הקורונה הגבירה את הביקושים לדירות גן ופנטהאוזים

הקורונה הגבירה את הביקושים לדירות גן ופנטהאוזים
קרדיט צילום: Pixabay

ההכרה כי לא יהיה תחליף למחיר למשתכן והחשש מפני עלית מחירים גורמים לעליה בביקוש לדירות מיוחדות בבאר שבע

 בעקבות העליה בביקושים לדירות בעלות חללים גדולים, מדווחים בפרויקט באר שבע טאצ' על מכירת מרבית הפנטהאוזים ודירות הגן בפרויקט.
כעת, מציעים בפרויקט את 30 יחידות הדיור האחרונות מסוג דירות גן / מיני פנטהאוזים במחיר מבצע של 1,199,000 למשך חודש דצמבר.

מדובר במבצע כמעט אחרון של באר שבע טאצ', שמונה כאלף יחידות דיור מתוך כחמשת אלפי יחידות הדיור שיאכלסו את שכונת פארק הנחל בבאר שבע, לאחר שמרבית הדירות בפרויקט נמכרו.

יזמי הפרויקט נערכים לסגר הצפוי בינואר ועל כן מציעים את הדירות המיוחדות הללו במבצע למי שיזדרז להגיע רגע לפני הסגר הבא.

לדברי ישי רוט, סמנכ"ל השיווק של חברת שובל שהיא גם החברה המבצעת של הפרויקט, ההבנה בציבור ש'מחיר למשתכן' לא תחזור וכי החלופה של ליצמן אינה רלוונטית וכן על רקע החשש מפני עלית מחירים כל אלה גרמו לעליה בביקוש לדירות מיוחדות בבאר שבע.

לדבריו, מאז הקורונה אנו נתקלים בפניות רבות של משפרי דיור שמתעניינים ברכישת דירה עם מרפסת גדולה או גינה כדי שיהיה לילדים מקום להתפרק ולמבוגרים לנשום אוויר.

קרדיט צילום: Pixabay

לדברי רוט, בקיץ 2021 יתחילו להכנס התושבים הראשונים לשכונה, ולאכלס את הפרויקט, כאשר לפי התכנית בספטמבר 2021 עיקר הבניה של השטחים הציבורים, הכשרת הפארקים מוסדות החינוך ומוסדות הציבור תושלם.

מרבית הרוכשים בשכונת פארק הנחל הם תושבי באר שבע והסביבה
פרויקט באר שבע טאצ' מורכב מ 31 בניינים בני 3 עד 8 קומות כאשר מניתוח מאות הרוכשים עולה כי מרביתם תושבי העיר והאיזור אשר מתכוונים לחיות בשכונה.
60% מהם הם בני המקום שמאמינים בשכונה ובפרויקט. עוד נמצא כי 20% מהרוכשים מגיעים מישובי האזור רובם מהמושבים להבים, עומר, מיתר וכדו', והשאר משאר חלקי הארץ.
כן עולה כי 78% מהרוכשים בפרויקט הם חסרי דיור משפחות בגילאי 27-32 הורים ל-2 ילדים בממוצע והשאר22% חסרי דיור זוגות צעירים בגילאי 22-28.

לשאלת אנשי המכירות את הרוכשים עולה כי 85% מהרוכשים הצהירו שבכוונתם לגור בשכונה וליהנות מכל מה שמציע השכונה החדשה.

כדי להקל על משפרי הדיור מציעים בבאר שבע טאצ' הטבות מימון, אפשרות לשלם רק 20% בעת הרכישה ואת היתרה לקראת המסירה וכן ליווי של יועץ משכנתאות שיסייע לרוכשים בתפר שבין רכישת הדירה החדשה לזו בה הם מתגוררים כעת.

לבאר שבע טאצ' חברו 3 יזמים- החברות סלעית וטובולסקי ושובל מתחמי מגורים המשמשת גם כחברה הקבלנית של הפרויקט. בניגוד למגמה החדשה, הדירות ב- באר שבע טאצ' מרווחות ונהנות מ 2/3 כיווני אוויר ונוף פתוח. בכל בניין תהיה משחקיית ילדים בחדרי הדיירים, מחסן ושתי חניות לרוב הדירות בחניון תת- קרקעי ומפרט גבוה  (אריחים 80/80 תריסים חשמליים, אסלות סמויות תלויות ועוד).

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
סוכות בשוק העירוני בבאר שבע: "אוכלים בשוק" - פסטיבל האוכל של באר שבע יתקיים לראשונה בחוה"מ סוכות בשוק העירוני המתחדש
הפסטיבל החדש במימון משרד הנגב, הגליל והחוסן הלאומי מהווה הצדעה...
מוכנים לרוץ בלילה? המדריך המלא למרוץ הלילה של באר שבע
ביום רביעי הקרוב (9.9.26), אלפי רצים ורצות יעמדו על קו...
החגים של פלאנט באר שבע: מנוי משפחתי, מזנון מפתיע ושוברי קופות לכל המשפחה
מתחם הקולנוע פלאנט באר שבע מציג מגוון פעילויות והטבות המיועדים...
מהכיתה לתעשייה: תיכון "יוצר עתיד באר-שבע" קיים את יום החשיפה והשילוב השנתי לתלמידי שכבה י"א שיצטרפו לתעשייה הטכנולוגית המובחרת כעובדים מן המניין במסגרת ההכשרה המעשית של מגמות הלימוד
תלמידי שכבה י"א בבית הספר נפגשו עם בכירים מ־12 המפעלים...
שלוש שנים ל-7 באוקטובר: שכונה חדשה קמה בקיבוץ נחל עוז בסיוע קק”ל
שכונת מגורים חדשה נחנכה בסוף השבוע בקיבוץ נחל עוז, שנפגע...
פארק האריה – פארק משחקים ענק וחדש בירוחם, בעלות של 6 מיליון ₪, נפתח לתושבי העיר
עו״ד נילי אהרון, ראש עיריית ירוחם והלן רות ניצן, מייסדת...
שדרת הגיבורים של באר שבע: רצים לזכר בני ובנות העיר שנפלו
מירוץ הלילה של באר שבע, Light Run Festival, שייערך ב־9...
גם שנה טובה וגם יו״ר חדש
טקס חגיגי התקיים היום ( יום רביעי ה-2.9) בפאטיו של...
הערעור נגד הביטוח הלאומי התקבל: הפגיעה בעיניים נגרמה מפתיחת כריות האוויר בתאונה
בית הדין האזורי לעבודה בבאר שבע קיבל לאחרונה תביעה שהוגשה...
קניוני עופר יוצאים במבצע לראש השנה וחגי תשרי: מאות מתנות ב־25 שקל בלבד
המבצע יתקיים ב־17 קניוני עופר ברחבי הארץ, בין 1 ל־11...
דילוג לתוכן