השרה לוי-אבקסיס ביקרה בדימונה: "דימונה היא דוגמה לקהילה חזקה ותומכת. אתם תגייסו את בני נוער לפעילות חברתית עם בני הגיל השלישי ואנחנו נדאג לתקציב"

השרה לוי-אבקסיס ביקרה בדימונה: "דימונה היא דוגמה לקהילה חזקה ותומכת. אתם תגייסו את בני נוער לפעילות חברתית עם בני הגיל השלישי ואנחנו נדאג לתקציב"
צילום: המשרד לחיזוק וקידום קהילתי

השרה לחיזוק וקידום קהילתי, ח"כ אורלי לוי-אבקסיס ביקרה אתמול (ה') בעיר דימונה ונפגשה עם ראש העיר בני ביטון וצוותו, שהציגו את העשייה המשגשגת בעיר. בזמן שסקרו את פעילות צוות הרשות לביטחון קהילתי העירוני שתחת אחריות משרדה, ובעקבות המתרחש בעיר בתקופת הקורונה, התחייבה השרה לתקציב עבור פעילות של בני נוער עם קשישים – להפגת בדידותם וליצירת לכידות קהילתית.

צילום: המשרד לחיזוק וקידום קהילתי

לאחר מכן, השתתפו השרה וראש העיר בטקס סיום מרגש של פרויקט 'מיל"ה' אשר מביא בני נוער בסיכון להיות חברים שווים ותורמים בקהילה ובכך גם משפרים את עתידם. במהלך הטקס אף ריגשו את כל המשתתפים בוגרי התכנית שכיום מפקדים בצבא, שהגיעו לתת דוגמא אישית לחבריהם הצעירים.

ראש עיריית דימונה, בני ביטון: "אני שמח לארח את אחת הפרלמנטריות הטובות שהכרתי, שתמיד הבינה את חשיבות הסיוע לרשויות המקומיות. נושא הקהילות הוא אחד הנושאים החשובים הקיימים, ותחום שמחייב השקעה למען עתידנו. מי שלא מבין את זה היום – יבין זאת בתוך זמן קצר."

השרה לחיזוק וקידום קהילתי, אורלי לוי אבקסיס: "שמחתי לבקר בעיר דימונה ולהתרשם מעשייה מבורכת בהובלתו של חברי היקר, ראש העיר בני ביטון, שהוא ממש בבחינת שותף לדרך. דימונה היא דוגמה לקהילה חזקה ותומכת אשר נותנת מענה לכל תושב. התרגשתי מאוד להשתתף בטקס לכבודם של בני נוער שהוכיחו שבעבודה נכונה הם יכולים להפוך לחלק פעיל, תורם ומשמעותי בקהילה. זהו בדיוק גרעין החזון של משרדי – צמיחה וטיפול שמצמצמים את הצורך באכיפה וענישה".

צילום: המשרד לחיזוק וקידום קהילתי
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
לשלושה ימים בלבד: פסטיבל "האי הנעלם" לכל המשפחה בפלאנט באר שבע
הסרט שובר הקופות משתלט על קולנוע פלאנט באר שבע בפסטיבל...
מחממים את הלב: תלמידי תיכון טוביהו הגיעו לדיור מוגן משען באר שבע לקראת החגים
לקראת תקופת החגים הגיעו תלמידי כיתה י״א מתיכון דוד טוביהו...
רשת הטקס מקס 'רפידוס' מתרחבת לדרום הארץ: פותחת סניף דגל חדש באילת בהשקעה הנאמדת ב כ – 1 מיליון שקל
רשת הטקס-מקס  רפידוס (RAPIDOS), מקבוצת BBB, ממשיכה את תנופת ההתרחבות...
תושב הדרום וקצין לשעבר בפיקוד דרום, אלכסנדר בסנביץ' מונה למנהל מפעל המיון ב"דודאים"
אלכסנדר בסנביץ' (53), תושב קריית גת, מונה למנהל מפעל המיון...
סוכות בין מדבר לים בצפון ים המלח: אירועי סוכות במועצה אזורית מגילות ים המלח
הים והמדבר מתערבבים זה בזה בשלל פעילויות אקסטרים לכל המשפחה,...
רשת מקס סטוק משיקה את סניף עד הלום
הסניף ה-65 של הרשת נפתח באזור תעשיה עד הלום ומתפרש...
שירות חדש ובלעדי למבוטחי מאוחדת באשקלון: בדיקות וטיפולי עיניים במכון "לומאל"
מכון העיניים "לומאל" יחל להעניק שירות ייחודי ובלעדי למבוטחי מאוחדת....
גל הירש: "להתעקש על ערך הניצחון והכרעת האויב מבלי לשגות באשליות ובקונספציות"
תא"ל (מיל') גל הירש אמר את הדברים השבוע בטקס הענקת...
'מהיר ועצבני' בחול המועד סוכות: גמר אליפות ישראל במרוצי דראג בערד
כ־100 מתחרים, אלפי כוחות סוס, מכוניות מהמהירות והקיצוניות בישראל וקרבות ראש...
סוכות בשוק העירוני בבאר שבע: "אוכלים בשוק" - פסטיבל האוכל של באר שבע יתקיים לראשונה בחוה"מ סוכות בשוק העירוני המתחדש
הפסטיבל החדש במימון משרד הנגב, הגליל והחוסן הלאומי מהווה הצדעה...
דילוג לתוכן