחדת

התעשייה והעסקים בדרום בחזית מאוחדת
קרדיט צילום דנה שדה

התאחדות התעשיינים – מרחב דרום והתאחדות המלאכה והתעשייה – מחוז דרום הודיעו היום (22/12) על שיתוף פעולה אסטרטגי ארוך טווח לקידום התעשייה והעסקים בדרום

התעשייה והעסקים בדרום בחזית מאוחדת
קרדיט צילום דנה שדה

התאחדות התעשיינים – מרחב דרום והתאחדות המלאכה והתעשייה – מחוז דרום, הינם שני ארגונים המעניקים שירות לתעשייה ובתי המלאכה בדרום ופועלים כל אחד בתחומו לקידום העסקים, התעשייה, הצמיחה והכלכלה בדרום.

התאחדות המלאכה והתעשייה מייצגת עסקים המעסיקים עד 20 עובדים, ואילו התאחדות התעשיינים מייצגת חברות תעשייה המעסיקות 20 עובדים ומעלה.

לכן, זה כלל לא מפתיע שהשלוחות הדרומיות של הארגונים החליטו להדק את שיתוף הפעולה ביניהם ובכך לייצג את המגזר התעשייתי והעסקי, החל מהעסקים הזעירים ועד לחברות התעשייה הגדולות.

שיתוף הפעולה יכלול: קידום מהלכים לשיפור הסביבה העסקית ולהקלה ב'יוקר עשיית העסקים', מקסום הזדמנויות עסקיות לבתי מלאכה וחברות תעשייה בנגב, קידום פתרונות בעולמות התעסוקה וביצירת שיתופי פעולה אסטרטגיים עם הרשויות המקומיות וגופים חברתיים בנגב.

"החזון של שיתוף הפעולה הוא שיפור הסביבה העסקית לתעשייה, מלאכה ועסקים בנגב" מסר אביב חצבני, מנהל מרחב דרום בהתאחדות התעשיינים. "התאחדות התעשיינים רואה חשיבות רבה בשיתופי פעולה מקצועיים עם גופים שפועלים בדרך דומה, המאפשרים לכולנו להביא לצמיחה כלכלית וחברתית בדרום, לצד צמיחתה של התעשייה בנגב.

מטרת העל של שיתוף הפעולה המתהווה היא קידום אסטרטגיה ארוכת טווח להקלה בבירוקרטיה והרגולציה, וכן מיצוי כלל ההזדמנויות העסקיות באזור הנגב. בנוסף, שני הגופים עתידים לקיים יחד אירועים מקצועיים אשר ישלבו את הידע המקצועי של כל ארגון.

עוד מסר חצבני "החיבור של התאחדות התעשיינים מרחב דרום התאחדות המלאכה והתעשייה בדרום יוביל אותנו לדרך חדשה ומאוחדת שעתידה להשפיע הן לטווח הקצר והן לטווח הארוך על עתידו הכלכלי של הנגב ובעיקר צמיחתו, אנו מזמינים גופים נוספים להצטרף למהלך"

אורטל אלון, מנכ"לית התעשייה והמלאכה מחוז דרום" מחוז דרום ומנהליו רואים חשיבות עליונה בשיתופי פעולה ובייחוד תחת העידן החדש ששם לו למטרה משותפת: קידום עסקים וטובתם לפני הכלל,  השת"פ והגדרת מטרות ליבה יחד עם הפרטנרים מהתאחדות התעשיינים בדרום יביא בשורה חשובה לדרום . אנו מברכים ושמחים על שיתוף הפעולה עם התאחדות התעשיינים בדרום ,נוכחנו לדעת כי ההון האנושי וההנהלה בהתאחדות התעשיינים הנו מקצועי, מיומן ופתוח לכל שיתוף פעולה, כך למעשה אנו מהווים מודל לאנשי העסקים בדרום"

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
בסימן עתיד חינוכי משותף בנגב: כנס החינוך של מנהלי תיכונים מבאר שבע ומהחברה הבדואית בתיכון רגר בעיר
מנהלי תיכונים מבאר שבע ומהחברה הבדואית בנגב, התכנסו השבוע בתיכון...
מתנדבי חברת "אדמה מכתשים" שדרגו את המרכז הטיפולי לנערות בסיכון בבאר שבע
במסגרת יום המעשים הטובים שנדחה התקיימה פעילות קהילתית משותפת עם...
הנגב מתבסס כמרכז הדאטה של ישראל: חברת מגה די סי החלה בעבודות להקמת חוות שרתים מתקדמת מהגדולות בישראל בפארק התעשייה עידן הנגב
טרקטורים עלו על הקרקע במגרש האחרון לשיווק באונה הצפונית של...
ידידותי לסביבה: הסירה החכמה שדוגמת מים ללא מגע יד אדם
סטודנטים ב- SCE אשדוד פיתחו סירה אוטונומית קטנה וחכמה לניטור...
כדאי לדאוג ל״מקומות שמורים״ בתיאטרון באר שבע
רגע לפני שהתחילו ״ליישר״ את עוגות הגבינה של חג השבועות,...
בטיחות מעל הכל: ארגון הקבלנים בנגב בטקס הענקת תעודות "כוכב הבטיחות" לקבלנים
12 חברות קבלניות קיבלו תעודות "כוכב הבטיחות" לאחר שהשלימו את...
"הבית של כולנו": עלילות בניין דירות בבאר שבע הפך להצגה מרגשת
איך רגעים קטנים מתוך בניין מגורים בבאר שבע הופכים להצגה?...
לרגל יום המודעות הבינלאומי לבנק חלב האם שצוין אתמול (19.5) העברת חלב בנקאית לתינוקות רועי ועוז הושלמה בהצלחה
בשלוש שנים האחרונות, אזרחי מדינת ישראל התמודדו עם מציאות ואתגרים...
700 מהנדסים ומעצבים חדשים הוסמכו בקמפוס באר שבע של SCE
בצל תקופה ביטחונית מורכבת ושירות מילואים ממושך של רבים מהסטודנטים,...
בלב תקופת המבחנים: ביה"ס תיכון "יוצר עתיד באר-שבע" חגג את שבועות בהפנינג חגיגי במיוחד
בין מבחני הבגרות, ההכנות לשירות הצבאי והעשייה הלימודית האינטנסיבית, בתיכון...
דילוג לתוכן