הקבוצות החברתיות של אדמה בפסטיבל הצילום הבינלאומי 2019

הקבוצות החברתיות של אדמה בפסטיבל הצילום הבינלאומי 2019
קרדיט צילום: אדמה

בשבוע שעבר השתתפו הקבוצות החברתיות של אדמה ישראל בפסטיבל הצילום הבינלאומי "פוטו ישראל" בתל אביב, בו הציגו צילומים שצילמו וערכו בעצמם בנושא פנטזיה- בין מציאות לדימיון

הקבוצות החברתיות של אדמה בפסטיבל הצילום
קרדיט צילום: אדמה 

שיתוף הפעולה בין פסטיבל הצילום "PHOTO IS:RAEL" לחברת אדמה, זו השנה השלישית, הניב פרויקט חברתי מעצים ומרגש. בפסטיבל הצילום הבינלאומי, שהתקיים בשבוע שעבר בתל אביבהשתתפו שבע קבוצות חברתיות של אדמה ישראל. במהלך הפרויקט, עברו המשתתפים קורס מקצועי על ידי צלמים חברתיים שלימדו אותם לצלם באופן מקצועי ובתערוכה כל משתתף הביע את עצמו וסיפר את הפנטזיה שלו דרך הצילום.

הפרויקט הייחודי הכשיר את המשתתפים לאורך השנה בטכניקות צילום מקצועיות. בקורס השתתפו הקבוצות החברתיות של אדמה שכללו: קבוצות נוער, כיתות יא'-יב' מ"שותפים לדרך" ב"ש, ממרכז הסיוע לנשים וגברים נפגעי אלימות ותקיפה מינית בנגב מסל"ן ב"ש, נוער מכיתה ט' מתיכון ברנקו וייס ב"ש, נערות מאולפנת אוריה אמי"ת ב"ש, מועדון חירשים בני הגיל השלישי אשדוד וגמלאי אדמה אגן אשדוד.

ביום שני שעבר סיירו חברי הקבוצות החברתיות של אדמה, בין הצילומים המרהיבים, בתערוכה בליווי הדרכה מקצועית של נציגת התכנית, התרשמו והתרגשו להציג את תוצריהם בתערוכה המרשימה.

הקבוצות החברתיות של אדמה בפסטיבל הצילום
קרדיט צילום: אדמה

אילנה סיסו, מנהלת קשרי קהילה של מפעלי הייצור באדמה ישראל סיפרה: "משתתפי התכנית של אדמה בישראל השמיעו את קולם ביחד בהצגת הצילומים בתערוכה ובסיור משותף. הייתה התרגשות וגאווה באוויר".

ארגון PHOTO IS:RAEL  פועל לעשייה חברתית ויצירת דיאלוג בין האמנות לקהילות השונות ברחבי הארץ באמצעות פלטפורמות לתצוגה, מחקר והפניית זרקור אל נושאים אמנותיים וחברתיים באמצעות שפת הצילום. פסטיבל הצילום הבינלאומי הוא אירוע הצילום הגדול ביותר בישראל ומתקיים בפעם השביעית.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מינוי חדש במאוחדת: ד"ר מרגריטה רובינשטיין מונתה לרופאה המחוזית של מאוחדת בדרום
ד"ר רובינשטיין, מומחית ברפואה פנימית וברפואה דחופה ובעלת ניסיון עשיר...
הקרון של חוות נאות פותח שולחן לחגים
גבינות שמיוצרות בחווה, יינות ובירות מהאזור, מנות עם הרבה אופי...
מדרשת "באר" חנכה שלוחה חדשה באופקים
מדרשת "באר", הפועלת בליווי רשת אמית, ממשיכה להרחיב את פריסתה...
חבר כיתת הכוננות מעלומים שרץ מרתון שלם, מנציח את הגיבורים ומגייס כספים לילדי "שלוה"
פסטיבל הריצה Light Run Festival באר שבע יתקיים השנה בסימן...
קניוני עופר יוצאים במבצע לראש השנה וחגי תשרי: מאות מתנות ב־25 שקל בלבד
המבצע יתקיים ב־17 קניוני עופר ברחבי הארץ, בין 1 ל־11...
תשובת הניצחון של שדרות: גידול במספר התלמידים וכנס התעוררות ענק בשלישי הקרוב לציון 30 שנה לישיבה הגדולה בישראל
בעיצומם של ימי הסליחות וכחודש לציון 3 שנים ל-7 באוקטובר,...
גאווה דרומית, דור העתיד של הכימיה בישראל מסיימים מחזור אחד, פותחים מחזור חדש בתוכנית המצוינות "מארי קירי"
שבוע של גאווה ונחת בתוכנית "מארי קירי": חברת "אדמה" ניצבת...
NVIDIA, רפאל, מפטגון ועוד: חודש של הזדמנויות תעסוקה בנגב
בתוך שבועות ספורים מקיים מרכז לאודר לתעסוקה בנגב רצף יוצא...
שומרים על הקרקע הציבורית: הליך אכיפה נגד מבנה בלתי חוקי בקריית מלאכי
הרשות לאכיפה במקרקעין פעלה לאחרונה נגד מבנה שהוקם ללא היתר...
איך מתכננים מגורים בלב האלפים? סטודנטים מ־SCE יצאו לשטח למצוא פתרונות
סטודנטים מהמחלקה לאדריכלות ב־SCE המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון...
דילוג לתוכן