השרה לוי-אבקסיס ביקרה בדימונה: "דימונה היא דוגמה לקהילה חזקה ותומכת. אתם תגייסו את בני נוער לפעילות חברתית עם בני הגיל השלישי ואנחנו נדאג לתקציב"

השרה לוי-אבקסיס ביקרה בדימונה: "דימונה היא דוגמה לקהילה חזקה ותומכת. אתם תגייסו את בני נוער לפעילות חברתית עם בני הגיל השלישי ואנחנו נדאג לתקציב"
צילום: המשרד לחיזוק וקידום קהילתי

השרה לחיזוק וקידום קהילתי, ח"כ אורלי לוי-אבקסיס ביקרה אתמול (ה') בעיר דימונה ונפגשה עם ראש העיר בני ביטון וצוותו, שהציגו את העשייה המשגשגת בעיר. בזמן שסקרו את פעילות צוות הרשות לביטחון קהילתי העירוני שתחת אחריות משרדה, ובעקבות המתרחש בעיר בתקופת הקורונה, התחייבה השרה לתקציב עבור פעילות של בני נוער עם קשישים – להפגת בדידותם וליצירת לכידות קהילתית.

צילום: המשרד לחיזוק וקידום קהילתי

לאחר מכן, השתתפו השרה וראש העיר בטקס סיום מרגש של פרויקט 'מיל"ה' אשר מביא בני נוער בסיכון להיות חברים שווים ותורמים בקהילה ובכך גם משפרים את עתידם. במהלך הטקס אף ריגשו את כל המשתתפים בוגרי התכנית שכיום מפקדים בצבא, שהגיעו לתת דוגמא אישית לחבריהם הצעירים.

ראש עיריית דימונה, בני ביטון: "אני שמח לארח את אחת הפרלמנטריות הטובות שהכרתי, שתמיד הבינה את חשיבות הסיוע לרשויות המקומיות. נושא הקהילות הוא אחד הנושאים החשובים הקיימים, ותחום שמחייב השקעה למען עתידנו. מי שלא מבין את זה היום – יבין זאת בתוך זמן קצר."

השרה לחיזוק וקידום קהילתי, אורלי לוי אבקסיס: "שמחתי לבקר בעיר דימונה ולהתרשם מעשייה מבורכת בהובלתו של חברי היקר, ראש העיר בני ביטון, שהוא ממש בבחינת שותף לדרך. דימונה היא דוגמה לקהילה חזקה ותומכת אשר נותנת מענה לכל תושב. התרגשתי מאוד להשתתף בטקס לכבודם של בני נוער שהוכיחו שבעבודה נכונה הם יכולים להפוך לחלק פעיל, תורם ומשמעותי בקהילה. זהו בדיוק גרעין החזון של משרדי – צמיחה וטיפול שמצמצמים את הצורך באכיפה וענישה".

צילום: המשרד לחיזוק וקידום קהילתי
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
עשרות מחנכים יהודים מרחבי העולם סיירו בדרום ובעוטף עזה במסגרת ״כנס המחנך היהודי הבינלאומי״ של משרד התפוצות והמאבק באנטישמיות שנערך בישראל
כ-150 מחנכים, מנהלים ומנהיגים חינוכיים מעשרות מוסדות חינוך וקהילות יהודיות...
מחזקים את העסקים המקומיים: הכשרת AI במרכז לאודר לתעסוקה בנגב
מעיצוב תכשיטים ויודאיקה, דרך קוסמטיקה ועד ליווי משפחות: בעלי ובעלות...
101 חוויות, 0 שקלים, אילת אחת: החורף באילת מלא בהפתעות
 יוגה על סאפ בלב ים, סנפלינג בנחל יהושפט, סדנת צלילה...
‏השיט חזר, הדיגום נמשך: מה השתנה בנחל לכיש ומה עוד צריך לבדוק?
הנחל שאזור התעשייה והנמל הקיפו שנים עבר שיקום ממושך, והשיט...
"כשאתה במצב של חיים או מוות, אתה מבין כמה אתה רוצה לחיות": שורד הנובה איתי אמיר סיפר את סיפורו במעון "משמרות" בשדות נגב
עשרות הגיעו להרצאה מעוררת ההשראה, שהתקיימה במרכז "חושן" לקראת יום...
ספורטיאדה 2026: אירוע הספורט הגדול בישראל יצא לדרך, בסימן 100 שנה להפועל
בשנה שבה מציין הפועל מאה שנות פעילות, חזר אירוע הספורט...
שני מתנדבי מד"א שנפצעו באורח קשה וחזרו להציל חיים קיבלו את מגן שר הבריאות להתנדבות במערכת הבריאות
שני מתנדבי מגן דוד אדום, עוז אוקמפו ממרחב אשר וחננאל...
ממכונת האספרסו באופן-ספייס לקפה של חדר המורים: כשהלב של ת' בחר בחינוך
בגיל 22 כבר השתכרה רס"ל במיל' ת' 25 אלף שקל...
על גג העולם: בין הים למדבר, המסעדה החדשה שמפתיעה את אילת נפתחה לפעילות מלאה
אסיה, המסעדה האסייתית שעל גג מתחם שבעת הכוכבים, שהוקמה בהשקעה...
במקום להילחם ב-AI ב- SCE הופכים אותו לכלי עבודה
SCE מכשירה את הסטודנטים החדשים לשימוש חכם בבינה מלאכותית עוד לפני...
דילוג לתוכן