התנדבות ומנהיגות בקהילה – כנס התנדבות מחוזי נערך בבאר-שבע

התנדבות ומנהיגות בקהילה – כנס התנדבות מחוזי נערך בבאר-שבע
צילום באדיבות עיריית באר שבע

מאות השתתפו בכנס מחוזי ראשון וייחודי, בנושא "התנדבות ומנהיגות בקהילה", שנערך לאחרונה באוניברסיטת בן גוריון בנגב. בכנס השתתפו אנשי מקצוע, מתנדבים וכמובן כל מי שההתנדבות והמנהיגות בקהילה קרובים לליבו.

במסגרת האירוע התקיים פאנל רב מקצועי בנושא "מדיניות ותפיסת ההתנדבות" בהשתתפות: סלימאן אלעבור, סמנכ"ל אגי'ק, שהציג מודלים קהילתיים של התנדבות בחברה הערבית הבדואית בנגב; עו"ד יורם סגי זקס, יו"ר המועצה הלאומית להתנדבות בישראל, שהציג את נושא החדשנות בהתנדבות וזהבה הראל, ראשת מינהל החינוך בעיריית באר-שבע, שדיברה על משמעות שילוב ההתנדבות במערכת החינוך.

פאנל נוסף עסק בחזון והתנדבות – הלכה למעשה, בו לקחו חלק: ענת יהלום, חברה ומייסדת עמותת "אתגרים" ופורום נשים נכות צה"ל, ששיתפה בתפיסתה איך "לקום אל החיים"; עדינה בר שלום, כלת פרס ישראל, בתו של הרב עובדיה יוסף שדיברה על תרומה מיוחדת לחברה; סרן קרין קביטקה הוברמן, עו"ס קצינת התנהגות אוכלוסייה של מחוז פיקוד העורף, שסיפרה על משלחת חילוץ והצלה שפעלה במקסיקו; ומי שהציג את נושא ההתנדבות מנקודת מבטם של התלמידים הם נחמן חייט, תלמיד תיכון מקיף א', ויובל גודקר, תלמידת ביה"ס הטכני, סגנית יו"ר מועצת נוער עירונית.

באי הכנס נהנו גם מהרצאה מפי ד"ר אורית וולף – פסנתרנית בינלאומית, יוצרת ומרצה בתחומי פיתוח חדשנות ומנהיגות – שדיברה על איך "להשאיר את החותם האישי". בתכנית האמנותית: תיאטרון הספרייה הציג את "הלילה הוא שירים" – מסע מוסיקלי אל שיריה של חוה אלברשטיין.

הכנס נערך בהובלת אגף הרווחה והשירותים החברתיים יחד עם המחלקה לאירועים ומינהל החינוך בעיריית באר- שבע, בשיתוף בין היתר: הועדה העירונית להתנדבות, "כיוונים", אוניברסיטת בן גוריון בנגב, "רא"ם".

צילום באדיבות עיריית באר שבע
צילום באדיבות עיריית באר שבע
צילום באדיבות עיריית באר שבע
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
״משהו אחר״ / חנות בוטיק יד 2 בדימונה
מרכז ההכשרה לשיקום תעסוקתי ״דרור״ דימונה מעמותת "יחדיו", פתח לאחרונה...
מיזם "נובה עד אליך" מגיע לאילת: 'עמותת קהילת שבט הנובה' תקיים יום קהילה מיוחד בחוף הדקל
יום של מפגש, סדנאות, מוזיקה וזמן משותף לחברי הקהילה: שורדי...
מחדשים את בירת הנגב: פרויקט נדל"ני ענק בלב בבאר שבע
עם שטח של כ-60 דונם, מיקום אסטרטגי בלב העיר, פארק...
עם אודי צברי על הבמה: הסטודנטים של SCE אשדוד חגגו את פתיחת השנה האקדמית
שנת הלימודים האקדמית נפתחה באווירה חגיגית במיוחד ב־SCE המכללה האקדמית...
Eleven professionals cutting blue ribbon at Hub technology center opening ceremony
דוח ות"ת: בפעם השנייה ברציפות אוניברסיטת בן-גוריון בנגב היא המובילה בישראל בקשרי אקדמיה-תעשייה
לפי דו"ח הות"ת במועצה להשכלה גבוהה, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב מובילה...
פסולת שהופכת למשאב, מלון לאנשי עסקים ולימודי תעופה: כך נראה העתיד של פארק נ.ע.ם
מודל ה"סימביוזה התעשייתית" הראשון מסוגו בישראל, עצמאות אנרגטית מבוססת גז...
"הנס שיושב מולי": ראש עיריית באר שבע אירח את שליו בסט, לוחם היס"מ שנפצע קשה בשבעה באוקטובר
ראש עיריית באר שבע, רוביק דנילוביץ', אירח השבוע בלשכתו את...
כשתוכנית עסקית הופכת להבטחה. האחריות האמיתית של היועץ העסקי
פסק הדין האחרון של בית המשפט המחוזי בבאר שבע, שחייב...
רשת 'סיטי מרקט' נכנסת לראשונה לעיר נתיבות: פותחת סניף דגל בנתיבות בהשקעה של כ־5 מיליון שקל
הסניף החדש, בשטח של כ־700 מ"ר, נפתח בשכונת נווה שרון...
מהמיקרוסקופ אל הגלריה: תערוכה חדשה המשלבת מדע ואומנות בגלרייה טרומפלדור, בבאר שבע
״לראות את הבלתי נראה״ היא תערוכת אמנות חדשה המציגה את...
דילוג לתוכן